There are no ads, please add some


Keizer: ‘Niemand zat lekker in de wedstrijd’

Ajax verloor vanmiddag op dramatische wijze van Vitesse: 1-2. In gesprek met de NOS kon Marcel Keizer alleen maar beamen dat zijn ploeg een hele slechte wedstrijd had gespeeld. ‘We hebben heel matig gespeeld. Ik denk dat niemand echt lekker in de wedstrijd zat. In de beginfase kregen we de vrije man niet lekker aan de bal. We spelen elkaar geen lekkere ballen in. Dan maak je de tegenstander ook sterker. Dan krijg je nog een standaardsituatie tegen. Dat helpt dan allemaal niet mee.’

‘Ik ben hier wel verbaasd over. Ik had echt wel het idee dat we hier een goede wedstrijd neer zouden zetten. Of het een structureel probleem is? Dat denk ik niet. In de vorige wedstrijden waren er wel fases waarin we goed speelden. Vandaag hebben we gewoon heel slordig gespeeld. Na rust was er iets meer grip, maar hebben we ook niet overdreven veel kansen gehad. Dit is een enorme domper. Of het nu crisis is? Dat mag je zo noemen als je dat wilt.’

Bekijk het volledige interview op NOS.nl


Gerelateerde posts

98 reacties

 1. dickst14

  ik zou zeggen volgorde van vertrek:
  1. Bergkamp met zijn technische staf.
  2. vd Sar
  3. RVC
  4. Overmars
  5.aanvoerder Veltman met zijn verdediging

  1. De seijs

   Oké en de mensen die het dan gaan doen, daarmee worden we wereldkampioen. Nou daar teken ik dan direct voor Dickst. 🤔

    1. De seijs

     Nee zeker niet maar om het hele rijtje weg te sturen gaat mee te ver. Denk als er een echte trainer voor deze groep gaat staan dat het dan al een hele vooruitgang zal zijn.

  2. Bigboss

   Ik mis de keizer te weinig ervaring voor zon grote club. Hoewel hij gevraagd is en dat is de schuld van van de sar en bergkamp die moeten als eerste uit hun zelf hun hand in eigen boezem steken. Zelf ingenomen ……

  3. Litmanen

   Dickst, onze Veltman hater is weer los.
   Mag ik je erop wijzen dat ondanks er hele dure spitsen rondlopen al twee wedstrijden alleen gescoord is door Viergever en Veltman.

   En verder ben ik opgehouden het aantal verkeerde passes van Ziyech te tellen. Vooral omdat VdBeek en Frenkie vreselijk hun best deden het record van Hakim te breken.

   Al weken zeg : geef De Ligt rust. Nu heeft hij het eindelijk, omdat Keizer niet op tijd ingegrepen heeft.

   Dickst, kijk eens naar de hele ploeg ipv alleen naar de rechtsback.

   En verder, waarom in godsnaam zit Schone elke week op de bank? Mag hij elke keer zoals in het verleden alleen de troep van een ander opruimen?

   1. Charlie2011

    Eens. Wij weten niet wat hij wel en niet mag uitgeven. En ajax is nu weer stabiel qua financien.

  4. paulvos

   Het is al weken het zelfde, ik ben blij dat ik alleen maar de samenvatting heb gezien, anders had ik me 90 minuten groen en geel moeten ergeren, vorige week ook al , en nu maar 10, wat ’n ramp..

 2. Bigboss

  Ik blijf het zeggen totale mis management

  In het dagelijkse bedrijfsleven wordt je dan ontslagen.

  Hou de eer an je zelf en stap op van de sar en de rest. Jullie maken onze club kapot. De club wordt groot gemaakt mede door de supporters denk dan ook aan hun

  1. HURBIE

   We kunnen allemaal lullen wat we willen
   Dat zooitje wat zogenaamd de leiding heeft bij AJAX trekt ze eigen er geen moer van aan
   Schijt aan hun,SUPPORTERS

  2. De Nees

   Management gaat nergens heen Hurbie, buiten het voetbal hebben ze niks en kunnen wsl verder ook niks en wat moeten ze thuis doen? Ajax is een gespreid bedje nergens krijgen ze het beter.

