There are no ads, please add some


Jong Ajax blijft koploper na late gelijkmaker tegen Telstar, rentree Sinkgraven

Jong Ajax heeft op De Toekomst de competitiewedstrijd tegen Telstar met 1-1 gelijkgespeeld. Na de openingstreffer van de gasten na een half uur spelen, duurde het tot zeven minuten voor tijd voordat Bijleveld voor de  gelijkmaker zorgde. Door het gelijkspel blijft Jong Ajax alleen koploper in de Juplier League, met één punt voorsprong op Fortuna Sittard. Daley Sinkgraven maakte eindelijk zijn rentree na zijn blessureproblemen. Hij speelde volgens plan een uur mee.

Opstelling Jong Ajax: Van Leer, Orejuela, Zeefuik, Wöber, Sinkgraven (61. Savastano), Eiting, De Wit (70. Flemming), Dankerlui (75. Bijleveld), Mazraoui, Cassierra, Johnsen

Gerelateerde posts

10 reacties

 1. Jari10

  Geweldig dat Sinkgraven er weer bij is. Voetbal van achteruit zeer noodzakelijk. Ben benieuwd naar intenties Keizer. Tot dusver is het nog niet echt geweldig wua veldbezetting.

 2. Indojood

  Sinkgraven heeft zich niet echt professioneel opgesteld. Ging doodleuk op vakantie terwijl hij aan zijn herstel had kunnen werken. Na terugkomst van vakantie was hij dus nog niet klaar.

 3. Charka53

  Mooi dat niet alles negatief is bij Ajax en mooi dat Sinkgraven weer aan het voetballen is die kunnen ze best weer gebruiken in het eerste.

  1. Widi

   Zo erg is het ook weer niet. Het is kwalitatief iets minder dan vorig seizoen. En Telstar heeft hun beste elftal in jaren. Het is alleen maar bedoeld om spelers klaar te maken voor het eerste. Het gaat niet om kampioen worden.

Reageren is niet mogelijk.