There are no ads, please add some


Wöber geselecteerd voor nationale ploeg Oostenrijk

Maximilian Wöber kwam afgelopen zomer voor 7,5 miljoen over van Rapid Wien en moet bij Ajax de opvolger worden van Davinson Sanchez, die op zijn beurt vertrok naar Tottenham Hotspur. Wöber moet bij Ajax nog altijd wachten op zijn debuut in de basis maar is wel opgeroepen voor de nationale ploeg van Oostenrijk dat op 6 en 9 oktober de interlands speelt tegen Moldavië en Servië. Ook bij de vorige interlandperiode zat Wöber bij de definitieve selectie van de Oostenrijkers maar toen kwam het nog niet tot een debuut.

Bron: Twitter

 

Gerelateerde posts

42 reacties

 1. Jimmy1971

  Nou Keizer , nu jij nog !
  Als hij zondag weer niet speelt , wordt het wel een merkwaardig verhaal !!

 2. AFCA my World

  Alleen maar op de lijst bij Ajax,en nu al geselecteerd,we hebben een topper op de bank zitten ! ⚽️

 3. dioajax

  Goed gedaan jongen…alleen keizer zit het nog niet…bij ajax op de bank en nu geselecteerd voor nationale ploeg…oooohhhh ooohhhh man ik denk dat we blinden hebben in ajax….

  1. Widi

   Nee Dio. Echt niet. Bij Jong Ajax steekt hij er niet eens bijna bovenuit. Als we al blinden hebben, zijn dat misschien de scouts.

    1. Widi

     Hij blundert niet of zo Dio. Maar hij vertraagt het baltempo. Heeft de neiging om de bal te brengen ipv te passen. Hij doet leuk mee, maar meer niet. BR heeft misschien wel een punt als hij zich afvraagt waarom zoveel aankopen mislukken.

     1. Bakkie

      Ben ik niet met je eens, Widi…
      Ik vind dat hij bij Jong Ajax wel de leiding neemt in het veld en het vizier naar voren heeft. Een inschuivende verdediger met een goeie inspeelpass.
      Bovendien doet onze verdediging het niet goed, dus ik zeg naar het eerste die jongen

 4. Ajax/Barcelona: those were the days

  De Oostenrijkse bondscoach denkt al dat Ancelotti coach is bij Ajax. Die laat zijn toppers op de bank zitten. Of de bondscoach schat Keizer even hoog in als Anvelotti…………. neeeeee dat niet 😂

  1. HURBIE

   Leuk voor hem maar een lachertje voor AJAX
   Hebben daar meer vertrouwen in hem dan Keizer
   Heel Vreemd

 5. EugAjax

  Reputatie van Jong Ajax als koploper van Jupiler League is ze vooruitgesneld. Wöber, verre van uitblinker bij JA, geselcteerd voor Oostenrijks nationaal elftal….its all in the name: AJAX 😄👍

  1. Widi

   Wat een gelul Eug. Ze hebben daar gewoon niks beters in Oostenrijk. Laatste wat je nu moet doen is Ajax ophemelen. Het gaat kut. En ze gaan het proberen met pappen en nathouden. De meesten roepen hier maar wat. Vragen zich af waarom Wöber en Orejuela niet spelen. Er zat maandag 2000 man op de Toekomst en de wedstrijd was live op Fox. Dus iedereen heeft kunnen zien waarom die twee nog niet spelen. Behalve BR. Die had ouderavond. En AB. Die heeft geen Fox.

   1. EugAjax

    Relax Widi als er een smiley bijstaat is het een (cynisch) grapje van me. Het gaat inderdaad kut! En Oostenrijks elftal is ook kut en NL elftal is zelfs nog erger!

 6. Ajax/Barcelona: those were the days

  Nefrlands elftal bestaat ook uit spelers die bij hun club op de bank of tribune zitten.

