There are no ads, please add some


Viergever ontvangt nog geen aanbieding en is komende zomer transfervrij

Nick Viergever speelde zondagmiddag tegen Heerenveen als linksback door de afwezigheid van Mitchell Dijks en deed dat naar behoren. Toch speelt Viergever het liefst centraal achterin maar of dat de komende jaren nog bij Ajax zal zijn blijft voor Viergever een groot vraagteken, omdat men bij Ajax nog steeds niet heeft gereageerd op het aflopende contract van de verdediger.

‘Een paar maanden geleden heb ik al uitgesproken dat ik het vertrouwen voel van de trainer maar niet van de club en dat is niet veranderd. Ik heb nog steeds geen aanbieding gehad om mijn aflopende contract te verlengen dus ben ik komende zomer transfervrij. Met Marcel Keizer praat ik regelmatig over wat mijn kwaliteiten zijn en ik denk dat ik het type speler ben dat Ajax nodig heeft met mijn ervaringen in de Eredivisie en in Europa, die balans heeft het elftal nodig. Mocht ik geen aanbieding ontvangen dan gaat mijn voorkeur uit naar het buitenland. Zeker voor iemand die bij Ajax speelt mag dat ook wel’.

Bron: Goal.com

Gerelateerde posts

119 reacties

 1. Jimmy1971

  Wat ongelovelijk dom van Ajax dit !!
  Ten eerste verdient hij dit contract , ten tweede is hij met een contract meer waard mocht je hem wel willen verkopen ..

   1. AFCA my World

    In de zomer kon hij naar freiburg,dat is tegen gehouden ,maar dat was de ideale club voor hem ! ⚽️

  1. Bakkie

   Ik vind het lastig. Aan de ene kant verdient hij inderdaad een nieuw contract, aan de andere kant heeft hij niet het niveau dat Ajax na zou moeten streven. Hetzelfde geldt voor Dijks, Veltman en Younes.

 2. Bigboss

  Ik snap dit niet hoor een van de weinge in het team die keer op keer foutloos is en een inzet en motivatie heeft waar andere een puntje aan kan zuigen en je hoort nooit rare dingen of fratsen

  Top prof

  1. Marc Overdwars

   Top prof en komt als voetballer voor Ajax dat ik voor ogen heb, net te kort. (Ideale nummer 12 inderdaad)

 3. Charka53

  Heb al eerder aangegeven dat Ajax niet erg met de spelers is begaan zolang ze maar veel geld opleveren dit geld natuurlijk voor Viergever deze jongen wordt onderschat oké het is geen ster maar in dit Ajax valt hij op door zijn tomeloze inzet en daar zouden ze er wel een paar meer van mogen hebben.

  1. De Nees

   Vermoed ook dat het een geldkwestie is Charka, Viergever brengt amper wat op na aloop van dat nieuwe contract. Best triest als dit de insteek zou zijn.

   1. Litmanen

    Oneens, ik denk dat elke club in het buitenland een paar miljoen over heeft voor Viergever. Zie Kishna, Ghazi, Tete, Riedewald. Bij hun clubs nu geen vaste keus, maar er is prima voor betaald.

    Verder, Viergever verdient eenzelfde contract als Veltman. Ik zie in hem een cv en als het nodig is een back.
    Net als Veltman trouwens.

    Op basis van zijn prestaties is het asociaal dat hij geen contact krijgt.

    1. Hoeda Fak Ajoe

     Niet met je eens, hij heeft namelijk nog een contract. Ik denk dat Ajax niet met hem verder wil na dit seizoen of zelfs na de winter. Vreemd ook eigenlijk wel omdat dit eerder van de speler afkomt, zoals bij Boilesen. Kennelijk is het eergevoel bij Viergever belangrijker dan het zakelijk instinct. Hij is gewoon transfervrij straks en kan dan een behoorlijk tekengeld in zijn eigen zak steken.

     1. frenkynairo

      ook niet eens met Litmanen. voor tete hebben we zeker niet goed betaald gekregen.

     2. Litmanen

      Ach, voor een back die alleen op die plaats kan spelen? Je kan met Viergever meer kanten op.
      En nogmaals, nog niet eens een basisplaats voor deze jongens. Dan is elk miljoen er ééntje.

