There are no ads, please add some


Opstellingen Heerenveen – Ajax, Neres en Wöber starten in de basis

Ajax begint om 14:30 uur aan de uitwedstrijd tegen Heerenveen. Trainer Marcel Keizer heeft gekozen voor David Neres als rechtsbuiten terwijl ook Maximilian Wöber zijn opwachting mag maken in de basis door de afwezigheid van Mitchell Dijks, wiens positie zal worden ingenomen door Nick Viergever. 

Opstelling Heerenveen: Hansen; Dumfries, Høegh, Pierie, Woudenberg; Kobayashi, Schaars, Thorsby; Ødegaard, Ghoochannejhad, Rojas

Opstelling Ajax: Andre Onana, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Maximilian Wöber, Nick Viergever, Hakim Ziyech, Lasse Schone, Donny van de Beek, Amin Younes, Klaas Jan Huntelaar, David Neres


Gerelateerde posts

204 reacties

 1. EugAjax

  Wedstrijd snel vergeten Widi. Ik ben gewoon erg blij met de 3 punten. Dat is knap bij Heerenveen uit als je zo onder druk staat. Iedereen ziet dat het niet goed is. Wat zeg ik Ajax onwaardig nog steeds. Maar had je dan verwacht dat Ajax Heerenveen helemaal aan gort zou spelen? Dat kan niet in situatie waarin we zitten. Nu hebben de heren interland periode om orde op zaken te stellen indien nodig. Of dat betekent Keizer exit, of Keizer assistent naast ervaren trainer, of TH weg of van alles nog wat dat gaat blijken. Vooralsnog dacht iedereen dat Ajax hier zou verliezen, zelfs werd erop gehoopt door meerderen.
  Nou die mensen hebben even pech. Ajax wint met 0-4! En nu gaan we zien of er wat gebeurt en zo ja wat. Het blijft voetbal alles kan zo omdraaien. Door een woordje VERTROUWEN. En dit soort uitslagen (nee niet het spel) kan dan voor ommekeer zorgen. Bi Bosz ging het ook zomaar uit niets lopen na wat omzettingen ingefluisterd door Schone en TBS. Dus misschien zit de oplossing intern.
  Voor nu ben ik als supporter enorm blij dat we hier gewonnen hebben. Proost ik pak er een tripple op🍺🍺🍺

   1. EugAjax

    BR potverdrie daar heb je helemaal gelijk in 😂😂😂😂😂😂hier kan ik niet tegenop 😂😂😂. Heerenveen heeft leuke ploeg hoor. Zwaar vertekend vanmiddag

     1. EugAjax

      😂😂😂je bent in vorm met je beeldspraak👍klopt wel Zeneli vind ik zeker goede speler!

  1. Widi

   Je zegt precies wat Sar en Keizer graag willen dat we zeggen Eug. Dan kan iedereen blijven zitten waar die zit. En modderen we gewoon verder. Ik neem je niet kwalijk dat je positief blijft. Maar zelf kan ik dat even niet opbrengen. Ik erger me per dag meer aan de trainersstaf.

   1. EugAjax

    Widi en ook Indojood. Ik besef heus wel dat het op zijn zachtst gezegd niet top is. Ook ik irriteer me, zeker als Keizer denkt dat er niks aan de hand is. Maar ik kan het de man nu even niet kwalijk nemen, hij heeft onder gigantische druk gestaan, nu nog natuurlijk dus de man is even blij. Ik ben alleen blij met drie punten.
    En waarom ? Omdat Ajax gvd die 34e moet halen dit jaar. Niets meer en niets minder. En als niet goedschiks kan (mooi spel) dan maar kwaadschiks (een hele lelijke). Maar hij moet naar Amsterdam die schaal. Heel simpel.
    En laten we eerlijk zijn zal er ook maar 1 Feyenoorder zijn geweest die aan een titel binnen 1.5 jaar dacht met 7 nederlagen achter elkaar olv dezelfde trainer, Bronckhorst? Ik denk geen 1.
    Net als nu met Keizer gelloft niemand in een 34e dit jaar. Maar voetbal is raar spelletje. Selectie is gewoon de beste van NL vind ik. Dus met vertrouwen kan het zomaar in 1 keer gebeuren, zelfs met Keizer. Maar ik ben het eens hoor met jullie, Keizer is niet goed genoeg voor Ajax 1. Vooral zijn wisselbeleid in een wedstrijd baart me grote zorgen. We gaan het zien mannen.

  2. Indojood

   En het ging bij Bosz lopen toen hij zich niets meer aantrok van Spijkerman en TH maar zijn eigen visie 100% ging toepassen. Keizer is een spreekpop van het huidige TH, dit gaat gewoon niet goed komen. Een 3-0 achterstand vlak voordat de 0-1 viel had niet gek geweest vandaag.