   1. HURBIE

    Dat bedoel ik Nees
    Gezellig oud AJAX spelers bijelkaar
    GRATIS naar voetbal eten drinken feestjes vliegreizen vergoedingen
    En nog een Goed Salaris

 3. Vak 120

  Keizer jij haalt al het voetbal uit dit ajax!!! Er zit helemaal geen systeem in!!!!! Opzouten jij!!!!

 4. Indojood

  Ik zat ook niet lekker in de wedstrijd. Na de 0-2 is het grotendeels langs me heen gegaan en heb ik vooral zitten denken aan mijn vakantie over drie weken.

  1. Vakje129

   Dat is een mooie gedachten , gelukkig was je niet de enige zoals het nu gaat .Dan blijf ik maar in mijn gedachten bij mijn aankomende vakantie😎

 5. Widi

  Ik

  Wat een masochist is die Keizer. Hij blijft maar zitten. En maar onzin uitkramen. Zeg gewoon tegen Sar dat je het niet kunt. Zorg dat je een baantje krijgt of een jaarsalaris mee. En laat ons eerste elftal met rust.

 6. Iceman

  Opzouten met deze troep een rotzooi een bende alweer punten gemorst goed bezig. Wanneer wordt men wakker wanneer gaat men inzien dat dit niet zo langer door kan gaan.

 7. Basisspeler

  Voorspelde eerder een top 5 notering. Moet ik bijstellen. Rechter rijtje ontlopen wordt het nieuwe doel dit seizoen.

 8. Basisspeler

  Als Keizer na deze resultaten en deze wedstrijd nog aanblijft is Ajax werkelijk tot op het bot verrot.

 9. Widi

  En geen FdB. Aardige vent. Echte Ajacied. Maar er moet iemand van buitenaf komen. Met veel ervaring. Je zag de Ligt weer zwemmen. Hij had niet moeten spelen. Nu hij wel speelde had hij na een kwartier gewisseld moeten worden. Kluivert is de weg ook kwijt. Donny. Frenky. Ziyech. Ze hebben iemand nodig die ze vertrouwen geeft. Geen paasei dat zelf zodanig de weg kwijt is dat het luistert naar Hijgerige Hennie.

  1. -buitenkantje rechts-

   Hij zat in het stadion..is de makkelijkste oplossing en een goede bekende TH.. Als er een nieuwe trainer komt dan maakt hij een goede kans denk ik.

   1. Widi

    We hebben nu ook een goede bekende van het TH. Ik ben er niet voor. Hij zou er zelf goed aan doen om eerst eens goed rond te kijken.

     1. Emilio4Ajax

      Tijden zijn wel verandert, want in FdB zn periode was het bijna onmogelijk om aankopen te doen en dat is nu anders…❌❌❌❤️🍻😎

     2. Indojood

      Klopt niet, Emilio. In 2015 kreeg FdB Sinkgraven, Gudelj, Milik en Younes, totaal meer dan €18 M, Sigthorsson en Krishna gingen weg voor €6 M. Toch een investering van €12 M die FdB mocht genieten.

 10. Joodst

  Totdat er naar buiten komt dat er iemand anders dwars is. Volgens mij wil overmars best maar mog hij niet. Hij wilde laudrup bergkamp niet. Ik denk dat edwin dennis en onze vriend keizer moeten vertrekken. Laat overmars zijn werk doen en zet een strenge coach (zoals v gaal, verbeek, ten hag voor de groep). Wordt tijd dat de supporters zich gaan laten horen nu. Heereveen uit verliezen en je hebt meer verlies punten dan gespeelde wedstrijden. 5 voor twaalf!!!!!!!!

 11. AFCA my World

  Als hij het al crisis noemt is hij wakker, vertrekken en neem de rest mee,enige alternatief ! ⚽️

 12. Joodst

  En geef de spelers niet de schuld zij kunnen er niks aan doen dat veltman aanvoeder is, dijks speelt, younes mag blijven staan en we met een kopsterke spits spelen die geen voorzetten krijgt….

  1. Widi

   Spelers met karakter (de ouderen) mogen best tegen Keizer zeggen dat ze niet geloven in zijn aanpak. Bij Viergever kun je het van zijn gezicht aflezen.

