There are no ads, please add some


Advocaat doet geen beroep op Huntelaar

Klaas Jan Huntelaar is door bondscoach Dick Advocaat niet geselecteerd voor het Nederlands Elftal. Huntelaar maakte nog wel deel uit van de voorselectie maar heeft vandaag te horen gekregen dat men hem niet nodig heeft bij Oranje. ‘Ik heb hem nu de laatste twee wedstrijden zien spelen en daarin vond ik hem matig omdat hij naar het middenveld is gaan spelen. Hij gaat bij Ajax naar de bal toe spelen en dat is niet echt zijn positie. Dat neemt niet weg dat Huntelaar een uitstekende speler was en is geweest maar ik kies nu voor Dost en Locadia’, aldus Advocaat.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

35 reacties

 1. Jari10

  Net al kan hij met zijn ervaring niet naar de goal toe spelen. Moeten we goals maken laat je een speler met een ongelovelijke moyenne thuis. Advocaat is al net zo dement als Guus!

 2. Iamsterdam2015

  Pfffft locadia schiet er ff een paar in en mag meteen blijven. Maar goed, het zal allemaal wel.

 3. Widi

  Dick heeft het uitgelegd. Klonk plausibel. En Huntelaar blijft ook heel zo. We moeten juist willen dat spelers zoveel mogelijk bij Ajax zijn.

 4. Litmanen

  En nu helemaal. Oranje gaat het echt niet halen, dus dan sowieso liever geen Ajacieden. Jammer dat de anderen mogen blijven.

 5. EugAjax

  Slecht dit van Advocaat. Als je een speler met status Huntelaar in voorselectie zet moet je hem ook definitief selecteren. Voor de rest eens met Widi en Litmanen. Ajax is in deze periode even veruit het belangrijkst.

 6. Widi

  Eug, zet je roze Ajax bril eens af. Klaas Jan heeft de laatste twee wedstrijden ook niks afgedwongen. Zijn concurrent heeft deze week CL gespeeld.

 7. De Ajacied

  Dit is dus echt weer een DDtje

  Dom Dick Avokaatje,
  Ik denk dat Oranje hem héél goed kan gebruiken
  ❌❌❌

 8. EugAjax

  Daar gaat het niet om Widi. Als je dit soort spelers in je voorselectie neerzet moet je zeker zijn dat je hem oproept. Als je dat van twee slechte wedstrijden laat afhangen is Advocaat niet overtuigd van Klaas Jan. Dat kan maar zet hem dan ook niet bij voorselectie.
  Klopt Huntelaar deelt laatste twee wedstijden in malaise!

 9. EugAjax

  Overigens vind ik voorselectie uberhaupt een gedrocht. Dat is wsl het echte probleem 😄👍

 10. AFCA my World

  Gemiste kans, maar we gaan toch niet naar het WK,met of zonder hem redden we het NIET ! ⚽️

 11. Marc Overdwars

  Dat klopt, maar Ajax is belangrijker.
  Advocaat heeft doelpuntmachine Dost, laat hij die eerst maar eens gebruiken.

 12. De seijs

  EugAjax 😂😂blijven lachen, zijn commentaar wordt met de dag slechter en triester op jou. En volgens mij vreet hij over een paar dagen zijn pantoffels op. Hij raakt echt met zienderogen steeds meer gestrest 😂😂😂👍👍

 13. EugAjax

  Seijs ik blijf wel lachen hoor 😂. En als ik het goed heb dan is dat probleem opgelost, want wat mij betreft bestaat hij niet meer op dit forum👍.

 14. Ajax/Barcelona: those were the days

  Zitten jullie Widi nu af te zeiken? Slecht hoor. Eug kan het niet tegen mij hebben tenslotte. Of hij moet echt geestelijk erg achteruit gegaan zijn. Oeps, dat is hij ook.

 15. Ajax/Barcelona: those were the days

  Omdat Eug alleen nog maar indirect op mij reageert een directe reactie van mij aan Eug: neem een pilletje, een euthanasie pilletje. Wel zelf doen, anders zie je het als een bedreiging.

 16. Ajax/Barcelona: those were the days

  He Seijsie, jij zou mij toch ook links laten liggen? Ook over op indirecte reacties a la Eugie?

 17. Ajax/Barcelona: those were the days

  Lees ook Eugies stomme op erkingen bij Keizer topic over geen stemrecht van vd Sar bij het TH. Lachwekkend stom.

 18. LeroyT

  Ja het verhaal huntelaar en sneijder is/was heel plausibel. Vond alleen jammer dat geen 1 journalist het aandurfde om eens over vincent Jansen te beginnen. Die gast heeft meer dan een jaar niet gespeeld en is altijd eerste spits geweest bij Oranje. Dus ja hoe eerlijk ben je als bondscoach!!!

 19. Widi

  Ik heb de hele persconferentie gezien. Janssen is wel ter sprake gekomen. Advocaat zei dat hij heel blij is dat Janssen weer veel speelt want hij vindt het een fantastische spits.

 20. -buitenkantje rechts-

  Denk dat Advocaat ook afscheid wil nemen van de generatie Sneijder, Huntelaar, v Persie.. Alleen Robben blijft nog over.

 21. Ajaxslied

  Hey stelletje kinderen. Dit gedrag begint behoorlijk vervelend te worden. Jullie verpesten bijna elk topic met dit zielige gedoe. Gedraag je gewoon als volwassenen.

 22. Thomas

  Nou met alle respect naar Huntelaar maar Dost is ook een hele goede spits die er in de grotere competities ook veel goals maakt dus je kan niet zeggen dat Dost niet beter is dan Huntelaar het zijn allebei goede spelers die allebei in 2 hele verschillende competities spelen.

 23. EugAjax

  Eens Ajaxslied. Ik hoop het te verminderen door niet meer te reageren. Vooralsnog tegengesteld effect. Ik denk maar zo eerst even en of twee stappen terug om vervolgens drie of vier vooruit te maken.

Reageren is niet mogelijk.