There are no ads, please add some


Gametalk Heerenveen – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win een gesigneerde tekening van Justin Kluivert!

Ajax speelt zondagmiddag om 14:30 uur de uitwedstrijd in de competitie tegen Heerenveen Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen en dit keer een gesigneerd exemplaar van Justin Kluivert voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.


Gerelateerde posts

39 reacties

 1. Ajax/Barcelona: those were the days

  Ik ga uit van 3-1. Ik spreek jullie maandag weer. Dit weekend leukere dingen te doen. Leej je uit, pak je kans 😉

 2. -buitenkantje rechts-

  Qua talent doet Heerenveen op dit moment niks onder voor Ajax.. vooral middenveld en aanval. Bovendien speelt Heerenveen thuis en heeft het een goed draaiend team op dit ogenblik..
  De voortekenen zijn in het voordeel van Heerenveen.. Maar het blijft voetbal.. Hoop dat Ajax zich kan oprichten en met inzet en bluf laat zien wie bovenaan hoort te staan..

  Na deze wedstrijd exit Keizer?? Stukje AS over dat TH niet het vertrouwen heeft uitgesproken in de trainer.. Ook diverse spelers die melden dat er afgelopen periode niet scherp getraind is.. hoe kan dit vraag ik me dan af bij een topclub met zo’n bebeleidingsstaf?!

  1. Widi

   Je hebt zelf gevoetbald. Je weet ook dat je voor de ene trainer meer doet dan voor de andere. Over morgen: iemand moet Schaars uitschakelen. En allemaal scheenbeschermers voor die blonde Scandinavier op het middenveld van Heerenveen. Die is letterlijk gevaarlijk.

    1. Widi

     Sterker nog. Ik hoor en zie aan hem dat hij het niet gaat vinden. Hij komt onzeker en ongeloofwaardig over. Spelers hebben dat meteen door.

     1. -buitenkantje rechts-

      Je zou dan een leidersfiguur in het team moeten hebben die de poppetjes goed neer zet en instrueert..
      Veltman?.. 😐

     2. Widi

      Die hebben we niet. Weet jij ook. Ze hebben allemaal genoeg aan zichzelf. Huntelaar komt er nog het dichtst bij. We zouden een type Lerby moeten hebben.

   1. KBouter

    Man man man…iemand moet Schaars uitschakelen?

    Schaars gaat achter onze middenveld aankopen bedoel je. Als we verdorie bang moeten zijn voor type Schaars…is het einde zoek! Kom op Widi…Schaars??

  2. EugAjax

   BR, met op dit moment neem ik aan puur deze weken? Als je over heel seizoen straks gaat kijken zal Ajax stuk boven Heerenveen staan. Dus ik vermoed dat dit niet klopt. Ik ben wel onder de indruk van wat er gebeurt in Fries haagje en ik heb altijd zwak gehad voor deze club. Gaat een mooie en open wedstrijd worden. Verder eens in de discussie, hoewel discussie die je met Widi hebt hier. Ik vind in dat perspectief trouwens ook column van Jaap de Groot een goede. Ik ben benieuwd hoe dit allemaal gaat verlopen. Maar dat Keizer het moeilijk heeft staat vast of hij het gaat redden? Zeer grote twijfel. Is Hiddink niet wat om naast hem te zetten? A la wat PSV en Feyenoord hebben gedaan als steun naar Cocu en Bronkhorst in moeilijke tijden.

   1. -buitenkantje rechts-

    Wat staat er in de column van Jaap de Groot Eug? Ik heb het zelf niet gelezen. Een grote ervaren trainer naast Keizer zetten kan natuurlijk altijd.. Alleen vind ik v Bronckhorst en Cocu als ex-topvietballers van een ander caliber dan Keizer.. Zoiets doe je alleen als je perspectief ziet in de trainer voor de torkomst. Dat doe ik nie bij Keizer. Keizer assistent of exit. Samen met Soijkerman..

  3. KBouter

   Qua talent?

   Het talentenelftal Ajax O19 speelt Heerenveen O19 jaar en dag helemaal dronken.

   Vanwaar deze post?

 3. Ajax1958

  Hmmmmm, nog geen reacties van 0-4 met 2xHuntelaar en 2x Dolberg en WZAWZDB. Wordt “men” een beetje realistischer?

   1. Joep

    He Indojood, dit jaar wel bij alle uitwedstijden in nederland geweest. Morgen wordt het een hele opgave in Friesland.

 4. Vak 120

  Ik ben er bang voor dat morgen echt de bodem van de put bereikt word!! Keizer er uit en alles op een rij zetten!! Maar natuurlijk hoop ik dat ik ongelijk heb

  1. HURBIE

   Die Friezen zijn altijd lekker bezig in de subtop
   Kan AJAX een voorbeeld aan nemen
   Werken vaak met spelers uit de Scandinavische landen
   AJAX haalt daar betere spelers vandaan als bij AZ

  2. Basl

   Waarom vak 120? Laat ze maar eens de bodem bereiken. Misschien gaat er dan werkelijk iets veranderen. Op deze manier wordt je ook geen kanpioen

   1. Vak 120

    Omdat ik wel echt supporter ben hoop ik dat ze winnen! Maar puur voor de ontwikkeling van dit moment is het beste dat ze een dikke nederlaag lijden! Keizer weg en bestuur op de schop! Dan kan het nog goed komen dit jaar!

 5. Iamsterdam2015

  Ik vrees met grote vrezen voor morgen….maar goed het kan ook zomaar ineens mooi worden…….. we gaan het zien.

 6. theomar

  Ik zie het somber in. Alleen maar negatieve berichten rondom Ajax. Als ze morgen verliezen moet er echt iets gebeuren.

 7. Kingkong

  Ik geloof niet in sprookjes en wonderen maar blijf altijd hoop houden wij zijn godenzonen laat vader ons helpen!

 8. AFCA my World

  Ik ga er maar eens kijken,hopelijk gaan ze onderuit met 5 of 6-0, kunnen we eindelijk van keizer af en het TH ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.