 13. afcadeluxe

  eerst was er de roep”geef ajax zn gezicht terug,bij deze een nieuwe oproep”geef ons ajaxvoetbal terug”

 14. Jari10

  Het enige wat Keizer in deze ploeg gemanaged heeft is onzekerheid. Veel te licht voor Ajax. Bergkamp bedankt👎

 15. JohnDoe77

  Het was echt dramatisch! Keizer weg… tsja… hij heeft iemand met ervaring nodig om het te leren. Stuur die Hennie lekker weg, Keizer assistent van… Laudrup, De Boer, Bertje?

 16. Brokamp

  Wat een blamage, het wordt tijdt om conclusies te trekken. Wie meld zich vrijwillig. Ik verwacht niemand. Er moet een echte sterke man komen dooe het bestuurlijk op orde brengt. Daarnaast is de technische leiding aan vervanging toe. Iemand die echt verstand van voetba heeft, want als je verstand van voetbal hebt blijf je iet zitten

 17. skel

  Je top van ajax moest uit oud voetballers ontstaan, want die hebben veel meer ervaring in het voetbal, behalve dat voetballers veel te goedkoop zijn verkocht is er ook nada bijgekocht excuses op huntelaar na en dan zet je en trainer voor degroep die nul komma nul europses ervaring heeft en ook weinig eredivisie ervaring. Reden te meer dat de ervaren ex voetballers die nu besturen Marcel Keizer voor de groep zetten. Voor mij zo logisch als wat..want een duurdere trainer die zijn salaris terugverdiend met europees voetbal is maar niks…..

 18. Charka53

  Niemand zat lekker in de wedstrijd het is hopeloos ze gaan steeds slechter spelen zelfs diegene waar ik noch een beetje vertrouwen in heb laten het afweten , wie gaat dit terug draaien Keizer en zijn team ? ik denk het niet .

 19. Bigboss

  De seijs vind je reactie niet helemaal klopen want deze mensen Zijn versntwoordelijk voor het aanstellen van. Dus hun als eerste met in hun kielzog de keijzer maar eerst koning en ze koningin bergkamp

 20. Indojood

  Ik lees op AS dat Keizer vindt Wöber en Orejuela er nog niet klaar voor zijn en dat Amsterdammers cynisch zijn. Is die man uit een ei geboren?

  1. Toppertje

   Begrijp jij nu dat Ajax, met zoveel geld, spelers koopt die niet direct inzetbaar zijn? Ik heb al zo vaak geroepen dat Younes, Viergever, Veltman Dijks niet het niveau van Ajax hebben. Een goede technische staf had dezelfde conclusie getrokken na vorig seizoen en niet zand in de ogen laten strooien door een EL finale, bereikt met het nodige geluk. Een echte topclub analyseert ieder jaar wat er moet gebeuren om een stap hoger te maken en als het geld er is wordt er naar gehandeld. Bij Ajax mag Younes al meer dan een jaar falen, is er geen alternatief en staat hij de volgende wedstrijd gewoon weer in de basis. Spelers die wel een alternatief hadden kunnen zijn worden niet gehaald omdat we maanden erover doen om tot een vergelijk te komen over het wel of niet meedelen bij verkoop. Uiteindelijk moeten we het doen met aankopen die (nog) niet goed genoeg zijn om de huidige zwakke basisspelers te vervangen. Geloof me als ze dat nu niet zijn dan worden ze dat nooit. Dat Ajax het het plan Cruyff volgt is gelul want daar staat duidelijk in dat spelers die aangetrokken worden gelijk van meerwaarde moeten zijn. Zolang de RVC, directie en TH niet doorhebben dat er op het veld echt iets moet veranderen dan zie ik het somber in. Ik heb er vandaag voor gekozen om van het mooie weer te genieten en heb daar geen spijt van gehad. Ik vrees dat als het zo door gaat dat nog veel meer gaan doen.

   1. Indojood

    Nee, ik begrijp Ajax al jaren niet maar dat weet je wel, Toppertje.

    Ik vind het nogal wat dat onze trainer dit vindt. Behoudens Bergkamp, Sar en Spijkerman vind niemand Keizer er klaar voor.