     3. Bakkie

      Ga eens een wedstrijd kijken van Lyon, Litmanen. Tete is nu al een van de belangrijkste spelers en domineert gewoon Neymar. Jij hebt echt een bord voor je kop.

     4. Litmanen

      Tête zat dit weekend op de bank, dus geen sprookjes.
      Dat geldt ook voor de andere jongens die ik noem.
      Geen enkele speler heeft een basisplaats.

     5. AB: waar is mijn club gebleven.

      Ach Tete presteerde natuurlijk maar tegen Neymar he 😂😂😂

    2. Geroldkohlen

     Ook niet eens Litmanen helaas! tete heeft van de 8 competitiewedstrijden er 6 gespeeld ,waarvan 4 x basis 90 min, 2x ingevallen. maar daar in tegen wel 1 keer in de basis in Europese wedstrijden de andere was hij geschorst ,dus al met al speelt tete veel in Lyon vergeleken bij ons. En speelt daar verdomd goed! el ghazi heeft tot nu toe in dit seizoen alle wedstrijden in de basis gestaan. dus ook wat jij zegt klopt voor geen meter! je valt jongens als tete nog steeds af, om je lieve veltman te beschermen terwijl die als een natte krant speelt .en aanvoerdersband onwaardig is! daar zeg je nooit wat over, integendeel jij gaat hem nog ophemelen waardoor je ongeloofwaardig wordt. verder geen reactie meer op dit soort onzin geposte rotzooi ,klopt voor geen meter!

     1. Bakkie

      Neem ik mezelf ook steeds voor, Gerold… Maar ik kan me ook niet inhouden, kan niet tegen onrecht. Hij heeft er gewoon echt geen verstand van, maar praat alsof hij de waarheid in pacht heeft. En het ergste is nog dat hij ook nooit toe zal geven.

     2. AB: waar is mijn club gebleven.

      Ve4volgens kat Litmanen elke wedstrijd Ziyech af. Vreemd als je zelf een hekel hebt aan mensen die dat bij andere spelers of forumleden doen.

     3. Litmanen

      Gerold, ook Ghazi zat dit weekend op de bank. Op welke zender heb jij zitten kijken?

     4. Geroldkohlen

      lees mijn commentaar eens goed dan kan je tellen ,ik zei van de 8 wedstrijden hebben ze de aantal wedstrijden gespeeld die ik aan geef! welke zender kijk jij!!!! je praat onzin!ik volg die jongens op de voet, heb de statistieken gezien met speelminuten goals etc dus je kletst uit je nek! tevens heb je de wedstrijd tegen psg gezien met tete ! en dan kijk ik individueel, want veltman zou dol gespeeld worden door neymar. niet voor niks is hij 3de of 4de keus bij in het Nederlands elftal. dus ook jij moet er eens mee kappen, ben maar eens kritisch op je veltman! want als de wereld zou moeten geloven wat jij zegt over veltman, dan zou jij nu bij Barça, real, Bayern of Juventus spelen met zijn fantastische crosspass! hou toch op man!

     5. Litmanen

      Ik hoef niet kritisch te zijn op spelers die hun werk doen.
      Dat Veltman bij Oranje zit hoeft van mij niet. Lees mijn eerdere commentaar.

      Dat oud-spelers van Ajax niet automatisch een basisplaats bij hun clubs hebben is een feit. Daar kun je wel boos om worden, maar dat is jouw probleem.

      Waar het hier om gaat is dat gesuggereerd wordt dat je Viergever gratis de tent uit moet laten lopen. Eerdere verkopen van niet basisspelers​ van Ajax toont aan dat je daar nog vele miljoenen kunt ophalen ( neem Riedewald als voorbeeld). Ineens komen sommige randfiguren ineens met hem als oplossing aandragen terwijl hij volkomen afgeschreven was bij Ajax, ook door de fans hier. Viergever staat wekelijks in de basis dus vertegenwoordigd een behoorlijke transferwaarde.

      Dus in plaats van steeds weer met jullie vriend Veltman aan te komen zouden jullie samen met AB op de cursus begrijpend lezen kunnen inschrijven.
      Scheelt vast in de kosten.