   1. EugAjax

    Indojood eens mbt 3-0 voor 0-1. Ajax is zeer goed weggekomen. Zeg ik ook steeds. Des te meer blij of opgelucht zoals je wilt met 0-4!
    Bij Bosz ging het lopen toen hij zich niets meer aantrok van TH en Spijkerman? Dat gellof je toch echt zelf niet. Bosz heeft zich nog nooit wat van iemand aangetrokken. De enige maar woe hij luistert is Kruzen, zie nu ook weer bij Dortmund. Niet erg, want ook ik vond hem goede trainer. Hij heeft tijd nodig gehad in Ajax puzzel. Heeft hij ook vaak zelf gezegd. En toen met twee tips, dus niet eens zijn eigen oplossingen ging het lopen. Zo raar kan voetbal zijn. Maar bovenal verdient hij de eer van vorig seizoen. Zeker was ook zijn verantwoordelijkheid. Maar wel vanaf begin Indojood.

    1. Indojood

     Ja, dat geloof ik. Voor de winterstop worstelde hij nog met welke richting het op moest en was het nog wisselvallig. Na de winterstop nam ie het heft volledig in handen. Een van de redenen van de breuk want Dennis’ vrienden werden buitenspel gezet en gingen huilie huilie doen. Nu zitten ze godverdomme er weer op de bank, het is net onkruid.

     1. EugAjax

      Ok Indojood. We zijn het weleens oneens en hebben genoeg discussie gehad. Maar ik vind deze laatste zin wel leuk en grappig. Ik besef het komt bij jou voort uit frustratie. Maar ik moest toch even lachen om je laatste opmerking. In jouw ogen kan ik me voorstellen dat het gvd op onkruid lijkt. Elke keer komen ze terug 😄. Dat kan ik niet ontkennen. Op naar de interlands, nog meer irritatie vrees ik 😄

     2. Indojood

      Interland en daarna een week vakantie. Moet Ajax-Sparta aan me voorbij laten gaan. Als ik op tijd land op Schiphol en een beetje snel er doorheen kan komen dan kan ik tweede helft tegen de kakkies kijken.

     3. EugAjax

      Lekker man op vakantie! Super. Sparta thuis dat moet toch kunnen 😄? Je steun bij wedstrijd tegen Kakkies is wel zeer welkom haha. Maar eerst maar eens ‘genieten’ van NL elftal en daarna echt genieten van vakantie😄👍. En wie weet word je in vakantie op wenken bediend. Bij Ajax weet je het nooit. Een ding is zeker. Het is nooit saai bij die kl……club 😂

 2. Forever nr14

  Jeetje ongelooflijk, die Keizer meent nu echt dat het lek boven is? En wij kunnen hier maar blijven zeuren om wat dan ook, maar het heeft geen enkele invooed! Hoe in godsnaam kan het dat die kleine duitser blijft staan, en deze niet eens gewisseld word? Er is echt niks van te begrijpen, en nu menen ze dat de het weer voor elkaar hebben pfffff waar moet dit toch eindigen zeg! Teloor gang van eens een machtige prachtige club

 3. Basisspeler

  Ajax in rustiger vaarwater volgens de NOS.
  Tot aan de winrerstop dus gewoon Keizer.

   1. Basisspeler

    Nee, gelukkig niet. Is wel de tendens in de berichtgeving. Iemand wegsturen na een 0-4 overwinning zal niet snel gebeuren. Verwacht in ieder geval Keizer tot aan de winterstop.

    1. Widi

     Ik ben zelf niet zo’n type om aan de poorten te gaan rammelen. Maar als ik wist dat het nu aan de gang was, kwam ik ook. Er moet duidelijk worden gemaakt dat deze staf moet worden vervangen. Nu is het moment. Geen wedstrijd komend weekend.

     1. -buitenkantje rechts-

      Ben het wel eens met BS dat het moeilijk is om iemand te ontslaan na een 0-4 overwinning.. Hoop dat directie en TH ook inzien dat het anders moet.
      Trwns.. Koeman kon wel eens heel snel beschikbaar zijn.. alweer verloren thuis.

     2. Widi

      Zag ik ook. Klote voor Klaassen ook. Het zou juist van inzicht getuigen als Keizer juist na deze 0-4 wordt vervangen. Het is maar een uitslag. Die weinig zegt over het spel. Ik heb er al een kijkersvraag over ingestuurd naar VI.

  1. De seijs

   Ik denk zolang Koeman niet ontslagen wordt bij Everton, blijft Keizer bij ajax 1e trainer.

    1. Widi

     Zou ook kunnen. Ligt er ook aan wat hij wil. Van Ajax is meer te maken. Oranje is minder hard werken.

 4. Widi

  Bij programma’s als VI en natafelen heb je van die polls. Misschien moeten we daar gebruik van maken om te laten weten dat we nog steeds vinden dat Keizer en staf moeten vertrekken.

 5. AFCA my World

  Had weinig vertrouwen,nog steeds eigenlijk,kunnen ze niveau blijven houden ? Toekomst zal het laten zien ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.