 21. ElSalvador

  Vol voor de beker gaan. Dat is namelijk de hoofdprijs dit seizoen, directe plaatsing voor de EL dus geen voorronden. CL daar hebben wij niet ste zoeken, laat staan een andere Nederlandse ploeg.

  1. Widi

   Je bedoelt het goed. Maar ik denk dat we dat soort dingen even moeten loslaten. Eerst een goede trainer. En dan goed voetballen. En dan maar zien of dat lukt en wat het nog oplevert.

 22. Ajaxfoort

  Messcherpe analyse van de Ajax trainer. Nu nog even een tipje oplichten van hoe hij dit gaat oplossen.

  1. -buitenkantje rechts-

   Dat moet hij eerst aan Spijkerman vragen.. De analyse had hij ook uit zijn hoofd geleerd.. tenminste, zo klonk het.

 23. Valentino

  Keijzer weg, Bergkamp weg en als het moet ook vd Sar weg. Laten we Overmars maar eens de kans geven om de lijnen uit te zetten en eens trainer te zoeken die de boel wel kan motiveren en wellicht wat spelers erbij in de winterstop die wel wat toevoegen.

 24. Hanski

  Dit ajax gaat ten onder aan zich zelf overschatte ex toppers!
  Dennis was uniek, Wdwin onverslaanbaar. Maar daar wordt nu niemand warm of koud van.
  Ajax heeft behoefte aan echte toppers, hoeven geen vriendjes te zijn (was Bos ook niet…hij weigerde Dennis op de bank👍)
  Gewoon een topper als Laudrup met een veldtrainer die bewezen heeft echt goed te zijn! Stop met dat schijnheilige zgn old school gedoe…keihard trainen, vertrouwen geven op basis van kwaliteit!
  Die verdwaasde keeperstrainer stallen in Afrika, Spijkerman naar Zwolle en Keizer samen met Dennis proberen Almere beter te maken…

 25. Widi

  Henk Spaan zegt dat Bergkamp moet opstappen met Keizer. Kieft en Gullit roemen Bosz en constateren dat alles wat Bosz erin bracht alweer weg is.

 26. Topclub

  Beschamende partij voetbal van ons aller Ajax. Waar is de flair en ontluikende klasse van vorig seizoen? Waarom zien we zo weinig van de aanwezige spelerskwaliteit binnen de selectie in het potje voetbal terug? Ajaxleiding leg ons dat uit s.v.p.

 27. Kingkong

  Bergkamp is de grote kwade genius die er direct uit moet maar de slappelingen die hem uit angst voor hun eigen belang steunen zijn geen knip voor de neus waard opzouten uithuilen en opnieuw beginnen besefvdat dit seizoen nu al verpest is!

 28. Kingkong

  Waar blijven die aan gekochte verdedigers ? Of zijn die nog slechter dan Dijks , lijkt me haast onmogelijk.

 29. rekel23

  Het is wat mij betreft niet alleen Keizer maar zeker ook kameleon Spijkerman.
  Het is raadsel dat die elke keer mag blijven.
  Als we de bank dan tich schoinmaken en opnieuw willen starten zonder oude ideeën zal ook Bergkamp het veld moeten ruimen.
  Nu naar kijken of ze echt een AJAX hart hebben.

 30. Geroldkohlen

  breaking news: volgens de telegraaf word keizer tegen het licht aangehouden, Ajax verkent nu de transfermarkt.

 31. Ab: Ik mis Johan.

  Enige oplossing is: van Gaal als hoodtrainer, Keizer, bloemkool en Bergkamp als assistent. Bergkamp met de fuctie van beoordelaar van Louis. Overmars voert uit wat van Gaal wil die uiteraard alles in overleg oet met Dennis. De cultuur van Dennis moet wel bewaard worden tenslotte. De jeugdopleiding sluiten we voor 50%, dat is toch maar weggegooid geld. Van der Sar mag van zichzelf blijven en geeft zichzelf een contractverlenging van 5 jaar met flinke jaarbonussen ongeacht behaalde resultaten. Winter mag 2e man worden bij Rijkaard en Bogarde wordt spitsen trainer.

Reageren is niet mogelijk.