There are no ads, please add some


Kluivert: ‘Speel het liefst als linksbuiten’

Justin Kluivert is trots dat hij met regelmaat in het eerste elftal van Ajax speelt maar meestal als rechtsbuiten waar hij de concurrentie moet aangaan met David Neres. Als het aan Kluivert ligt gaat hij liever de strijd aan voor de positie van linksbuiten met Amin Younes , zo laat Kluivert weten aan Ajaxlife.

‘In de jeugd heb ik altijd als linksbuiten gespeeld en ik denk dat ik daar ook beter uit de voeten kan. Momenteel moeten David Neres en ik de strijd aangaan voor de positie van rechtsbuiten maar het liefst speel ik als linksbuiten. Ik heb daar diepte en kan met links een aardige voorzet geven. Mijn schot met rechts heb ik nog niet vaak aan de supporters kunnen laten zien maar daar gaan ze nog wel achter komen, maar uiteindelijk speel ik waar ik spelen mag’.

Bron: Ajaxlife

 


Gerelateerde posts

58 reacties

 1. Basisspeler

  Gaat helaas niet gebeuren. Younes mag driekwart seizoen een wanprestatie leveren en nog wordt hij niet gewisseld.
  Wist niet dat je een basisplek kon kopen bij Ajax.

 2. Jimmy1971

  Als Keizer Younes nou eens echt laat banken , krijgt hij iig weer een beetje respect terug ..

 3. dickst14

  Younes op de bank. Hij is gek met Bergkamp, dus er moet heel wat gebeuren voordat hij op de bank terecht komt.

  1. AB: Ajax is Ajax niet meer. Heren, jullie worden bedankt

   Hij weet wie hij te vriend moet houden.

 4. -buitenkantje rechts-

  Ik ben voor routine in deze ploeg die niet draait. In mijn opstelling zouden alleen Kluivert en Frenkie de Jong spelen als jonkies. Uiteraard Kluivert linksbuiten. Snap daar dus niks van.. Heeft de hele jeugd linksbuiten gespeeld. Komt vervolgens in Ajax1 en wordt rechtsbuiten gezet.. Vraag me dan af. Wat denk je dan als coach.. Dat ze in al die jeugdelftallen het verkeerd gezien hebben??
  Younes had je toch allang een paar keer gewisseld voor kluivert? Waarom laat je deze man staan? Worden dit soort vragen wel eens aan Keizer gesteld?

  1. AB: Ajax is Ajax niet meer. Heren, jullie worden bedankt

   Het is wat dickst14 zegt: Bergkamp. Younes dweept met Bergkamp. Dat levert een garantie op van een basisplaats. Keizer luistert tenslotte naar Bergkamp want dankzij Dennis is Keizer hoofd coach. Simpel he.

   1. -buitenkantje rechts-

    Ik wil niet accepteren dat het zo in elkaar steekt AB.. dan hebben we echt de bodem bereikt.

    1. AB: Ajax is Ajax niet meer. Heren, jullie worden bedankt

     Maar het kan toch niet anders. In een normale situatie had hij al lang een paar keer van de bank moeten toekijken. Hij wordt zelfs nooit gewisseld. Keizer durft dat niet want dan moet hij verantwoording afleggen bij Dennis. Ik vrees dat de bodem nog niet eens in zicht is.

  2. Widi

   Hij heeft ook wel op rechts gespeeld in de jeugd hoor. Maar vaker vanaf links. Ik denk dat die vragen vorig jaar aan Bosz werden gesteld. Misschien durven ze nu niet meer?

   1. -buitenkantje rechts-

    Hoezo niet durven Widi? Neem aan dat er toch dagelijks over opstelling, spelers, tactiek enz gesproken wordt? Een omstreden speler als Younes wordt dan toch ook besproken? Met Cerny, Cassierra en Kluivert besluit je dan toch om hem wedstrijd na wedstrijd te laten staan..
    Dan worden daar toch vragen over gesteld? Of moet ie in de verkoop?

    1. AB: Ajax is Ajax niet meer. Heren, jullie worden bedankt

     Bizarre is dat hij ook nog eens uitnodiging krijgt voor het Duitse elftal. Die houden van doodlopende straatjes denk ik.

     1. -buitenkantje rechts-

      Dat heeft denk ik toch nog alles te maken met het respect dat Duitsers hebben voor de club Ajax.. Als je daar in de basis staat moet je wat kunnen is de gedachtengang.

    2. Widi

     Was een geintje BR. Bosz is immers vertrokken na gedoe. Had ik er een 😂 achter moeten zetten?

     1. -buitenkantje rechts-

      Was in dit geval beter geweest denk ik..😜 lees zoveel complottheorieën en spookverhalen.. mij verbaast niks meer.

     2. Widi

      Deze week kreeg iemand het verwijt dat hij lachte om zijn eigen grappen nadat hij een paar 😂 plaatste. Je moet hier erg voorzichtig zijn. Je zit in de zak voor je het weet.

 5. AjaxJay070

  Keizer gaat kerst niet halen. Helaas gaan we nog een hele hoop punten verspelen met Keizer aan het roer. Laudrup, Koeman, Rijkaard of Frank de Boer weer terug

  1. Bakkie

   Rijkaard gaat het helaas niet doen, Laudrup en Koeman zouden goeie kandidaten zijn. Maar ik vrees dat als we dit seizoen 3de worden dat Keizer gewoon aan mag blijven omdat hij “dicht tegen het kampioenschap” aan zat. Binnen de club boeit het op dit moment niemand iets dat we de komende jaren geen prijzen gaan pakken. Financieel gaat het namelijk uitstekend.

