There are no ads, please add some


Keizer: “Het voelt goed als je wint, maar weten ook dat we beter moeten dan vandaag”

De 0-4 overwinning uit bij sc Heerenveen betekent dat Marcel Keizer zich wat ademruimte heeft verschaft. Na de belabberde start van het seizoen ligt de kersverse trainer onder vuur en zou zijn positie ter discussie staan. Na afloop van het duel in het Abe Lenstra Stadion is Keizer opgelucht maar ook realistisch: “Opluchting? Het voelt goed als je wint. Maar we weten ook wel dat we beter moeten dan vandaag. De discussie is ook logisch als je thuis tegen Vitesse verliest, terwijl je al verliespunten hebt en een slechte wedstrijd speelt. Dan is het fijn dat je een slechte wedstrijd met 0-4 wint. En we weten dat het beter moet dan vandaag”, aldus Keizer tegenover FOXSports.

“We speelden bij vlagen aardig. We hadden in het begin moeite met de lange bal van Heerenveen, omdat ze heel hoog druk zetten. Bovendien moesten Maximilian Wöber en Matthijs de Ligt aan elkaar wennen. Na een tijdje ging het steeds beter. Het rendement bepaalt een hoop. Dan kun je iets minder spelen en toch twee goals maken, waardoor hij de man van de wedstrijd wordt.”

“We zitten in een moeilijke fase en één overwinning haalt ons daar niet direct uit. Het kan allemaal nog beter. Het belang was: winnen bij een ploeg die dit seizoen nog niet verloren had in de Eredivisie. En dat is gelukt”, aldus Keizer, die veel kritiek over zich heen heeft gekregen deze week. Naar eigen zeggen was hij er zelf rustig onder gebleven: “Of ik ‘m kneep voor de wedstrijd? Nee hoor.”

Gerelateerde posts

28 reacties

  1. dioajax

   Met je eens indo vriend…ik ben klaar met die man…denk dat ajax wel een nieuwe trainer moet vinden…ajax en keizer moeten uit elkaar…mischien brengen ze wel de trainer van ajax jupiler als trainer omdat ze geen andere optie hebben…

 1. -buitenkantje rechts-

  Wat is jouw visie op het Ajaxspel Keizer? En hoe zien wij dat terug op het veld? Je hebt verdomme maar 1wedstrijd oer week.. nu weer een interlandperiode.. toch zie ik nog niks van Ajaxspel terug..
  Wat doe je op die trainingen?

 2. Widi

  Vanmiddag zat je WEER naar hijgerige Hennie te luisteren op de bank! Komt daar je visie vandaan? Laat maar dan!

  1. De seijs

   Dan ziet die Spijkerman het toch wel goed. En als we slecht spelen en winnen met 0-4 dan kan het nog heel mooi worden als we weer des ajax gaan spelen.😉

   1. Bakkie

    Dat is wel een heel positieve insteek, seijs. Eentje in de categorie “Het kan alleen maar beter worden”. Het spel was zeer matig en de overwinning zeer geflatteerd (eigenlijk zelfs onterecht)

 3. Bigboss

  Word zo moe van het commentaar van die man en dan altijd met ze handen in ze zak pfffffff

 4. Iceman

  Keizer Its Time To Pack Your Backs Bye Bye And Good Luck. Niet de Trainer voor dit Ajax. Ik vraag mij hard op af wie wel op dit moment een Ajax trainer is voor dit Ajax????

 5. M800M

  Pfff ik ben zo klaar met die man. Heel dubbel gevoel over vandaag, blij dat we 3 punten hebben maar nu hebben ze weer een reden om niet op te hoeven stappen. Het hele zooitje gaat toch niet weg voordat de club helemaal naar de klote is vrees ik.

 6. JohnDoe77

  Ik hoop niet dat de organisatie van Ajax zo kortzichtig is dat een matig gewonnen wedstrijd, met geflatteerde uitslag, betekent dat we opeens niet meer gaan kijken waarom de start zo slecht is?

   1. Emilio4Ajax

    Die inzet HURBIE heb ik de laatste tijd wel gemist. Was toch wel verrassend om ze zo te zien knokken voor elke meter…nu nog de rest van het spel…❌❌❌❤️🍻😎

    1. EugAjax

     Emilio en Hurbie eens! En hopelijk vanuit vertrouwen dat terugkeert komt het goede spel ook terug? Want dat we kwaliteit hebben ben ik nog steeds van overtuigd.

 7. Kingkong

  Volgens mij lult hij net zo stom als dat hij trainer is zo niet dan moet hij gauw naar Pearl of specsavers want hij ziet andere wedstrijden dan dat wij zien!

 8. Iamsterdam2015

  Zolang je blindelings de wekelijks DRAMATISCH spelende Younes opstelt en de meest domme wissels cq beslissingen neemt ga je niet beter spelen!!

 9. Hoeda Fak Ajoe

  Niet dat ik Keizer nou zo goed vind, maar we moeten ons realiseren dat we hetzelfde met Bosz hadden. Die bleef Traore en Younes ook opstellen terwijl ze geen knikker goed raakten. Achteraf zijn we blij geworden met Bosz.

  1. EugAjax

   Op zich eens, ik ben al helemaal van blijven steunen. Maar veel gehoorde kritiek is dat je bij Bosz nog idee had dat er een bepaalde visie achterzat. En ook bijv bij andere minder gestarte coaches zoals Van Gaal en Cocu bijv. Maar bij Keizer is dat moeilijk te bespeuren. Daar moet ik de critici echt wel gelijk in geven.
   Overigens wat echt zorgen baart is zijn wissel beleid. Die is vaak onverklaarbaar, op zich dat nog niet erg, maar pakken ook bijna altijd verkeerd uit. We gaan het zien of het nog op rails komt om door te denderen naar @34

 10. Charka53

  Leuk voor Keizer maar het zal me benieuwen wie zijn plaats over neemt en hoe snel dit gebeurd ik kan me niet voorstellen dat dit nog lang mag duren.

   1. JohnDoe77

    Ja, als die hem nu laten vallen staan ze zelf -terecht- ook op straat! Maar dat er nu in de winter opeens wel directe versterkingen mogen komen, zegt genoeg over de leiding! Overigens; moeten die directe versterkingen dan niet “wennen” aan onze manier van spelen? Anders kunnen ze net meespelen rond mei! 🙈

 11. AFCA my World

  Het voelt alleen goed als het ook met mooi spel gebeurt,dat is het absoluut niet,voorspelbaar is eerder het geval ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.