There are no ads, please add some


ASV De Dijk – Ajax mogelijk in Olympisch Stadion

Ajax speelt in de tweede ronde van de KNVB Beker het uitduel tegen stadsgenoot ASV De Dijk, zo wees de loting donderdagavond uit. Ton Langelaar, voorzitter van De Dijk, laat tegenover AT5 weten dat men gaat bekijken waar de wedstrijd het beste gespeeld kan worden. Normaal gesproken speelt de Tweede Divisie-ploeg zijn wedstrijden langs de Schellingwouderdijk aan het IJ maar met Ajax als tegenstander lijkt men uit te willen wijken naar het Olympisch Stadion.

‘In principe hebben we de faciliteiten. We kunnen het thuis doen maar logistiek is het wel lastiger, zo’n grote wedstrijd. Het Olympisch Stadion is een reële optie’, aldys Langelaar. Maandagavond besluit de club of het een echte thuiswedstrijd wordt, of eentje in Zuid. In 2014 speelde Ajax aanvankelijk ook een uitwedstrijd in het bekertoernooi tegen JOS Watergraafsmeer maar werd er ook uitgeweken naar het Olympisch Stadion waar Ajax uiteindelijk met 9-0 won.

Bron: AT5


Gerelateerde posts

165 reacties

  1. HURBIE

   Kan er nu al naar uitkijken als die wedstrijd daar gespeeld wordt
   Heel veel Europese wedstrijden meegemaakt van AJAX daar TOP
   En met stinkende pisbakken

   1. dickst14

    De 1e was de mooiste. Ajax-Sparta 2-1 replay bekerfinale. In de kuip was ik er ook 2-2. Cruijff gezien 2x. Valt nergens mee te vergelijken. Daarna vele wedstrijden, maar oefenwefstrijd ajax barcelona 4-3 Ajax Bayern 5-2 En Ajax Torino , 3 keer houtwerk Torino in de finale springen er wel uit.

    1. KBouter

     Ajax – Auxere..Menzo…Ajax -Dortmund…Ajax- Panathinaikos…zie zangeres zonder naam nog in de stromende regen op de middenstip staan te zingen…Mexicooooooo haha

   1. De seijs

    Hee abje burn-out! 😂😂 Als jij dat zegt weet ik dat het weer gelogen is wat jij hier weer zet😂😂😂 maar ik weet waar aan dat ligt je burn-out. Nou neem je pilletjes weer in en vroeg gaan slapen hè .😂😂😂😂😂😂

 1. Cootje Adriaanse

  Olympisch Stadion laat mijn hart sneller kloppen.

  Hoewel het grotendeels gebaseerd is op nostalgische gevoelens en romantiek, blijf ik hopen dat Ajax de Arena inruilt voor het Olympisch Stadion met weer een tweede ring erop 😊

 2. Kingkong

  Veel mooie herrinneringen aan grote wedstrijden o.a. Liverpool toch vind ok ook de Arena een mooi stadion waar je altijd goed zicht heb op het veld en waar we ook mooie resultaten hebben gehaald en nog vele zullen halen want wij zijn Ajax wij zijn de beste!

   1. Litmanen

    Over het hek klimmen van de statribune, over de wielerbaan naar beneden en dan uit de bek van een politiehond blijven.
    Maar, dan zat je wel achter het doel….

   1. Indojood

    In 2013 werd Sjakie 75 en was er een jubileumwedstrijd wedstrijd in het OS. Veel matties van vroeger gezien. Was hartstikke leuk. Wat is daar grappig aan?