 7. Emilio4Ajax

  Wat ik dus niet begrijp is dat de aankopen die we doen niet gewoon opgesteld worden en voor de leeuwen geworpen worden. Oostenrijks international die niet start bij Ajax… Zelfde liedje voor de andere…Tete staat vandaag wel gewoon in de basis bij Lyon… Gewoon ongepaste arrogantie dat ze eerst aan Ajax en het systeem moeten wennen… Je kunt ballen of niet, je hebt klasse of niet…gewoon spelen moeten ze..niet zeiken…❌❌❌❤️🍻😎

 8. -buitenkantje rechts-

  Lijkt wel of spelers bij Ajax binnen een paar weken afgeleerd wordt om te voetballen.. Wat voor afbraakcoaches zijn daar aan het werk?
  In Oostenrijk wordt hij het ‘abwehrwunder’ genoemd.. geselecteerdvoor de nationale ploeg en gewaardeerd speler van Austria Wien.. Bij Ajax in een pasr weken gedegradeerd tot schutterende Pinokkio..
  Orejuela een opstomende snelle rechtsback die de aanval ondersteunend gevaarlijk kan zijn wordt in no-time gedegradeerd tot Veltmanclone..
  Johnsen.. het grootste aanvallende talent in jaren.. begint nu zelfs te schutteren..
  Misschien tijd om de zo zelf geprezen jeugdopleiding eens onder de loep te nemen?? Laat me je uit de droom halen.. Ajax speelt geen voetbal 2.0.. Het is op dit moment een schutterende, talenten verslindende en dolende club..

   1. -buitenkantje rechts-

    Ik denk dat er teveel van dezelfde coaches zijn die elkaar alleen versterken in een bepaalde tunnelvisie.. Meer invloed uit andere hoeken is wat mij betreft welkom.. Je ziet aan de resultaten dat het gewion niet werkt.. We spelen geen enkele tegenstander meer van de mat met ons systeem.. al jaren niet meer.. Geen kampioenschapoen meer.. Bosz als ex-Kakkerlak uit een andere hoek bracht dat opeens wel teweeg.. We moeten eens wat vaker buiten onze wijk winkelen. Smeltkroes van invloeden zijn.
    Verder zie ik dat spelers van buiten niet beter, maarkevhter worden bij Ajax.. Mijn vraag is: Joe kan dat? Wat gebeurt er op de jeugdopleiding.. Worden deze spelers in een keurslijf geduwd, zodat hun kernkwaliteiten verdwijnen?
    Verder zie ik een groot versvhil in het spelen van jeugdteams en Ajax1.. hoe kan dat!? Alleen invloed Spijkerman?
    Zijn zaken die ik me afvraag..

    1. Emilio4Ajax

     Zou het ook zo kunnen zijn dat Dolberg zo goed was omdat ie Traore naast hm had staan en dat Traore veel meer waarde voor het elftal had dan menigeen hier beweerde. Ondanks het feit dat zn rendement, zoals dat van Younes, niet goed was…

 9. Kingkong

  Een ding is zeker er word op verschillende manieren naar diverse spelers gekeken nu gaat het er om wie ziet het goed en wie niet ?
  Ik denk dat ze het bij Ajax niet zien.

 10. Indojood

  Tsja, waarom gaat er zoveel fout bij Ajax? Je vraagt je werkelijk af, hoe zou dat nou komen?

 11. JohnDoe77

  Het is in ieder geval heel bijzonder laatste tijd met de aankopen; Wöber, Orejuela, Cassiera en (in mindere mate) Neres worden voor flinke bedragen gehaald. Steeds is het verhaal dat er “Engelse/Spaanse/Italiaanse” topploegen ook achter ze aan zaten, maar gelukkig kiest de speler voor Ajax! En dan komen ze hier en zijn ze blijkbaar geen spat beter als wat er al liep? Duimen maar dat die topploegen ons dan van een paar van die wereldtoppers af kan helpen!

 12. Ajax/Barcelona: those were the days

  De Ligt zit in de definitieve selectie van Oranje. Die jongen heeft net een flinke hersenschudding opgelopen. Mag toch hopen dat Ajax zelf zegt: no way. Daarnaast is de vorm momenteel niet echt je dat. Maar ja, het is Dickie Dick he.

Reageren is niet mogelijk.