     6. AB: waar is mijn club gebleven.

      Jij was destijds aardig groots toen Veltman wel in Oranje stond. Nu is hij geen eerste leus en dan hoeft het ook niet van jou. Zo doorzichtig jochie, zo doorzichtig. Verder ben jij de persoon die de nodige cursussen kan gebruiken.

     7. Geroldkohlen

      moet jij zeggen! wat een kwakzalverij van jou, ongelooflijk wat een onzin jij hier weer neer zet. je draait er om heen, want ik heb het niet eens over viergever of riedewald gehad.🤣 mij gaat het om de andere 2 namen die jij benoemd, waarvan de feiten die jij benoemt niet kloppen en dat is waar jij vaker last van hebt! jij hebt het over begrijpend lezen , maar jij begrijpt jezelf niet eens wat je schrijft! sterker hoe vaak ben jij wel niet op je woorden terug gepakt, en dat komt om dat je hier vaak over dit soort zaken echt onzin zit te schrijven! en dat is helaas heel vaak! en dat helaas meen ik! boos ben ik niet hoor, vind het eerder triest!
      Fijne avond Litmanen.

     8. Widi

      Met de inhoud bemoei ik me niet. Maar de kwalificatie “kwakzalverij” is onjuist. Litmanen geeft immers geen medische adviezen of medische behandelingen😉

     9. Geroldkohlen

      klopt heb je gelijk in Widi! moest er nog bij komen, dat hij medisch advies mag geven. laat staan behandelingen. 🤣

     10. Litmanen

      Nou, een pilletje kun je Wel hebben.
      Ik heb het over ALLE ex Ajacieden gehad.
      En nogmaals, de meeste hebben geen basisplaats. Ook Tete en Ghazi niet.

      Verder wordt Tête geprezen over zijn optreden tegen Neymar. Prima en gegund, maar die wedstrijd tegen PSG werd verloren oa door een blunder van Tete.
      Gek dat jullie daar niet over spreken. Of toch de wedstrijd niet gezien?

      En Veltman bij Oranje? Ach zou me niet verbazen als hij. centraal in de basis staat, maar in dit kansloze Oranje zou elke Ajacied eigenlijk gespaard moeten worden.

      Zonde van de tijd en de energie.

     11. Geroldkohlen

      een ding moet ik je nageven , dat je reacties lachwekkend en triest zijn in 1! blunder van tete je hebt de wedstrijd niet eens gezien, dat is nu wel duidelijk!!!! zullen we het hebben over het begrip” een veltmannetje” dan zijn we volgende week nog niet uitgepraat. en kan zelfs iedereen hier op het forum een bijdrage leveren, over hun favoriete “veltmannentje” kan je boek schrijven of een in elkaar gezette dvd van anderhalf uur maken!!🤣🤣🤣🤣

     12. Litmanen

      Gek genoeg had de Nederlandse verslaggever in de nabeschouwing van de wedstrijd over het Veltmannetje van Tete.
      Grappig he?
      En ik heb de blunder wel degelijk gezien.
      Maar wat maakt het uit? Het is je gegund: Riedewald, Tete, Ghazi, Bazoer, Kishna, allemaal toppers in de marge van het buitenlandse voetbal. Zelfs Klaassen zit op de bank.
      Ik denk dat we voor Viergever zomaar 4 miljoen kunnen pakken als Overmars hem een contractverlenging biedt.
      En daar ging deze topic over….

     13. Geroldkohlen

      je hebt het alweer over de verslaggever ,die na de wedstrijd wat zegt je hebt niet eens gekeken! en dat hij het een veltmannetje genoemd heeft, zegt genoeg over hoe men over veltman denkt. verder jij bent begonnen over andere spelers, en nu wil je het gaan omdraaien en zeggen dat het topic over viergever gaat. dan moet je het ook over viergever hebben, en foute feiten over wat jij denkt te weten over spelers achterwege te laten. want daar ging het bij mij om over dat het niet klopt wat jij zegt ,en dat jij dat erg vaak doet. het is zwaar irritant aan het worden nu! en nogmaals tete en el ghazi spelen hun wedstrijden en goed en bijna altijd basis, Klaassen is ook geblesseerd geweest! het verschil tussen ons tijdens deze duscussie is, dat ik met feiten kom en jij lult en komt met los zand. kijk naar onze aankopen spelen veels te weinig .maar als ze spelen het wel rendement heeft, ipv andere die wel altijd mogen spelen .zullen we het daar eens over hebben! younes, veltman, dijks drama is het. voorbeeld younes 62 wedstrijden in de eredivisie voor Ajax 11 goals, neres 13 wedstrijden 6 goals en niet eens basis speler is! Maar ook younes loopt in augustus 2018 gratis de deur uit. dus het is zowiezo een zooitje bij ons Ajax!