 3. -buitenkantje rechts-

  @Eug..Ik vind het zelfs kwalijk om telkens de Nouri deken te gebruiken om alles te bedekken. Echte voetbalzaken worden daardoor niet benoemd.. Zowel qua opstelling, tactiek als wissels zijn er aantoonbaar fouten gemaakt.. Typische fouten van ee stuurloze trainer. Verder vraag ik me af en hoeverre in het veld nog aan Nouri denken.. Denk dat Nouri in het veld weinig tot geen invloed heeft.
  Denken aan Nouri doe je op stille momenten en in besloten kring, maar ook voor de spelers is het leven gaat het leven door. Nouri zal zeker een schaduw werpen over dit seizoen, maar er is duidelijk meer aan de hand. Je oproep om Ajax te steunen klinkt sympathiek en zo is het vast bedoeld, maar wij supporters zijn geen blinde schapen. Tenminste ik niet.

  1. KBouter

   Is gvd zelfs schandalig om je hier achter te proberen te verschuilen. Appie had vorig seizoen ook geen vaste basisplaats en toen speelde Ajax onder Bosz bij tijd en wijle gewoon Ajax waardig voetbal. Wat we tot heden voorgeschoteld krijgen is bij de beesten af, en trekken me wekelijks mijn haren uit mijn kop van ellende. Geen enkele vorm van verbetering zie ik, communistisch Oostblok voetbal..nog erger dan onder FdB ..geen passie en geen enkele kliek tussen spelers en trainer.

   Ik was voor de competitie voorstander van Keizer, maar daar kwam ik snel op terug. Ook schandalig dat er supporters zijn (Eug) die het nu gooien op het persoonlijke drama Nouri!! Keizer kan er ook weinig aan doen, die heeft de kwaliteiten niet, maar die bokkebeffers die zijn aanstelling doorgedrukt hebben wel!

   Pislink kan ik hier van worden…pappen en nat houden, ja zegt de gek…dat het spel van Ajax zover teruggeworpen is , nog slechter dan onder FdB, ligt aan Nouri!!

   Fuck off!!

    1. EugAjax

     Ah Indojood nu is Kbouter geen Noord Koreaan meer omdat hij het nu eens is met je………….😂😂😂😂😂.
     Ai ai ai KIM INDOJOOD HIMSELF fijne avond man

     1. Indojood

      Vind dat KBouter gelijk heeft hier.

      De term Noord-Koreaan snap je niet, zie ik. Jij vindt dat het TH het zo goed doet en praat alles goed. Zo doen Noord-Koreanen ook bij hun Kim. Ik geef gewoon mijn mening en waarom zou ik de dictator willen spelen. Gewoon Seijsiaans dom gelul van je.

      Ik had van de week al gezegd dat Keizer op jou leek. Als ik zijn verhaal van vandaag hoor en vergelijk met jouw slasausbenen gewauwel dan klopt dat aardig.

     2. EugAjax

      Indojood, lees je eigen bijdrage in rust Nice – Ajax eens terug. Hoe ironisch ben JIJ NU bezig? Beter die slasausbenen trouwens dan het empatisch vermogen van een dood konijntje. En je dictator achtige neigingen betreft. Kijk eens naar je reacties naar mensen die het niet eens zijn met als hoogetpunt Kbouter. Die dan helemaal klaar met je is…..en dan nu is hij jou goede oude pik weer hahaha ach ik moest er even om lachen

     3. Ab: Ik mis Johan.

      Jij bent de enige die hierom kan lachen dan. Extra triest. Maar we weten het, je hoopt nog steeds op een baantje bij Ajax. Zelfs portier gaat je niet lukken jongen.

     4. KBouter

      Laten we niet twee dingen door elkaar halen…dat je een mening hier op maandag totaal niet eens bent met een ander, hoeft niet te betekenen dat je met een andere mening van die persoon donderdags ook niet eens bent. Dit is wel een forum ook voor wat heftige discussies.

      Daarbij heb ik geen vriendjes nodig en blijf, tenminste probeer ik vrij neutraal en discuseer de volgende keer weer rustig met mijn mede forumleden.

      Dat deze discussie Eug er ff van langs krijgt, wil niet zeggen dat ik zijn volgende post ook misselijkmakend vind, en ben heter wel misschien mee eens.

      Als iedereen op een forum steeds maar weer met elkaar eens is…heeft een forum geen lang bestaansrecht.

