There are no ads, please add some


Wooter berispt, jeugdspeler uit de club gezet na incident

Nordin Wooter, oud-speler van Ajax en momenteel jeugdtrainer bij Ajax, is vorige week slaags geraakt met een voetbalvader op het parkeerterrein van De Toekomst, zo meldt AT5. De twee kregen ruzie over de speelminuten van een jeugdspeler na een oefenwedstrijd van Ajax B2. Omdat de jeugdspeler een rol speelde bij het incident is die uiteindelijk uit de club gezet. Ajax heeft Wooter een ernstige waarschuwing gegeven. Beide partijen hebben uiteindelijk aangifte gedaan.

De zoon is inderdaad uit de opleiding gezet, zo bevestigt Ajax. ‘Omdat de basis om verder samen te werken ontbreekt’, schrijft een woordvoerder. Overigens vindt de club ook Wooters reactie buiten proportie. ‘De jeugdtrainer heeft een ernstige waarschuwing van Ajax gekregen, omdat wij ook zijn handelen in deze situatie afkeuren.’


Gerelateerde posts

52 reacties

 1. Kevke87

  de waarheid zal wel ergens in het midden liggen. met ruzie en vechten kan je nooit helemaal zeggen wie gelijk heeft en wie fout zit. zullen beide wel zijn waarschijnlijk. als je werkelijk gaat vechten zal er meer achter liggen en het eea al een tijdje spelen. alleen zal je als jeugdtrainer van Ajax het juiste moeten doen en dat is geen vechten. maar dat is altijd makkelijk praten achteraf.

  1. AjaxKat

   Dat niet alleen, in de rol van jeugdtrainer in deze was het heel makkelijk. Die jongen is van de opleiding. Meer wraak kun je als jeugdtrainer niet nemen. En als het echt allemaal klopt dan moet wooter ook weg bij Ajax. Hij had erboven moeten staan. Als je dat bij de B-tjes al niet kan…

   1. Widi

    Wat je eigenlijk zegt is dat Wooter, nadat hij met de auto was klem gereden, zich had moeten laten slaan. Zou jij dat hebben gedaan?

 2. -buitenkantje rechts-

  Was bij mij ontslagen.. je hebt een voorbeeldfunctie en moet boven de partijen staan.. ouders zijn het er nooit mee eens als hun zoon reserve staat.

  1. Widi

   Het ligt wel ietsgenuanceerder BR. Soms kun je een handgemeen niet ontlopen. Reprimande is voor de buitenwereld. Ontslag was volledig onterecht geweest. Je hebt gelijk over de voorbeeldfunctie. Het is gewoon heel jammer dat dit gebeurd is.

  2. afcadeluxe

   als wooter als eerste geslagen heeft,dan ontslaan,maar als hij zich verweerd heeft zou ik ook niemand ontslaan,ik laat me toch ook niet slaan en doe niks terug,voorbeeldfunctie of niet,anders is het hek van de dam

 3. HURBIE

  Gaan ze nu al eigen rechter spelen binnen de club
  Wooter er ook uit
  Moet en mag zich niet verlagen bij dit soort incidenten

     1. De seijs

      😂😂😂😂😂😂😂😂😂👍👍👍👍daar moet ik echt wel om lachen. 😂😂😂😂

  1. Widi

   Het gebeurt overal. En niet alleen in het voetbal. En niet alleen in de sport. Nederlandse volksziekte. We weten het beter dan de trainers van onze kinderen, dan de leraren van onze kinderen etc. Waarom denk je dat al die C landen ons hebben bijgehaald? In NL wordt vooral geluld. En overal elders wat meer gedaan.

   1. Litmanen

    Daar heb je wel gelijk in. Die jonge ventjes worden totaal in de watten gelegd. Het woord “nee” is ze volkomen onbekend.
    Er komt een totaal verpeste generatie aan.

 4. AFCA my World

  Wooter blijft een rebel,was hij al en is hij nog steeds, schuld waarschijnlijk bij beiden ! ⚽️

 5. Widi

  Slingertje en AFCA: ga niet van alles roepen als je overduidelijk weinig of niets weet van wat er gebeurd is. Je doet Wooter tekort. En je komt er zelf ook niet beter uit.

