There are no ads, please add some


Jong Ajax blijft koploper na 0-3 winst op FC Oss

Jong Ajax heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen FC Oss met 0-3 gewonnen en blijft koploper in de Jupiler League. De wedstrijd was na een half uur spelen al beslist door doelpunten van De Wit, Cassierra en Mazraoui. Na rust speelden de Ajacieden duidelijk minder sprankelend dan in het eerste bedrijf. Toch kreeg Jong Ajax een aantal goede mogelijkheden om de score verder uit te bereiden. Onder andere Cassierra en Mazraoui verzuimden om een hogere uitslag op het scoreformulier te zetten. Jong Ajax verloor nog niet dit Jupiler League-seizoen. Volgende week vrijdag moet Jong FC Utrecht de volgende prooi worden voor de tot nu toe onverslaanbare machine van Michael Reiziger.

Opstelling Jong Ajax: Lamprou; Dankerlui, Doekhi, Bergsma, Sinkgraven; Eiting, Mazraoui, De Wit; Nunnely, Cassierra, Johnsen

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

13 reacties

 1. -buitenkantje rechts-

  Is Cassierra niet een poging waard op de linksbuiten? Speelde hij ook in de voorbereiding. Scoort makkelijk en heeft een goede techniek. Bovendien erg snel..

   1. -buitenkantje rechts-

    Je zou zelfs drie spitsen kunnen opstellen zonder buitenspelers.. zie Barca met MSN..
    Cassierra.. Huntelaar.. Dolberg

 2. Jimmy1971

  Juist opties genoeg Keizer !!
  Cassierra , kluivert (aan zijn goede kant) , Neres ( wat wedstrijden achter elkaar !)
  Middenveld met Siem , Schone en F de Jong ( Donny en Ziyech hebben het even niet ) ..
  verdediging zonder Dijks ..
  Heb je opgelet Keizer ?!
  Opties genoeg zonder aankopen .

  1. -buitenkantje rechts-

   Opties genoeg idd Jimmy.. Keizer moet aan de slag, maar is zoekende en zal het waarschijnlijk niet gaan vinden..

 3. EugAjax

  Prima Jong Ajax. Hoewel prestaties an sich niet belangrijkste is binnen Ajax, is het wel mooi om even Jong Ajax bovenaan te zien. Ook hier trouwens 15 van 18 Nederlandse jongens. Niet dat er van mij geen buitenlanders mogen zijn, graag zelfs als het toppers zijn maar even om aan te geven dat perceptie van teveel buitenlanders vs Nederlandse jeugd een juiste wending te geven. Zoals van de week gezegd nu alleen nog kwalitatief goed afleveren bij eerste de meesten.

 4. AFCA my World

  Wanneer speelt cassierra eindelijk eens in het eerste,toch eens een poging waard ? ⚽️

Reageren is niet mogelijk.