     5. EugAjax

      Kbouter, helemaal eens met de strekking van je verhaal. Mooi gezegd. Ik begrijp je teleurstelling en woede richting Ajax en zijn prestaties. En je moet kritisch blijven, zeker naar mij toe hoor😄 grapje tussendoor, het ging mij vnl over de essentie van support gedreven door laatste interview Nouri uitgezonden op TV en persconferentie Keizer. Daar heb ik van beide brok in keel gekregen en ik denk doe een oproep tot volledige support. Tot volgend topic!

     6. Widi

      Je bent net zo’n draaikont en net zo’n dictator als alle anderen die je er van beschuldigt Indojohan. Steeds meer mensen krijgen dat door en zien het. En ze zien ook dat je steeds vaker persoonlijk wordt tegen mensen die je tegenspreken. Je zelfverklaarde incasseringsvermogen stelt niets voor.

     7. Ab: Ik mis Johan.

      In mijn ogen is Indojood gewoon altijd rechtvdoor zee egweest met zijn mening net als ik overigens. Moet zeggen dat Indojood zijn reacties voldoende vult met wat humor. Ik bedoel: slasausbenen gewauwel. Prachtig gewoon. Seijsiaans dom gelul. Ook heel mooi. Niks mis mee hoor.

     8. Indojood

      Bedankt, Ab, zonder humor is er niet veel aan op het forum, sowieso niet in het leven. Hier zijn er trouwens weinig met echt grotestadshumor.

     9. Indojood

      Ga jij maar lekker naar bed toe en morgen vroeg naar de Toekomst om dicht bij de club te zijn. Als er één een 180 graden draai heeft gemaakt ben jij het wel. Van proberen Eug weg te jagen tot proberen in Eug zijn kut te kruipen.

     10. Widi

      Ik heb me een tijd teveel laten meeslepen in negativiteit. Daar ben ik op teruggekomen. En daar veroordeel jij me om. Omdat ik jou een keer heb aangepakt. Ik zal je hier blijven helpen om je ware ik te laten zien. Je heet wel Johan, maar niet Cruijff.

     11. Indojood

      Schofferen, laat me niet lachen, het zijn allemaal maar nicknames en virtuele identiteiten waar we tegenaan praten. Het betekent allemaal niets. Morgen trekken Henk, Pascal en Fred de stekker eruit, de database wordt verwijderd en we bestaan allemaal niet meer. En wat dan nog?

      Maak je liever druk om het schofferen van Rob de Wit wat deze week is gebeurd. De overgrote meerderheid hier las er zo over heen maar als een nickname veeg uit de pan krijgt wordt er huilie huilie gedaan.

     12. KBouter

      Deels mee eens, maar achter elke nickname zit een mens. Nu kan ik daar goed mee handelen, zat al vanaf eerste jaar internet op IRC waar veel geschoffeerd werd, maar sommige kunnen dat niet.

      Wat Robbie de Wit betreft ga ik dat zo ff doen, ik lees echt niet alles Indo

     13. Indojood

      Dit forum is kinderspel, KBouter. Ik zit ook op fora in Indonesië met IS sympathisanten discussies te voeren. Je kunt wel raden wat je naar je hoofd geslingerd krijgt als niet-gelovige. Over incasseringsvermogen gesproken….

     14. Indojood

      Dit is een Ajax supporters site en geen theekransje, KBouter. Widi kan beter bij de plaatselijke Christen Unie gaan babbelen over bloemetjes en bijtjes.

     15. Widi

      Jij huilt zelf net zo hard mee als je wordt aangepakt. En je bent hypocriet. Toen ik vervelend deed tegen Eug omdat hij me irriteerde, nam jij het voor Eug op. Nu neem ik het af en toe voor Eug op en doe jij vervelend tegen hem. Je bent zelf dus ook 180 graden gedraaid. Je bent een handige gluiperd, maar niet iedereen trapt erin. En als ik je grappig vind, ben je de eerste die het leest. Maar vandaag vond ik je niet grappig. Niks Amsterdams aan jouw zogenaamd grappige opmerkingen. Vandaag.