 6. AB: leesvoer voor TH en TS: “JC - mijn voetbal”

  Laten we ons bij dit forum beperken tot commentaar geven over zaken waar we alleen de ins en outs van weten, de finesses. Blijft het heerlijk stil en is er ook niets om je over te ergeren. Vooral geen lekkere “supporters” mening, geen lekkere ongezouten ongefundeerde opmerkingen. Gewoon lekker saai houden. Bergkamp is waarschijnlijk ook prima bezig, wat weten wij ervan tenslotte. Wij staan nog niet eens langs de zijlijn bij JA of A1. Wij hebben dus eigenlijk helemaal geen recht van spreken. Gelukkig zijn er altijd mensen op een forum die ons op ons dwalen wijzen.

  1. Widi

   Dan mag jij alleen nog schrjven over koffie rondbrengen. En over dromen van consultant zijn, naar Namibie gaan, een vrouw hebben etc. Niet in jouw voordeel dus.

   1. AB: leesvoer voor TH en TS: “JC - mijn voetbal”

    Zwelg jij nu maar in je eigen zelf verheerlijking jochie. Wat een kapsones patsertje ben jij zeg. Je bent Eugie twee, doen alsof je heel wat bent maar in werkelijkheid helemaal niets. Een zielig hoopje langs de zijlijn bij voetbal wedstrijden en dan hopen dat je door mensen voor vol wordt aangezien. Een nog zieliger figuurtje dan Litmanen. Geil jij maar lekker op dit forum, heb je ook eens wat om op af te rukken. Groet.

    1. Widi

     Ik wijs jou vooral op je megalomane narcistische uitingen. En je doorzichtige leugens. En daarom probeer je mij een hak te zetten. En dan beschrijf je jezelf…….

    2. Litmanen

     Hahahaha AB, laten we vooral saai blijven en praten over dingen waar we verstand van hebben. In welke inrichting leren ze je dat?
     En dan daarna zo reageren als jij doet…..

   2. KBouter

    Widi…niet goedpraten wat krom is!!!

    Wooter hadden ze op staande voet moeten ontslaan, een vader van een jeugdspeler aanvallen/slaan doen ze misschien bij de Zwarte Schapen, maar Never nóóit bij Ajax, waar de jeugd op een heilig voetstuk staat.

    En nee…in het bedrijfsleven gebeurd fit ook niet, en als het gebeurd is het daar ook einde oefening voor degene die slaat.

    Je gaat verdomme je eigen filosofie waar je voor staat, jeugdspelers wat ooit inkomsten opbrengt..daar ga je goed mee om, dus ook met hun begeleiders cq ouders.

    1. Widi

     KBouter. Informeer je eens. Probeer te achterhalen wie wie heeft aangevallen. Een ontslag op staande voet zou Wooter met succes hebben aangevochten. Zou Ajax alleen maar veel geld gekost hebben. Het is heel erg jammer dat het moest gebeuren. En dat dit soort maatschappelijke problemen ook tot Ajax doordringen. Als je er achter bent, wie precies wie heeft aangevallen, hoor ik graag van je of jij je zonder slag of stoot in elkaar laat slaan als je wordt aangevallen.

     1. AB: leesvoer voor TH en TS: “JC - mijn voetbal”

      Kijk KBouter, Widi heeft er verstand van (denkt hij). Hij doet ook alsof hij er bijgestaan heeft. Had nooit gedacht dat ik misselijk zou kunnen worden van Widi. Wat een eng ventje.

