There are no ads, please add some


Ajax Vrouwen spelen gelijk tegen ADO: 0-0

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond niet weten te winnen van de ADO Den Haag. Op sportpark de Toekomst werd het uiteindelijk 0-0. Het elftal van trainer Nihom had tijdens de wedstrijd meerdere malen de kans om op voorsprong te komen maar de dames hadden het geluk niet aan hun zijde. ADO leek zelfs in de slotminuten nog de volle winst te pakken maar Liza Kop behoede de Ajax Vrouwen voor een nederlaag. Door dit gelijkspel staan de nog ongeslagen Ajax Vrouwen op 5 punten na 3 duels.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop; Van der Most, Van den Abbeele (63. Zeeman), Van Dongen, Kaagman; Reichardt, Folkertsma, Oudemast; Keizerweerd (63. Philtjens), Van den Bighelaar, Payne (75. Bakker).

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

17 reacties

  1. Marc Overdwars

   Ja Hurbie dat is zo. De waarheid als een koe.
   4-4 is dan voor het publiek wel meer plezier!

 1. De seijs

  Ach als het voetbal maar verzorgd en goed was. Want daar kijken de ajacieden alleen maar na! Volgende week weer winnen dames👍👍

   1. De seijs

    Hahaha die weet jij abje burn-out! Maar daar moet je ballen voor hebben. En die heb jij niet. Jij blijft verzinnen om niet te hoeven komen. Je zet je zelf constant voor lul. Want je weet het toch altijd zo goed! Ja je valt constant door de mand hj.

     1. De seijs

      Weer een excuus abje burn-out! Iedereen leest dat jij dus geen ballen hebt ! Alleen dat ouwe ding!😂😂😂😂

 2. AFCA my World

  Al 4 verliespunten in 3 wedstrijden is best veel,zijn niet zo dominant als afgelopen seizoen ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.