     16. Indojood

      De enige die hypocriet is ben jij, smurf. Terugkomen om Seijs aan te pakken, zijn opmerking over Rob de Wit doe je niks mee maar je hangt in de gordijnen om wat ik zeg. Wanneer ga je naar Assendelft verhuizen?

     17. KBouter

      Indo…gelezen, en met mijn intentie vind ik dit schandalig. Met jou virtuele intentie lach ik hier om, want het is maar zo wanneer Henk en Ingrid de stekker eruit trekt, stelt het allemaal niets meer voor. Net als met Appie…we steunen zijn ellende, maar is maar virtueel volgens jou

     18. Ab: Ik mis Johan.

      KBouter, het valt mij tegen dat jij geen verschil in teksten ziet. Over Appie praten is heel iets anders en dat lees je heel duidelijk in de teksten. Op een Forum val je elkaar bij, elkaar af of heb je een alleenstaande mening. So what, ik ken niemand hier. Misschien zitten collega’s hier elkaar wel lekker op te naaien zonder het te weten. Misschien heeft Eug ooit naast mij op de tribune gezeten. Indojood en ik zijn het ook niet altijd eens. Dat wordt dan over en weer aangegeven en weer door. Volgende keer misschien wel op een lijn. Meeste mensen kunnen er echter nietvtegen als de discussie beetje fel en misschien beetje vuil wordt. Fam. erbij halen en beledigen is not done. Er lijkt inderdaad een verschil te zitten in waar mensen in Nederland wonen vwb incasseringsvermogen.

     19. KBouter

      AB..je leest het waarschijnlijk verkeerd of ik zeg het verkeerd. De reactie over Robbie de Wit is domweg schandalig maar als iemand vind dat dit forum en leden maar “virtueel” is en je kunt schofferen wat je wilt, moet je ineens niet serieus gaan dien op andere punten.

      Wat Appie betreft is iedereen het ermee over eens, maar daar blijft de grens…heet je hier geen Appie dan ben je vogelvrij wat beledigingen betreft.

     20. Indojood

      Henk en Ingrid? Die ken ik niet. En je snapt donders goed wat ik bedoel. Een forum met anonieme personen achter nicknames die bij de gratie bestaat van de beheerders.

      Wat Appie betreft, een echt persoon, heb ik mijn respect betuigd met mijn eigen persoon. Jammer dat de je uitdrukking stekker eruit trekken met hem in verband brengt. Ik ga ervan uit dat dit een ongelukkige verspreking is geweest anders is het wel heel erg dubieus om dit te suggereren.

     21. KBouter

      Precies, de stekker eruit heeft niets met Appie te maken, maar met wat je eerder hier over het forum zei. Verder geen issue over maken en lekker verder gaan met scherp reageren.

   1. EugAjax

    Kbouter jouw eerste twee zinnen onderstrepen hier dat jij volledig niet begrijpt wat ik bedoel. Ik doel niet op voetbal proces ik doel op het mentale en emotionele proces en dat je daardoor 75% van je voorbereiding kwijt bent.