     14. Indojood

      Litmanen is volgens mij wel medisch onderlegd. Vaak zegt hij dat mensen naar de opticien moeten, last hebben van geheugenverlies of Alzheimer of, in een enkel geval, zes planken adviseert.

     15. Geroldkohlen

      inderdaad indo, of wel een pilletje kan gebruiken zoals hij nu zegt! wat een gozer is dit zeg! is het wel een gozer?🤔

 4. Jimmy1971

  Let maar op Bakkie , die is straks zo weg , en als het tegen zit al in de winterstop omdat hij dan nog iets opleverd ( en dan moet je straks daarom weer Dijks opstellen , brrr ) ! Door zijn fanatisme en inzet is Viergever trouwens een hele nuttige speler voor het team !

  1. HURBIE

   Ze zoeken ervaring en ze doen hem weg
   Schiet mij maar lek
   Speelt altijd in dienst van het team

   1. Hoeda Fak Ajoe

    Ik denk dat ze al in de zomer een andere LV aan hadden willen trekken naast Sinkgraven. Ik vermoed dat ze dat in de winter alsnog gaan doen of langzaam Dankerlui gaan brengen. Dan is het mooi als Viergever aan het eind van het seizoen verkast. Het verlengen van het contract zou betekenen dat je nog minimaal een jaar voor hem betaalt, terwijl je hem dan niet meer nodig hebt.

 5. Valentino

  Andere titel past beter:’Viergever ontvangt nog geen aanbieding en vertekt komende zomer door gebrek aan vertrouwen’.

  Je krijgt soms de indruk dat hij minder presteert op het veld omdat hij gewoon geen zekerheid krijgt met een nieuw aanbod van Ajax.

 6. JohnDoe77

  De normen en waarden die deze directie van Ajax kent, zijn niet de mijne! Maar het niet geven van duidelijkheid (aanbieding of we willen je om bepaalde redenen niet meer na dit seizoen) past netjes bij de manier waarop de Serrero een afscheid hebben gegeven! Belachelijk!

 7. Indojood

  Wat de beslissing ook is, geef die jongen duidelijkheid. Heeft zich altijd als een prof opgesteld en naar behoren gepresteerd. Na Serero de volgende schoffering in aantocht… Waarom leren ze het nooit?

  1. De Nees

   Waarom zou ik ook niet weten. Maar wellicht daarom de slechte karma met al dat geschoffeer. 😋

  2. Widi

   Dit is geen kwestie van leren. Het is zo overduidelijk. Het lijkt een kwestie van doelbewust maling hebben aan normale omgangsvormen. Soms zou ik wel eens een vlieg op de muur willen zijn in de Ajax burelen.

 8. Emilio4Ajax

  Is dit weer iets voor de Cultuurbewaarder…hmm hmm … Laat me niet lachen… Viergever is het levende bewijs van een falend beleid… Money makes the world go around…the world go around…❌❌❌❤️😎🍻

  1. EugAjax

   Emilio vooropgesteld ik ben eens met meerderen dat indien je denkt dat Viergever je uiteindelijk niet verder gaat helpen dan ok prima, maar dan hoor je hem dat wel eerlijk te vertellen. Dus in dat opzicht ben ik het eens. Je laatste zin snap ik niet. Als Ajax al geld wil ontvangen voor hem dan moeten ze JUIST verlengen. Nu loopt hij juist gratis de deur uit. Kan ook zijn dat dat een methode is om hem te bedanken voor alles wat hij voor Ajax betekent heeft. Maar dan moeten ze communiceren met die jongen. Dat is waar

