There are no ads, please add some


Serero: ‘Ik lach nu weer meer; In de rust liep ik bijna bij de Ajax-kleedkamer in’

Ajax had Thulani Serero niet meer nodig en dus vertrok de middenvelder afgelopen zomer naar Vitesse. Zondag keerde hij voor even terug in de ArenA om prompt te laten zien dat hij nog steeds de baas kan zijn op het middenveld. Met de Arnhemmers won hij met 1-2. Na afloop nam hij, in tegenstelling tot Davy klaassen, op de achtergrond bescheiden afscheid van zijn ex-ploeggenoten. Of hij blij is bij Vitesse? “Ik lach nu weer meer”, aldus de altijd bescheiden kleine middenvelder.

Serero speelde zondag bijna foutloos. Hij ging alleen tijdens de rust in de fout; Onbewust liep hij bijna de kleedkamer van zijn oude club binnen. Een Vitesse-speler riep toen dat ik de verkeerde kant op ging. Het ging een beetje op de automatische piloot”, lacht Serero. “Vijf jaar lang moest ik die andere kant op. Even schakelen, dus”, zo vertelt de Zuid-Afrikaan lachend voor de camera van Ajax TV.

“Het was leuk om hier weer te zijn. Ik ben goed ontvangen door de fans en de mensen hier”, aldus de middenvelder. Na de overwinning dook hij alsnog even de kleedkamer van Ajax in. “Dat was fijn. Er waren mooie woorden van de trainer, de spelers en ook van mij. Dat vond ik erg fijn. Fans vonden het onbegrijpelijk dat Serero van Ajax geen waardig afscheid kreeg, net als oud-ploeggenoot Davy Klaassen waarmee hij eveneens drie landstitels wist te winnen. Serero reageert ook nu weer bescheiden: “In het leven wil je soms meer, maar er zijn natuurlijk dingen gebeurd, dus dit was ook prima.”


Gerelateerde posts

36 reacties

 1. BobbyHaarms

  Heerlijk, bescheiden als altijd. Ook wat betreft hoe waardeloos Ajax hem heeft behandeld, nog steeds geen verkeerd woord uit zijn mond. Als er 1 iemand is die dit hele beleid verrot mag schelden is het juist Serero wel. Van mij mag ie..

   1. BobbyHaarms

    Het zou misschien wel eens goed zijn als de heren de waarheid van een (oud) speler in het openbaar horen. Naar ons wordt sowieso toch al niet geluisterd.

    1. Litmanen

     Eens Bobby, maar Serero is nu juist iemand die dat niet doet.
     Ik begreep dat hij bij Ajax een minimum contract had en ik hoop dat hij zich nu alsnog binnen kan voetballen.
     Verrotte wereld.Kijk naar Neymar en naar Serero…..

 2. HURBIE

  Een grote kleine man fie altijd 100% heeft gegeven zonder maar één keer te mopperen HET GA JE GOED MAN

 3. Iamsterdam2015

  En nog blijft hij bescheiden, netjes en zeer beleefd!!!! Ajax mag zich KAPOT SCHAMEN!!!

 4. Ajax/Barcelona: those were the days

  Jammer dat Serero niet de winnende heeft gemaakt. Zelfs een hattrick had ik hem gegund.

     1. Ajax/Barcelona: those were the days

      Realisme is jou onbekend. Verlies dit weekend doet Ajax alleen maar goed. Maar laat maar …… als iemand zaken logisch gaat beredeneren is die persoon in jouw ogen een nep supporter. Dat is iemand voor jou al als hij een wedstrijd niet kijkt op TV. Dat heet blinde adoratie maar die term is bij jou niet vreemd.

 5. ajaxpers

  Sereo was het zoveelste slachtoffer van Bosz. Hoeveel spelers heeft hij niet vernietigd in 1 seizoen??

  1. Indojood

   Onjuist. Bosz kreeg van Ajax te horen dat hij Serero niet mocht gebruiken, heeft ook geen rugnummer gekregen toen. Dus TH is schuldig hieraan.

    1. Indojood

     Natuurlijk. Zou wel een keer aardig zijn als ie eerst feiten checkt. Hebben hier meer mensen last van, in hun eigen fantasieën geloven.

 6. Koning Haarms Wolfs

  Prachtige peraoonlijkheid, deze jongen. Ook weer een slachtoffer van de omstandigheden. Slecht behandeld door Ajax, naar mijn mening. Gun hem alle geluk van de wereld.

 7. Kingkong

  Hoe Serero omgaat met hoe ajax hem heeft behandeld geeft zijn klasse weer laten ze daar bij Ajax een voorbeeld aan nemen.

 8. Brokamp

  Prima kerel. Een kleine grote man. Hij heeft inderdaad geen rugnummer gekregen dus van boven af moest hij vertrekken. Dat mag natuurlijk dat ze hem niet meer nodig hadden maar doe het dan wel op een waardige manier.

 9. Widi

  Zo wordt er nu ook heel vreemd omgegaan met Viergever. Ik was niet voor zijn komst. Ik heb de eerste jaren veel kritiek op hem gehad. Maar om diverse redenen is hij nu zo ongeveer de verdediger waar we het meest op kunnen vertrouwen. Hij heeft een goede leeftijd. Maar zijn contract loopt af en wordt niet verlengd. Loopt straks zo de deur uit. En veel betere verdedigers zijn niet gehaald. Of komen die nog?

  1. Ajax/Barcelona: those were the days

   Situatie Viergever mag vooral Overmars zich aantrekken. Hij moet zich wat dat betreft richting andere leden TH harder opstellen. Laatste seizoen Viergever en hij speelt …….. is verlengen. Aan de voet van die jongen alleen al hebben ze de finaleplaats te danken. Altijd inzet, steeds betrouwbaarder. Ze hebben een transfer tegen gehouden deze zomer dus dat ze nu nog niet over de brug zijn gekomen is wederom triest. Helaas blijft Overmars dus ook nog constant steekjes laten vallen.

    1. Ajax/Barcelona: those were the days

     Het is echt een kille bedoening bij Ajax. Alleen als je de juiste vriendjes hebt ervaar je wat (kunstmatige) warmte. Ik heb echt oprecht spijt van mijn seizoenskaart op dit moment. Elke thuiswedstrijd ruim 120 km., drankjes en wat te eten. Tijd die je kwijt ent voor momenteel gewoon kut wedstrijden. Normaal gesproken nooit een probleem (hoewel ….. tijdperk de Boer). Sinds afbelopen seizoen weer geen probleem maar nu ……. nog even en het stoeltje blijft leeg. Is mij nog nooit gebeurd trouwens maar ik ben het nu aardig zat.

 10. Forever nr14

  AB, zouden er meer moeten doen ipv blijven zitten afgelopen zondag, na deze wan prestatie en wan beleid al jaren, gewoon thuis blijven en zo met z’n allen een statement proberen te maken, maar ben ook weer bang dat dit niet aankomt bij die Verdomde ego’s!

Reageren is niet mogelijk.