  2. EugAjax

   BR, het gaat net om mij en of ik Nouri zou gebruiken om Ajax mindere start te verklaren. Ik ben hier niet belangrijk. Het gaat erom dat selectie en staf meer last ervan hebben dan ze zelf aangeven. Je hebt laatste maanden geen speler gehoord en ook de staf niet om Nouri als excuus te gebruiken. NOG NOOIT gebeurd, maar in persconferentie van vanmiddag voel je de pijn…..als je dan niet wilt inzien dat dit geen grote impact maar zeeeeer grote impact hebt ook prima maar niemand gebruikt Nouri als deken! Niemand binnen Ajax. Ja ik zie de slechte seizoensstart als logisch gevolg van dit drama. Maar zo hierboven te lezen ben ik een van de weinige. Er worden ale vergelijkingen gemaakt van D66 en PvdA gedrag. Echt lachwekkend. Overigens ben ik VVDer maar dat terzijde. Ik ben ook voor prestatiemaatschappij en zeker met voetbal. En ja misschien heb ik teveel empathie voor die situaite waarin we zitten. MAAR OM TE ZEGGEN DAT IK NOURI ALS DEKEN GEBRUIK IS ECHT WAANZINNIG SLECHT. Ik zeg dit omdat ik de pijn van die jongens voel, ik zeg het omdat bijv jongens die echt docht bij hem staan niet tot nauwelijks tot goede prestaties komen, ik zeg dit omdat 95% van forum kort na ongeluk eensluidend zei “dit word moeilijk seizoen en we moeten hoe dan ook steunen tot en met de laatste wedstrijd”, ik zeg dit omdat na eerste wedstrijd steun al iets minder werd en ik zeg dit omdat na 5 competitiewedstrijden elke vorm van empathie bij velen verdwenen is. Terwijl in stadion VVV bijv nog wel aandacht en begrip was voor deze mooie club in zeer moeilijk tijden. Maar goed ik ga er andera mee om dan de meeste ‘diehards’ hier……waar ik wel benieuwd naar ben is hoe men zelf om zou gaan met zulk tragedie, en hoe zal men omgaan als hun baas na paar weken ze zou aanspreken op mentale afwezigheid of iets dergelijks.
   Nee BR we zijn het vaak eens en soms ook niet maar je bewering dat je denkt dat ze tijdens een wedstrijd hier geen last van hebben snijd geen hout. Begint al met binnenkomen kleedkamer.
   En of dat dus impact heeft. Anyway iedereen moet lekker doen wat ze moeten doen. Ik weiger ze in ieder geval af te branden.
   Jij mag dat kwalijk noemen ik noem het empatisch vermogen. Anyway laten we hopen dat jullie allemaal gelijk krijgen en Keizer staf eruit vliegt, ik ben benieuwd wie het moet overnemen.
   Ik lees zelfs Gert Jan Verbeek………………..sorry hoor even serieus……….Maar als ze eruit vliegen denk je dan dat Ziyech, Beek en al die andere (voetbal)maatjes van Nouri in 1 keer alles vergeten zijn, dat dit niet als emotionele last boven hun hangt? Als je dat echt denkt dan ben je echt heel naief.
   Sorry dat ik mss wat te harsh reageer naar je nu. Dat is niet de bedoeling. Je bent een van de toppers hier. Maar nu even flink oneens met je

   1. Ab: Ik mis Johan.

    Tering Eug, gaat het zo slecht met je bedrijf? In één topic meteen weer een roman en dat allemaal vol met schandalig misselijkmakemd gedrag. Je bent echt een walgelijk figuur. Jij weigert te begrijpen wat hier gezegd wordt en maakt van wen drama een stuk met krokodillentranen. Ik kan niet zeggen dat ik er geen woorden voor heb want ik heb er zelfs teveel. Kortom: flikker op.

   2. Widi

    Eug, de waarheid ligt in het midden. Het drama van Appie ligt als een zware deken op de club en alle betrokkenen. Vreselijk. Maar de staf moet daar, hoe hard ook, toch het beste van maken. En dat gebeurt niet in mijn opinie. Keizer is het spoor volledig bijster. Spijkerman springt in het gat en bemoeit zich met dingen waar hij zich absoluut niet mee moet bemoeien. Ooit aangenomen om trainingsschema’s te maken. Meer mag hij niet doen. En natuurlijk mag jij op vrijdagavond afkicken van een drukke week in je drukke bedrijf😉