   1. Emilio4Ajax

    Tsja Eug… Was het niet zo dat bonussen betaald worden vanwege de cashflow die dr binnen komt bij Ajax, koop en verkoop van spelers. Is er geen interesse in een speler geen cashflow, geen bonus dus niet interessant…Het is behoorlijk onbeschoft hoe ze met Viergever, die in mijn ogen uitstekend gepresteerd heeft in met name de EL wedstrijden tegen Lyon en Schalke, omgaan. Tis net alsof ze hm bij het oud vuil neerzetten omdat ze er niet goed raad mee weten wat te doen en er waarschijnlijk toch geen geld aan verdienen… Schandalig… ❌❌❌❤️🍻😎

    1. EugAjax

     Emilio koop en verkoop spelers telt inderdaad mee in bonussen, maar voornamelijk alleen bij Overmars. En dan is bonus deel mbt financien een schijntje tov sportieve prestaties. Dus als Ajax hem niet goed genoeg vind qua spelniveau dan is het juist niet slim pm zijn contract af te laten lopen. Dus ik zie het verband niet wat jij schetst.
     Ik ben wel eens dat het op zijn minst niet chic is van Ajax dat ze hem in ongewisse laten.
     Aan de andere kant de andere kant op gebeurt ook heel vaak. Zie Sanchez die werkweigering deed om weg te komen. Maar mag geen excuus zijn. Persoonlijk zou ik het inderdaad ook anders aanpakken

 9. Emous1978

  Niet de beste maar wel de meeste wedstrijden een voldoende. Gewoon nieuw contract geven

 10. Prinsengracht

  Als je zeker weet dat je in juni 2018 zes betere verdedigers hebt, kun je hem laten lopen. Anders is dit gewoon net zo dom als onbeschoft.

    1. dickst14

     Ging jij maar eens op de bank liggen bij je psychiater. En vertel hem dan eerlijk over je Veltman en V Rhijn idolatie. ah misschien in jouw geval beter niet want anders heb je ineens een nieuw tshirt met veters op je rug.

     1. Litmanen

      Tjonge, heb ik op je kleine pikkie getrapt? Ik adoreren Veltman niet, jij haat hem.
      Als de ballenjongen uitglijd, dan krijgt Joël nog de schuld van jou.
      Dus die psychische hulp zou ik als ik jou was zelf maar gaan zoeken.

     2. AB: waar is mijn club gebleven.

      Jij “haat” Tete, jij “haat” Ziyech. Als mensen anders over een voetballer denken dan Litmanen wordt dat door hem gelijk gelijkgesteld aan haten.

 11. KBouter

  Ik sta nergens meer van te kijken.

  De cultuurbewakers zullen dit wel een normale gang van zaken vinden.

 12. Vak 120

  Viergever is echt een meerwaarde voor dit team! Ik snap gewoon helemaal niks van dit bestuur…deze jonge loopt volgend jaar gewoon de deur uit,en komt bij een leuk clubje in het buitenland terecht! Succes volgend jaar alvast,voor mij ben je een echte ajacied!

 13. Brokamp

  Weer een schandelijk handelen van onze leiding. Deze jongen verdient gewoon een nieuw contract. Misschien geen topper maar altijd ruim voldoende en daar heb je meer aan dan iemand die de ene keer super is en er de volgende keer geen klote van bakt. Mede door zijn karakter en inzet stonden we in mei in de finale tegen MU. Gaat straks voor een prikkie weg. Als ik hem was vertikte ik het om in de winter te gaan verkassen zodat ze nog geld voor hem krijgen. Hij had afgelopen zomer een mooie transfer naar Duitsland kunnen maken en mocht toen niet weg. Onbegrijpelijk wat een scheitdozen.

 14. Basl

  Viergever zal nooit een wereldster worden maar is en blijft een zeer nuttige speler. Ook vorig seizoen een paar keer zeer bepalend geweest. Ook dit seizoen gewoon stabiel bezig. Misschien dat niet alles lukt bij hem maar werklust en karakter kan je hem niet ontzeggen. Jammer dat ze er zo mee omgaan. Hoop dat er snel een nieuw contract klaar ligt!!

 15. Van A(b) naar Beter. Visie van van Johan of niks. Nu is het niks.

  Beste nieuws van vandaag: Keizer en zijn team mogen tot eind van het seizoen aanblijven. Ongeacht resultaat! Joepie. Klasse, jongens.

 16. a.p.

  Viergever mag van mij een contract hebben. hij is een solide speler en zo ver ik hem ken geen zeurders en geen macho. contract dus voor hem

 17. ajacied078

  heel stom als ze hem laten gaan. je haalt niks beters voor het bedrag wat ze willen uitgeven. en je speelt niet Europees. wie wil er überhaupt?