 6. KBouter

  Zucht….supporters worden echt wanhopig, lees er weer 1 die Frank de Boer terug wilt!

  1. AB: Ajax is Ajax niet meer. Heren, jullie worden bedankt

   Frank mag terug, als veldtrainer voor verdedigers van het eerste, JA en A1. Zolang hij maar niets te zeggen heeft over de opstelling en het strijdplan.

   1. KBouter

    Ja..en zolang er maar geen middenvelders meetrainen met hem…alleen maar pure verdedigers.

    Maar..dan vrees ik een hoog balbezit gehalte voor Onana!

    1. AB: Ajax is Ajax niet meer. Heren, jullie worden bedankt

     Zit ook weer wat in. Dan maar gewoon een seizoenskaart geven.

 7. Widi

  Wat een onzin weer. Frank mag niet terug. Ook niet bij de jeugd. Frank moet net als bijna alle Nederlandse trainers eerst een gaan kijken waar het is misgegaan. Waarom niemand meer eindeloos rondspeelt en wij wel.

  1. KBouter

   Klopt helemaal…je zegt het zelf al..hij moet eerst elders gaan kijken.

   Waarom hap je gelijk…terwijl je precies zegt wat ik bedoel?

   1. Widi

    Ik reageerde op die koffiejuf die graag vuilnisman wil worden KBouter. Die schreef dat Frank terug mag. Ik heb niks tegen Frank. Maar alle NL trainers hebben dezelfde KNVB opleiding genoten. En er zijn er maar een paar die verder kijken. Frank moet ook verder kijken. Het is echt geen toeval dat hij twee keer weer snel thuis zat.

    1. KBouter

     Widi…mag ik je eerlijk iets vragen..is het momenteel niet zo dat je ” Juffrouw Jannie” aan het volgen bent wat reacties betreft?

     Gewoon niet reageren op sommigen heb jij volgens mij veel meer rust bij.

     1. Widi

      Hij pakt altijd de zwakkeren. Nu krijgt hij een keer tegengas. En wees eerlijk, aan de duizenden posts van die maniak is niet te ontkomen. En intussen holt het aantal actieve forumleden achteruit. Dank voor je advies KBouter.

     2. AB: Ajax is Ajax niet meer. Heren, jullie worden bedankt

      Het aantal holt momenteel achteruit door jouw toedoen. Jij hebt aangegeven voorstandr tevzijn van normale discussies. Het maakt niet uitvwat ik doe, jij start de heksenjacht en legt dan de schuld bij de ander. Je maakt zelf Johan uit voor leugenaar. Vooral zo doorgaan jongen en je bent hier straks alleen.

     3. KBouter

      Widi je bedoelt het donders goed en reageert in mijn opinie altijd goed inhoudelijk waar een ander wat mee kan.

      Maar om het forum te verbeteren zul je in de redactie of het forum beheerders moeten zitten.

      Wat niet wegneemt dat je altijd iemand op een gedrag mag aanspreken. Maar het moet geen dagelijkse kost worden voor je.

     4. Widi

      Het is voor mij onbegrijpelijk dat deze wannabe vuilnisman niet dagelijks door minstens 10 leden wordt verzocht om eens normaal te doen. Je hebt normaal en ABnormaal. Maar ik ben inderdaad wel weer even klaar met hem. Als verder iedereen het prima vindt dat hij het forum vervuilt met zijn negativiteit en zijn pesterijen, zal ik me er ook bij neerleggen. Het is dan inderdaad aan de redactie.

     5. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

      Zorg in ieder geval voor meer originaliteit. Is moeilijk maar probeer het eens. En ….. kijk eens in de spiegel jongen. Wat u niet wilt dat u ……..etc. etc.

    2. AB: Ajax is Ajax niet meer. Heren, jullie worden bedankt

     Leren lezen en begrijpen Widi. Probeer het eens.

 8. AjaxJay070

  Frank 4x kampioen in 5 jaar. Laat m maar terug komen. Let maar op, hij komt terug. Exit Keizer.

  1. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

   Als hij terugkomt als coach staat mijn seizoenskaart op marktplaats. Ik denk dat velen dat voorbeeld gaan volgen. Je bent dus geen voetbal liefhebber.

   1. KBouter

    Marktplaats zal waarschijnlijk jou te koop aangeboden kaart niet accepteren, domweg omdat die kaart onverkoopbaar is. Geen enkele liefhebber van voetbal zal dan interesse hebben.

 9. KBouter

  Ik lees wel eens berichten over iemand die spit met Uch Uch..daar is wat van gezegt en verder reageer ik daar niet meer op, ik geef dat soort gasten geen podium.

    1. KBouter

     Dat Uch Uch had AB niets mee te maken overigens. Die ergerde er net zo erg aan anderen aan.

 10. RobbyZ

  Oud nieuws dat wisten we al maar de trainers tot nu toe weten dat zogenaamd niet. ☹️

 11. AFCA my World

  Voelt zich niet te groot ten opzichte van het elftal,zit een goede kop op ! ⚽️

  1. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

   Heb hem zaterdag wel gemist hoor.

Reageren is niet mogelijk.