    1. EugAjax

     Widi precies, tot en met “toch beste van maken” ben ik het met je eens. Daarna vind ik dat je te vroeg die conclusies trekt mbt Keizer. Spijkerman word hier te vaak ‘overgewaardeerd’ im invloed. Geloof ik niks van en is makkelijk. Keizer gaat het nog maken. Even kort lijstje
     Wedstrijden tegen Nice: merendeel van die wedstrijden waren wij baas op veld met af en toe goed voetbal.
     Rosenborg thuis heel slecht
     Rosenborg uit was redelijk tot goed, alleen pakte helaas positiewisseling Veltman verkeerd uit.
     FC Groningen thuis vaak goed spel
     Zwolle thuis eerste 20 min genieten
     VVV uit tweede helft goed
     Heracles uit eerste helft acceptabel tot goed. En ADO eerse helft gewoon heel goed en laatste 10 minuten had Ajax wel5 of 6 keer kunnen scoren……
     Geef hem seizoen de tijd. Dat heeft hij onder deze omstandigheden verdiend en dan komt het goed.
     De dubbel let maar op!
     Benieuwd naar de reacties dan trouwens 👍

     1. Moosie

      Eug je lult hier werkelijk in 1 stuk alles wat krom is recht.
      En Spijkerman is de man van het breien oeverloos rondspelen zonder diepte.
      Die nieuwe aankopen hebben misschien potentie maar zijn van ze lange nog niet klaar voor het eerste.
      En wanneer denk jij dat nu Sierhuis een kans krijgt?
      Je probeert het leuk maar zo lijkt het echt of je dit betaald doet.

     2. EugAjax

      Nee hoor Moosie reeel verhaal van spel Ajax en daar staan ook mindere periodes in. Spijkerman is niet hoofdverantwoordelijk. Sierhuis weet ik niet hij heeft veel concurrentie. Spits positie is de best bezette positie bij Ajax. En betaald krijgen voor dit prutswerk hahaha dat zou ik wel willen ja. Maar ik vermoed dat Sar zijn centjes (weer) in zijn zak houd 😄

     3. Ab: Ik mis Johan.

      Copy paste van verleden jaar? Toen was het de dubbel met landskampioenschap en winnaar EL. Verder kan een team af en toe goed spelen maar dat maakt d trainer nog niet goed. Mensen die de invloed van Spijkerman niet zien ………. tsja wat moet je daar van zeggen …… ….. ik hoop dat het goed gaat met je blinde geleide hond.

 4. -buitenkantje rechts-

  “Vitesse staat niet voor niks redelijk hoog. Ze hebben een goede aanval. Het middenveld is ook goed, maar dat hangt ook af van of Thulani (Serero, red.) wel of niet aanwezig is. Dat vind ik een goede speler.’ Bron:VI

  Bizar toch! Serero heeft op de tribune gezeten.. meegehobbeld bij Jong Ajax.. volledig onzichtbaar als een ghost speler bij Ajax rondgelopen. Nu een seizoen later hebben we een trainer die hem een goede en bepalende speler vindt…Bij Vitesse!
  Waar zijn we mee bezig..

  1. EugAjax

   Wat moet Keizer dan zeggen BR? Zoiets van “die Serero echt zo slecht onvoorstelbaar dat Vitesse hem uberhaupt heeft aangetrokken” ?
   Nee man zal dit niet gewoon met respect voor die jongen te maken hebben. Je slaat echt door nu hoor.

   1. -buitenkantje rechts-

    Er werd niet naar Serero gevraagd Eug.. Hij zegt dit uit eigen beweging.. Is een voorbeeld van spelersbeleid waarin geen lijn te herkennen is.
    Ik sla nooit door.

    1. EugAjax

     BR je slaat tot vandaag nooit door klopt. Spelersbeleid niet te herkennen hierdoor? Volgens mij heel makkelijk. Niet goed genoeg voor Ajax wel een belangrijke voor Vitesse. Dat kan toch? Of vond jij Serero beter dan de mideenvelders die we nu hebben ? Ok lees anders ipv doorslaan de tegenwoordig populaire tekst
     Je zoekt spijkers op laag water nu

     1. -buitenkantje rechts-

      Het gaat hier niet om mijn mening Eug, maar om wat de hoofdcoach van Ajax uit eigen beweging zegt over een speler die bij Ajax tot voor kort een paria was.. Ik zie dit als een voorbeeld van zwalkend spelersbeleid.
      Jouw kwalificaties zijn voor jouw rekening.