     2. AB: leesvoer voor TH en TS: “JC - mijn voetbal”

      Ja, want Widi heeft overal vriendjes (onder het plaatselijke viaduct)

     3. Widi

      Kun je nu echt niets beters verzinnen? Zodra iemand een beetje onder vuur ligt, sta jij meteen klaar om diegene af te maken. Eug. Litmanen. Seijs. Jezelf profileren over de rug van anderen. En er (we kunnen het toch niet controleren) een profiel van jezelf bij verzinnen. Je bent ontmaskerd en je weet het. En hoe meer je mij probeert aan te vallen, hoe erger het wordt. Waarschijnlijk schep je tegen je collega van de postkamer of tegen de andere koffiejuffrouw op over al je vrienden bij Ajax. Terwijl je weet dat je die niet hebt. Daarom zit je nu op je flatje (Lindoduinen) te balen dat sommige anderen iets beter geinformeerd zijn en dat ze op basis daarvan hier een daar verkeerde beeldvorming kunnen bijsturen. Eat your hart out.

     4. De seijs

      Ach denk maar eens goed na! Widi is diegene die jou hier door dik en dun gesteund heeft in jou weer eens zoveelste inzinking! Hij is diegene die hier als enige jou omarmde anders was jij allang uit het leven gegleden abje burn-out! Dus een beetje respect naar hem,zou wel op zijn plaats zijn!

     5. AB: leesvoer voor TH en TS: “JC - mijn voetbal”

      Goh Widi, je krijgt steun van SSeiSS (met dank aan Moosie) de dorpsgek van Assendelft. Tuurlijk zit ik op te scheppen etc etc Oh nee toch niet, anders zou ik lijken op Widi. Wees jij maar hier het pedante betwetertje Widi, ik ken jou “soort”. Zo ongelooflijk zielig eigenlijk. Maar wees er trots op, je hebt mij lang op het verkeerde spoor gehouden. Nu ga je vervolgens proberen mij te kleineren, werkelijk humor. Je commentaar op anderen geeft exact aan hoe je bent. Zielig. Mij ontmaskerd? Je gaat er zelf in geloven ook nog he. Nou Widi, wees blij met je steun en toeverlaat, geniet er van.

     6. Widi

      Je doet zo je best om te weerspreken dat je opschept en jezelf verzonnen hebt. Dat zegt genoeg.

     1. KBouter

      Ja Litmanen, drie zelfs en goed opgevoed en groot gebracht.

      Maar ik denk dat je heilig anders interpreteert in deze dan ik doe. Heilig in de jeugdopleiding bedoel ik mee…het belangrijkste wat Ajax heeft…de jeugd.

      Dat er boefjes tussen zitten snap ik.

 7. JohnDoe77

  Gelukkig is het grootste deel van de reacties weer gevuld met “verbaal” op de vuist gaan van diversen…. zouden ze er ook allemaal uit moeten schoppen!

  1. Litmanen

   Ja JohnDoe, maar als je de teksten en reactie van mensen als Moosie en vooral AB wegdenkt dan valt het wel mee.
   Vooral AB is alleen maar uit op ellende.

 8. Iamsterdam2015

  Maar hij mag wel blijven..en die jongen moet weg!?!? Tuurlijk niet goed te praten maar dat is best vreemd. Ach de waarheid zal wel ergens in het midden liggen.

 9. Hanski

  Mannen, het feit dat er getwijfeld wordt wat je doet met een (jeugd) trainer met losse handjes….opnieuw teken van slap leiding geven…hierop staat wat mij betreft maar 1 sanctie…vertrekken! Hie kom je anders geloofwaardig over op je spelers, op je collega trainers, op de supporters? Als trainer, maar ook als mens blijf je van anderen af! Maar nee Edwin en zn vriendjes vinden dat Wootertje een tweede kans krijgt…wat willen we niu eigenlijk met ons Ajax? Slappe hap
  Zeker als je weet dat echte trainers bestraft werden omdat ze zich niet hielden aan gezichte regels….Ajax is mijn club maar schaam me voor niveau van beleisbepalers! Tja dat zie je ook in de Arena terug…pappen en nar houden, mond dood maken van kritische vakbekwame mensen…zonde van dit seizoen 🤔

  1. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

   Klopt, als de club zelf naar buiten brengt dat de reactie “buiten prportie” is geweest dan heb je het niet over een “normale” zelfverdediging/voor jezelf opkomen. Buiten proportie is einde oefening.

Reageren is niet mogelijk.