 18. Iamsterdam2015

  Ajax ajax ajax. Beetje respectloos ongeacht wat wij van hem vinden. Als je van hem af wil prima maar speel dan open kaart zodat die jongen ook verder kan. Zelfde geld voor het gebeuren rond Serero.

 19. Will78

  Ik vind viergever de beste linksback die we bij ajax op dit moment hebben. Gewoon een nieuw contract geven!!

 20. Hazez

  Zo erg is het nu al bij ajax dat viergever een top verdediger is kom op jongens !!! Ik gun hem een goede transfer omdat hij altijd zijn best gedaan heeft maar met viergever en de ligt (nog te jong) en veltman gaan we europees nooit mee doen

  1. Indojood

   Gaat het niet om. Hij wordt als stront behandeld. Dat is blijkbaar normaal tegenwoordig.

  2. Basl

   Kort geheugen Hazez? Kijk nog even Schalke terug van vorig jaar. Zeg heus niet dat hij een wereldspeler is maar zeer belangrijk in Europa geweest

   1. Hazez

    Dan leg zijn fouten er maar niet langs!! Gun hem het beste maar hij is echt niet een top verdediger

 21. Van A(b) naar Beter. Visie van van Johan of niks. Nu is het niks.

  Ze horen minimaal 50% van hun bonus aan Viergever te geven. Ze hebben die centen voor een groot deel te danken aan zijn voet. Ik schaam me kapot voor dit Ajax. Ik ven meer dan 50 jaar supporter van Ajax maar van mij mogen ze dit jaar in het rechter rijtje eindigen. Dat arrogante gedoe ben ik aardig zat. Het is allemaal ik, ik, ik en mijn vriendjes. Mensen op allerlei posities die totaal niet capabel zijn maar wel bepalen waar wij als supporter naar moeten kijken.

  Deze “nep-supporter” weet inmiddels al zeker dat hij bij lange na niet alle thuis wedstrijden gaat bezoeken. Ik hoop heel veel met mij. Laat ze maar ballen voor 15.000 man in die betonnen bak.

  Nu alweer grootspraak over komende aankopen in de winterstop. Wie dan? Wie wil er met ervaring naar de Ned. Competitie naar een club ergens in de middenmoot? Het zal wel weer Columbia of zoiets worden.

  Van RvC, TH tot TS ….. allemaal ongeloofwaardig en niet kundig. Gadver en dat is dan mijn club. Ze durven dit alles puur en alleen omdat Johan niet meer onder ons is. Gluiperige bende is het.

  1. dickst14

   Ja ongelofelijk dat zo’n 10 mensen miljoenen mensen gelukkig maken en evenzovele ongelukkig. De gelukkigen komen uit 010 en de rest van NL. Wij Ajax supporters zijn dus niet gelukkig met deze 10. Dan heb ik het dus over Onze RVC en ons technisch hart.

 22. paullus

  Nieuws LivescoresIn beeldCompetitiesClubsSpelersVideo’s

  Groot nieuws bij Ajax: Van der Sar treedt af als voorzitter van technisch hart

  Maandag 2 oktober 2017 om 21:06

  Edwin van der Sar heeft bij Ajax besloten om geen voorzitter meer te zijn van het technisch hart. Dat maakt Ajax maandagavond bekend. Zijn rol wordt overgenomen door Marc Overmars.

  “Afgelopen zomer hebben wij bepaalde dingen kritisch tegen het licht gehouden”, laat Van der Sar weten in een reactie. “Bij Ajax is de opleiding van talenten van cruciaal belang, maar ook dat de spelers die wij opleiden doorgroeien en daadwerkelijk een kans krijgen en vaste waarde kunnen worden in onze A-selectie. We kunnen echter niet alles opvangen met spelers uit eigen jeugd, dus scouting en het aankoopbeleid zijn steeds belangrijker geworden.”

  “Waar veel andere clubs een technisch directeur hebben, blijven wij van mening dat een driemanschap zoals ons technisch hart is, waarbij alle disciplines vertegenwoordigd zijn, het beste is voor onze club. Waarbij ik als algemeen directeur natuurlijk eindverantwoordelijk blijf.”

