There are no ads, please add some


Nieuwe wand F-side gepresenteerd

De nieuwe wand van de F-side is gepresenteerd, zo meldt Amsterdam Casuals. Op de wand staat de tekst ‘Ajax F-side Amsterdam’ tussen het oude logo en een afbeelding van Johan Cruijff in. De oude wand werd enige tijd geleden weggehaald, omdat er een aantal extra rijen op Zuid 1 werden gerealiseerd. Hierdoor paste die constructie niet meer en werd er een nieuw kunstwerk gemaakt. De oude wand staat nu op het trainingsveld op De Toekomst.


Gerelateerde posts

24 reacties

 1. De seijs

  Heel mooi hoop dat de spelers extra gas gaan geven daar door. Zij moeten het tenslotte doen.

   1. De seijs

    Drama Amoebe. Denk dat de spelers de hand ook wel in eigen boezem mogen steken. Maar ja er is ook geen kerel die de boel op sleeptouw neemt. Vroeger stonden er kerels in het veld nu jongens. En die kerels spraken met elkaar ergens af als het niet goed ging , en dan werd er eens goed gepraat met elkaar. Maar ja dat was vroeger.

    1. Ab: Ik mis Johan.

     Puur te wijten aan de omstandigheden bij start van het seizoen. Kunnen ze niets aan doen.

 2. JohnDoe77

  Schitterend in eenvoud qua kleuren! Past mooi in de JC ArenA! Nu drie punten met mooi voetbal, al is het maar om die Kakkies uit 010 extra te laten schrikken!!

 3. fjonkman

  Ziet er inderdaad erg mooi uit! Het wordt steeds meer een heus Ajax stadion.. nu de resultaten nog en dan is iedereen weer blij!

  1. BobbyHaarms

   Yes, en het is tevens het enige logo met uitstraling en klasse. Wat een contrast met wat de mannen op het veld laten zien, het is echt een grote, grote schande. Schaam me momenteel echt om Ajacied te zijn, en het publiek? Het komt al wekenlang niet verder dan een beetje flauw gefluit. In 010 hadden er allang 50 man voor het bureau van de direkteur gestaan om uitleg.

 4. Stimi

  Laat de F-side zich ook maar eens achter het team laten staan. De helft van de tijd hoor je ze niet

  1. Ab: Ik mis Johan.

   Oordopjes in? Ik hoop op de juiste strijdliederen waarin ze veranderingen eisen. Volgende thuiswedstrijd ipv Ajax vlaggetjes op de stoelen, witte vlaggetjes. Ze hebben toch geld over na de uitschakeling. Daar doen ze de meeste supporters een groot plezier mee. Afgelopen zo dag had dat een vlaggenzee tot gevolg gehad en was er meteen meer sfeer geweest.

Reageren is niet mogelijk.