There are no ads, please add some


Zondag verkoop Meersche Helden uitgave 50

Aanstaande zondag, voorafgaand aan Ajax – Vitesse , komt de Meersche Helden uit met uitgave 50. Naast de AFCA Supportersclub en de SVA leveren ook de bekende groeperingen als de F-Side, NUA en South Crew hun bijdrage en vind je het verplichte leesvoer van de bekende columnisten. In deze editie is er tevens een interview met Joop Leeuwendaal. De verkoop zal plaatsvinden in en rondom het stadion.

Steun de Meersche Helden en koop het Fanzine

Bron: Meersche Helden


Gerelateerde posts

17 reacties

  1. Marc Overdwars

   Jubileum uitgave inderdaad. Ik zou zondag wat kleingeld meenemen. Kopen en hup door, naar bier en mijn plek

    1. De seijs

     Lezen abje burn-out lezen! Ik zal je even helpen dan😂Er staat in het artikel rond het stadion! Nou succes hè 😂😂😂😂

     1. De seijs

      Jij weet het toch! Niet naar jou bekende weg vragen joh het maart je nog kleiner.😂😂😂😂

     2. Ajax/Barcelona: those were the days

      He de Seijs, hoe voelt dat nou. Veruit het merendeel hier ziet jou als de dorpsgek van het forum, een eencellige idioot die niet eens een triangel kan bespelen. Een simpele ziel die met het openbaar vervoer op een vrijdagavond vanuit Assendelft naar Hillegom gaat voor een fake afspraak. Een simpele ziel die dagelijks op straat om zich heen kijkt of hij misschien iemand ziet die op hem let. Het enige wat je er voor jezelf tegen kan doen is een moeder beledigen en 😂 gebruiken. Hoe zielig kan je leven zijn. Ik heb mijn lol aan jou gehad. Alleen bij racisme zal je mij nog horen. Je kan vanaf nu dus verder rustig slapen.

     3. De seijs

      abje burn-out merendeel? Het zijn jou worden die neem ik al heel lang niet meer serieus. En jij kent mij niet anders zou je wel weten wat ik kan en niet kan. En jij vraagt hier al weken naar de bekende weg. Terwijl jij hier Assendelft tikt. En nogmaals ik was er dus dan kan jij wel weten dat ik niet om hoef te kijken. En ja hoe gaat het met moeders 😂 En racisme? Jij verdraait altijd de boel jij bent volgens mij een zwart☻ kijker. En slapen doe ik altijd goed. Weet jij dus ook niks van! En wat jij doet interesseert mij nooit wat jij bent voor mij een leugen een opruier een bedrieger een scheldende burn-out onderkruipsel. Een agressieve slecht denkend geval van 61. Triest geval wat niet beter weet😂😂😂😂😂

     4. Ajax/Barcelona: those were the days

      Excuses de Seijs, je hebt gelijk. Foutje van mij. Het is veruit het merendeel. Alleen Flipje Litmanen en TH die hard Eugie/Zeugie staan aan jouw zijde. Nogmaals excuus. Nog wel een tip: als je mij niet serieus neemt (wel goed trouwens dat je dat niet doet, ben geen liefhebber van mannenliefde zoals jij) …… niet reageren. Nu komt het op iedereen over of je mijn bijdragen erg belangrijk vindt. Doe met de tip wat je wilten jogmaals, sorry voor het misverstand. Het ga je goed (hoewel, hoeft niet persé).

Reageren is niet mogelijk.