There are no ads, please add some


Ajax O19 verslaat Hammarby met 0-4 in UEFA Youth League

Ajax O19 heeft dinsdagavond een prima prestatie geleverd in de UEFA Youth League door het Zweedse Hammarby met 0-4 te verslaan. De ploeg van John Heitinga kwam in de tweede helft op een 0-2 voorsprong door twee doelpunten van Jurgen Ekkelenkamp. Twintig minuten voor tijd was het Che Nunnely die de 0-3 op het scorebord schoot. nvaller Ryan Gravenberch bepaalde de eindstand op 0-4. De 15-jarige middenvelder draaide heerlijk weg bij zijn tegenstander en zorgde er met een geplaatste bal voor dat Ajax O19 met 1 been in de volgende ronde van de Youth League staat.

Opstelling Ajax O19: El Maach, Solomons, Sidoel, Kemper, Bakker, Ter Heide, Nunnely, Pasquali, Sierhuis, Ekkelenkamp, Ylatupa


Gerelateerde posts

27 reacties

  1. De Ajacied

   Hoop dat je gelijk hebt deluxe,
   Maat ik ga voor een 1-3 overwinning,
   Denk dat ze wakker geschopt zijn
   ❌❌❌

   1. afcadeluxe

    op zich telt nu alleen winst,maar zou graag weer eens ouderwets swingend ajax zien..afijn we gaan het zindag zien

  2. AFCA my World

   Ik hoop dit x op een 5 of 6-0 nederlaag,misschien gaan er dan klappen vallen het TH en de trainer eruit ! ⚽️

   1. afcadeluxe

    ben bang dat TH tot de ondergang blijft,geld is er genoeg en nu al tikt iemand hun op de vingers voor dit wanbeleid

 1. nick-afca95

  15 jaar, prima mee draaien met O19 en een doelpunt maken. Dat belooft wat! Die Nunneley is trouwens ook een gevaarlijke speler. Die moet maar eens minuten krijgen in jong. De jeugd blijft in dit soort donkere tijden vaak wel een lichtpuntje.

 2. Iamsterdam2015

  Ja…….en??? Mijn VHS videorecorder is ook stuk……… pfffft wat een bericht🙈.

 3. JohnDoe77

  Mooi, nu hopen dat we wat jongens op termijn ook meerdere jaren zien schitteren in het eerste! Go boys!!

  1. De seijs

   Hoop dat dat dan wel pas over een jaar of 3 is. Nu loopt de helft nog met een luier in het veld. En daar worden we nog niet beter van. Gemiddelde leeftijd moet zeker goed omhoog. Anders doe je nooit meer vast mee om de prijzen. En die je dan ook wint uiteraard!

   1. Jimmy1971

    Inderdaad de jeugd is prachtig , maar pas als ze goed in de twintig zijn , ga je er ver mee komen !
    Maar voor die tijd worden ze meestal al weg gekocht !!
    Ajax moet echt bezig met de vraag hoe koop of hou je excellente spelers met ervaring en rijpheid ..

 4. EugAjax

  Mooie prestatie van de jongens. Keurige overwinning. Betekent nog meer ervaring opdoen in Europa kunnen ze alleen maar van leren. En om even dingen weer in perspectief te zien.
  Voor het seizoen heel veel commentaar op Ajax dat we op Chelsea gaan lijken met zoveel aangekochte buitenlanders in JA en O19. Nu in dit elftal 8 van de 11 basisspelers Nederlander en 14 van 18 selectiespelers Nederlander. Lijkt me een juiste verhouding. En helemaal geen Chelsea toestanden. Zie schreeuwerds hebben dus niet altijd gelijk.
  Nu alleen nog kwaliteit genoeg afleveren bij het eerste! Succes jongens met verdere (individuele) ontwikkeling!

  1. Ajax/Barcelona: those were the days

   Ja want de contracten van die andere jongens hebben we verscheurd en we hebben ze per boor terug gestuurd naar land van herkomst. Ze zijn er opeens niet meer. Ze zijn er dus nog steeds Eugieboy. Struisvogel, blijf alles maar goed praten en blijf alle informatie maar vrolijk achterhouden. Blijf het alkemaal maar in oerspectief zien.

   1. Ajax/Barcelona: those were the days

    Verder weet jij niet de redenen waarom een aantal buitenlandse spelers niet bij de selectie zaten of in de basis. Maar jij wil gewoon weer makkelijk scoren. Feit blijft dat Ajax veel te veel buitenlandse jeugd heeft aangekocht. Ze lijken helemaal op helsea als blijkt dat Ajax ze niet eens nodig heeft. Ajax – Handelshuis. Nice try Eug maar wederom mislukt (zoals zoveel bij jou).

     1. Ajax/Barcelona: those were the days

      Weet ik, maar feiten mogen gezegd worden. De conclusie was even te makkelijk van hem. Laat het naaien maar aan mij over 😉

 5. EugAjax

  @Widi, begrijp ik maar mijn conclusie is dan dat dit het beste is wat we hebben voor spelers O19. Die daar dan in mogen spelen. Dan zie ik basis en dan zijn het acht Hollandse jongens, twee van dochter CT volgens mij dus dan vind ik de rage om Ajax met Chelsea te vergelijken als handelshuis totale onzin. Ergo de samenstelling lijkt verdacht veel op een plan die ik gelezen heb ergens in 2010……….

  1. Ajax/Barcelona: those were the days

   Struisvogel. Kijk naar de aankopen en waarvoor die aankopen in beginsel zijn gedaan. Draaien, draaien, draaien om maar te proberen de huidige leiding binnen Ajax in een goed daglicht te zetten wat ze voor geen meter verdienen. Eug je bent en blijft een misselijkmakend ventje. Steeds meer mensen gaan dit zien trouwens maar je blijft je aan een strohalmpje vastklampen. Wie weet mag je ooit de toiletten schoonmaken in het JC stadion maar dan hoop ik niet op de 2e ring. Ik zeil personnlijk over je schoenen heen. Als anderen aantonen dat je slechts zeer beperkte en gekleurde info geeft kom je weer met een excuus. Ik zal hier op blijven reageren. Seijs heb ik achter me gelaten. Vol gas nu op Eug en Litmanen.

Reageren is niet mogelijk.