There are no ads, please add some


De Ligt alweer op trainingsveld gesignaleerd, inzetbaarheid tegen Heerenveen nog onzeker

Matthijs de Ligt lijkt snel hersteld te zijn van een hersenschudding die hij afgelopen zondag opliep tegen Vitesse. De Ligt kwam in de eerste helft hard in aanraking met Tim Matavz en moest per brancard het veld verlaten en een nacht in het ziekenhuis blijven ter observatie. Vandaag was De Ligt overigens alweer op het trainingsveld te zien waar hij een aangepast programma afwerkte. Zijn inzetbaarheid voor het volgende competitieduel  tegen Heerenveen is nog onzeker. De logische vervanger van De Ligt is Maximilian Wöber.

Bron: Twitter


Gerelateerde posts

40 reacties

 1. -buitenkantje rechts-

  Rustig herstellen.. even een paar weekjes banken. In tijden van crisis moeten de ervaren jongens opstaan.. Geldt wat mij betreft ook voor vd Beek en Kluivert.

  1. Ajax/Barcelona: those were the days

   Even terug naar invalbeurten hier en daar. Niet voor 10 minuten maar vanaf 55-60e minuut.

   1. Widi

    Dat denk ik niet. Keizer heeft Jong Ajax-Telstar gezien. Op basis daarvan moet hij voor Zeefuik kiezen.

    1. KBouter

     Misschien allebei erbij opstellen en gewoon 5-3-2 spelen.

     Buitenspelers en het ajaxsysteem vind Koning Keizer…de man die het uitgevonden blijkt te hebben… toch lachwekkend.

     1. Hoeda Fak Ajoe

      Voor je erg hard gaat lachen eerst goed lezen en begrijpen wat Keizer bedoelt. Dat ligt niet zo ver af van hetgeen de zo bewierookte Peter Bosz ook voor ogen had, en dan bedoel ik de rol en speelwijze van de buitenspelers en niet zijn pressing.

 2. Kevke87

  was toch ook even een momentje schrikken toen hij zn armen opeens liet vallen aan beide kanten. kan me voorstellen dat de spelers er ook van schrokken want je denkt automatisch direct aan Nouri.

  1. Ajax/Barcelona: those were the days

   Volgens mij viel dat erg mee. Het is een reactie die je kan verwachten als je met je koppen tegen elkaar knalt. Dan kan e even out zijn. Totaal iets anders dan bij Nouri waar het gewoon spontaan gebeurde zonder tegenstander in de buurt.

   1. AjaxKat

    Ja, heb er zelf niet op gelet maar bij VI zeiden ze dat er spelers juist van wegliepen om de flashback dus. Kan ik me helemaal indenken. Ik vergeet soms ook dat het nog jonge jongens zijn die zoiets hebben gezien. Tis naar dat het zo moet samenvallen allemaal.

    1. Ajax/Barcelona: those were the days

     Spelers blijven sowieso nooit lang staan en lopen weg. Aanvoerder blijft meestal wel erbij.

 3. Kingkong

  Gun de Ligt rustig tijd om goed te herstellen en breng hem als jonki in bij een draaiend elftal en hang nog niet de verantwoording van de verdediging aan hem op.

 4. JohnDoe77

  Fijn dat hij zo gedreven is, maar met een hersenschudding zou ik niet te vlot starten! Wellicht loopt er nog ergens een werkeloze Oostenrijker op een bijveldje die een balletje wil tikken?

  1. Ajax/Barcelona: those were the days

   Jij weet dus niet de betekenis van “nee, nee, nee” in dit liedje.

   1. De seijs

    😂😂😂😂😂😂ja jij bent echt een man? van je woord! Kort te mijn geheugen? abje burn-out 😛

    1. Hoeda Fak Ajoe

     Jezus Seijs, kan je nou eindelijk eens een keer je bek houden. Ab is zo al erg genoeg, maar dit blijft ook maar door etteren. Waarom spreken jullie niet eens gewoon af in een weiland en ros mekaar af of iets dergelijks! Hebben jullie nou echt niks geleerd van Appie?!

     1. De seijs

      HFA een paar dagen geleden zij hij (abje) dat hij niet meer zou reageren op mij. Top mooi dacht ik (maar ik kan abje.😂 )en ja hoor hij is er weer 🤔 Daarom dit bericht! En als jij nu alles leest dan zou jij het (misschien ) kunnen begrijpen dat ik dan op hem reageer. En ja anders lees je het toch niet!

     2. Hoeda Fak Ajoe

      Ik lees elke keer hoe jullie tegen elkaar tekeer gaan en ik wordt dat zo langzamerhand een beetje zat, vandaar. Tegen Ab zeg ik het vaak genoeg, omdat hij mij persoonlijk onheus bejegent. Maar jullie gaan maar door, maar komen er niks verder mee. Een constant gezeur, een plaat met vreselijk slechte muziek die maar blijft hangen. Laat zien dan je nog enigzins wat fatsoen in je lijf hebt. Daar doe je het forum een plezier mee en daar heb je Ab nog het meest mee.

     3. De seijs

      HFA Ik weet het. Daarom reageer ik niet als eerste op hem. Hij is altijd (bijna) die als eerste reageert op mij. En ja ik weet het,jij heb zeker gelijk hier in. Maar ik ga hier op het forum niets beloven, (belofte maakt schuld ) maar nogmaals zal aan je wijze woorden zeker denken.👍

 5. Dagrump

  Kijk dat is alweer een beetje goed nieuws. Gelukkig een snel herstel maar niks gaan overhaasten!! Oh ja en Keizer als je dit leest zet Kluivert op Links Nerres op Rechts !! En Dijks lekker op de bank !!

 6. Charka53

  Nu al opgeknapt van een hersenschudding dan zal hij wel niet veel hersenen hebben , grapje hoor laat hem maar voorzichtig zijn je heb er je hele leven koppijn van als zoiets verwaarloosd.

  1. Vak 120

   Je hebt gelijk,je kan niet in 3 dagen van een hersenschudding genezen zijn! Of ze hebben hem naar lourdes gebracht!

 7. Iedereen heeft een mening

  Alle aankopen zijn nog niet gewend aan het ajaxsysteem, maar hoe moeilijk kan het zijn om de bal te spelen naar een speler met een zelfde kleur shirt?????? Tenzij je stekeblind bent dan is het wel een probleem. 🐕😎🐕😎🐕😎

 8. Ajax/Barcelona: those were the days

  Die jongen heeft wat bescherming nodig. Veel te snel weer op het veld. Een onverwachte bal op zijn hoofd en het is weer mis. Is het TH ook verantwoordelijk voor de medische kant? Zijn de spelers lekker mee dan.

Reageren is niet mogelijk.