  Snel meer…

  1. Indojood

   Feitelijk verandert er niets. Het is maar voorzitten van een vergadering, meer niet. Dit is om de buitenwacht te sussen. Van de zomer geëvalueerd en nu beslissen. Omdat het zo beroerd gaat.

  2. EugAjax

   Paullus, ik hoorde het net ook bij VI. Verstandige zet dan zijn meteen twee dubbel functies getackeld.
   Is ook meteen duidelijk dat na Sar, Marc Overmars de meest invloedrijke technische man is. Meesten dachten Bergkamp. Maar dat is dus niet zo. Dus als het al zo was dat Overmars overruled werd door Dennis, vaak aangenomen hier op forum, dan heeft hij dat laten gebeuren. Logische zet. Aangezien Overmars al 1 van de statutaire directeuren was. Nu dit duidelijk is keihard gaan werken om boel weer op de rit te krijgen

   1. Indojood

    Sar stemde mee met Dennis en Ouaali doet dat ook dus Overmars heeft zich niet laten overrulen, hij stond er alleen voor. Zoals FdB ooit zei, als er maar één tegensputtert in het TH dan wordt die beslissing toch echt wel genomen.

     1. Indojood

      Quote van een bericht over dubbelrol Sar van 26-9 jl.:

      Zijn functie als directeur is moeilijk te verenigen met zijn leidende rol in het technisch hart, dat direct onder de verantwoordelijkheid van de directie valt. In dat technisch hart met Dennis Bergkamp, Marc Overmars en hoofd opleiding Saïd Ouaali is de stem van Van der Sar doorslaggevend als de stemmen staken.

     2. AB: waar is mijn club gebleven.

      Wat kan iemand toch slecht op de hoogte zijn en doen alsof hij alles weet. Maar ja, je mag hier weinig ove4 Eug zeggen. Is beetje heilig geworden hier.

 23. Jimmy1971

  Lees je mee Bergkamp ?!
  jouw beurt om een stapje (alleen spitsentrainer ) terug te doen !!

  1. -buitenkantje rechts-

   Als je tussen de regels keest gebeurt dat ook Jimmy.. Bergkamp blijft verantwoordelijk voor de doorstroom jeugd-betaald voetbal en gaat meer tijd steken in het individueel trainen van spelers.. Ook Bergkamp is op zijn plasts gezet. Sar speelde een dubbelrol die nu niet meer mogelijk is.. De macht is duidelijk verschoven ten faveure van Overmars. Denk dat Marc intern met de vuist op tafel heeft geslagen en dat daarom RvC ook akkoord is gegaan met twee aankopen. Zou verstandig zijn om openheid van zaken te geven om welke posities het gaat naar de spelersgroep toe.. Direct inzetbare ervaren krachten zouden dus zomaar het einde van je basisplek kunnen betekenen.

   1. Indojood

    Ik lees nergens dat Bergkamp geen invloed meer heeft op de staf (want dat is juist de dubbelfunctie die opgeheven moet worden).

    1. EugAjax

     Bergkamp is nog steeds verantwoordelijk voor de doorstroming, en specialisten trainer, ik haal eruit dat hij geen assistent meer is. Bij eerste. Dus dan zou dubbelrol wel weg zijn

     1. Indojood

      Het is maar een aanname. Zou handig zijn als ze dit gewoon melden. Berichtgeving blinkt weer eens uit in onduidelijkheid.

     2. EugAjax

      Klopt, en wat mij betreft niet zo belangrijk als het voor supporters niet helemaal duidelijk is. Als ze het zelf onderling maar weten.

     3. Indojood

      Wat mij betreft wel. Als supporters hebben we daar recht op, net zoals Viergever. Maar hoe was het ook alweer? Aanpassing lange termijn vanwege een korte termijn probleem is synoniem voor meer problemen veroorzaken. Echt een gigantische praatjesmaker ben jij. Lag nooit aan TH, die deden het goed volgens jou en nu er wordt ingegrepen (moet nog zien of het daadwerkelijk zo is) sta je kwijlend te juichen en ben je het ermee eens.

