There are no ads, please add some


Ajax O19 wint ruim van FC Utrecht O19: 0-5

Ajax O19 heeft zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van FC Utrecht ruimschoots gewonnen. De ploeg van John Heitinga stapte uiteindelijk met een 0-5 overwinning van het veld in de Domstad. Sven Botman, Jasper ter Heide, Saku Ylätupa, Mitchel Bakker en Victor Jensen waren de doelpuntenmakers. De Ajacieden nemen vanwege de interlandperiode voor een week afscheid van elkaar. Daarna staat een thuisduel met Sparta Rotterdam op de rol. De jacht op ruime zeges wordt dan weer geopend. 

Opstelling Ajax O19: El Maach; Bakboord, Botman, Kemper, Bakker (83. Struijk), Ekkelenkamp (63. Jensen), Ter Heide, Pasquali (80. Abberkane); Thethani, Pereira, Ylätupa.

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

18 reacties

 1. AFCA my World

  Ze hebben het goede voorbeeld gegeven,maar hopelijk volgt Ajax 1 niet,ik wil een verlies om keizer te lozen ! ⚽️

  1. dickst14

   Denk je dat als ze verliezen Keizer lozen. Dan moet Bergkamp mee, maar dat gaat niet want daar beslist ene Bergkamp over.

   1. AFCA my World

    Nee dat klopt,maar deze man heeft geen charisma,is een marionet,er moet een echte man komen die ook met zijn vuist op tafel durft te slaan,eerst rustig binnen komen en dan aan de stoelpoten van het TH gaan zagen,als er dan resultaten komen zien ze ook wel dat het TH niet voldoet,en kunnen er stappen worden ondernomen ! Onze selectie is goed genoeg voor de eredivisie het ontbreekt ze alleen allemaal aan vertrouwen ! ⚽️

 2. Jimmy1971

  Na het verlies tegen PSV kon Heitinga er niets van en nu is het al een Toptrainer , het sentiment van de dag ..
  Maar goed , lekker bezig O19
  en Heitinga !!

  1. Widi

   Jimmy, ik heb hier al vaak gezegd dat ik Heitinga geen goede trainer vind. Seijs reageert daar ludiek op. En ik speel het spel mee. Voor alle duidelijkheid: geen toptrainer.

   1. Jimmy1971

    Ik weet ook niet of hij een Toptrainer wordt Widi , maar ik vind het ook rijkelijk vroeg om nu al te roepen dat hij dit niet kan worden ..

Reageren is niet mogelijk.