     4. EugAjax

      Wie is hier nu de praatjesmaker. Je eerste bijdrage roep je zelf er verandert niet veel, ik ben daar mee eens. Dus ben ik blij. Dubbelrol Sar vond ik niet meer kunnen en dat heffen ze op. Dus wat is hier probleem. De mensen die het goed doen zitten nu allemaal op juiste plek. Overmars vind ik goede voorzitter TH, en Sar is gorde AD en Bergkamp blijft specialistentrainer heel goed en verwntwoordelijk voor doorstro,ing jeugd naar betaald voetbal. In een woord GEWELDIG dus en consistent met eerdere bijdragen. Er word dus bijna niet ingegrepen op lange termijn omdat korte hetbprobleem heeft. Nu doen ze niks aan tranier wat beter was geweest maar gaan zevhet oplossen met 2 aankopen in winter. Toekomst gaat uitwijzen of dit juiste keuzes zijn.

     5. Indojood

      De mensen die het goed doen en dan noem je Sar en Bergkamp, de twee grote faalhazen. Wat ik al eerder zei, kinderlijk naïef.

 24. Indojood

  Ik geloof nog steeds dat er niets is veranderd. Bergkamp en Ouaali zijn vier handen op één buik, daar staat Overmars alleen tegenover. Wel grappig om te zien dat mensen die het TH adoreren nu opeens wijzigingen toejuichen (als het daadwerkelijk zo is).

  1. EugAjax

   Indojood ik neem aan dat je mij bedoelt. Het is dan niet waard wat je zegt. Ik heb vaak gezegd dat dubbelrol Sar niet handig meer is. En dat er een andere voorzitter moet komen. Dat gebeurt nu. En verder over handen op 1 buik. Sorry Marc is voorzitter als hij zich slaafs in hoek laat drukken elke keer door Bergkamp en Ouaai dan is hij geen goede leider. Overigend denk ik zelf dat dit trio meer op 1 lijn zit dan iedereen denkt. Anders had Overmars dit ook niet gedaan. Dit team leiden. Ik denk trouwens ook dat impact van wijziging nihil is. En daarom juich ik het toe.

    1. EugAjax

     Doe ik ook. Maar waarom zou ik dan nu pissed moeten zijn volgens jou? Anyway maakt mij ook niet uit man. Als Ajax maar weer gaat presteren. Rest is ondergeschikt wat mij betreft.

     1. Indojood

      Je begrijpt niet wat ik bedoel met “pist”. In deze context betekent het niet boos zijn maar kritiekloos volgen.

     2. EugAjax

      Ik begrijp je maar hiervoor zeg je dat je het raar vind dat ik blij met wijziging ben ach laat maar spraakverwarring of zo. Bottom line zal impact niet heel groot zijn en daar ben ik blij mee

     3. AB: waar is mijn club gebleven.

      Impact niet groot en daar ben je blij mee? Snap er geen klote van Eug, echt niet.

     4. AB: waar is mijn club gebleven.

      Trouwens, erg smerig dat je toegeeft dat je de grond kust waar Bergkamp op pist 😂

     5. De Nees

      Dennis op termijn bewegen richting trainersveld en weg van bestuurstaken zou een goede zaak zijn. Hey Eug, wel opmerkelijk dat je altijd zo stellig oneens was met de kritieken maar nu wel content bent met de aanpassing. Waarom eigenlijk het functioneerde toch zo goed? Grapjas.

 25. AB: waar is mijn club gebleven.

  @Eug: in het TH zijn Bergkamp en ouali het altijd eens. 2 tegen één dus.

  1. AB: waar is mijn club gebleven.

   Het is dus bij lange na nog niet goed. Bergkamp zit er nog, Spijkermaan zit er nog, Keizer is nog hoofdcoach. Flauwekul dus allemaal. Zoethoudertjes. Wie hier iets positiefs in ziet …… sweet dreams.

 26. JohnDoe77

  Deze discussie voeren jullie in het verkeerde draadje! Kan niet wachten tot jullie daar ook weer los gasn!! 🙈

 27. dickst14

  Er is een hoop verandert nu vd Sar geen stem meer heeft. Eerst werd Overmars weggestemd met 3 tegen 1 en nu maar met 2 tegen 1. Prachtig toch. Hele verbetering.

 28. AB: waar is mijn club gebleven.

  Volgens mij leest hij dan zijn eigen recepten/verwijzingen voor.

Reageren is niet mogelijk.