      Lees anders ook even het interview met Swart van gisteren.

     2. EugAjax

      Ok kan. Ik zie dat niet als zwalkend spelers beleid. Dat zou het zijn als hij had gezegd dat hij niet bij Vitesse had moeten voetballen maar bij Ajax dan was dat zwalkend spelersbeleid. Maar goed we kunnen het oneens zijn 😄

  2. Widi

   We stelden van de week toch al vast dat hij radeloos is en maar wat aan lult. Wie verlost hem uit zijn lijden?

  1. Ab: Ik mis Johan.

   Eug gaf zelf aan dat hij geen tijd meer had vanwege starten eigen bedrijf. Zie hoeveel tekst er opeens komt. Geen appels met peren vergelijken.

     1. Ab: Ik mis Johan.

      Beste de Seijs. Voor “Hillegom” heb je nooit mijn moeder erbij betrokken. Hillegom was dan ook een dolletje. Hierna heb jij fam. van mij erbij gehaald. Hierbij het vriendelijke verzoek de opmerkingen over mijn moeder recht in mijn gezicht te zeggen. Jij mag de exacte lokatie zelf bepalen. Niks algemeens maar exact. Als je de ballen hebt die je hier zegt te hebben………. ik denk echtercdat je je weer zal verschuilen achter allerlei excuses. Weet het forum def. wat voor waardeloze lafbek je bent.

     2. De seijs

      abje burn-out jij zegt hier dat je voor mijn deur stond! Maar je had het lef niet (weer) om door te gaan hj ! Dus ik zeg je nu al een tijdje wat ik vind hier van jou! Maar jij begrijpt het niet. Je wuift het telkens weg. Ik zou zeggen trek je pantoffels uit en kom mij eens opzoeken maar ja daar heb je ballen voor nodig en die heb jij schijnbaar niet. Wordt toch eens wakker lulletje. En neem dat ouwe ding mee zou ik zeggen😂😂😂😂

     3. De seijs

      Ik maar wachten waar je blijft gisteravond kom je weer niet abje burn-out! Elke keer heb jij weer je excuus. Nu weer over de lokatie. Dat weet jij toch zo goed! Dat zit jij nu al meer dan een jaar te verkondigen hier. Jij hebt dat uitgezocht nagegaan etc. Tegen andere forum leden zit jij stoer te vertellen dat jij al 2x in de straat stond maar dat je het er maar bij liet. Want de gevolgen zouden dan niet te overzien zijn geweest als jij had door gezet! En nu lopen janken aan de hand van die ouwehoer dat het over en uit is ! 😂😂😂😂😂😂😂😂 man jij heb gewoon geen ballen!!!!!!!! Een hoop blabla hier altijd iedereen die anders over ajax denkt of schrijft val je meteen aan. Want ab die weet alles en als je niet naar abje burn-out luistert dan heeft diegene een GROOT probleem! Nou abje burn-out jij bent weer door het (s)ijs gezakt 😂😂😂😂😂😂

     4. De seijs

      Weer een excuus zoeken abje burn-out! Maar dit soort gedrag is bekend bij jou. Gewoon langskomen en nogmaals neem dat ouwe afgeraffelde ding ook maar mee😂😂😂😂😂

     5. De seijs

      abje burn-out begin je nu ook al vormen van alzheimer te vertonen? ? Kijk nou maar uit! Zou zeggen neem gauw je pilletjes maar in want van herhalen hier zijn we klaar. Ik heb meer te doen. En dat ouwe ding optijd naar haar hobby brengen hè er moet immers toch brood op de plank komen.😂😂😂😂 want met zo’n ouwe zieke geest van 61 op de bank ja daar worden we niet vrolijk van😂😂😂😂😂

  1. Ab: Ik mis Johan.

   Goh Widi, als je dan een reactie geeft, geef dan een goede.
   Ik heb een uitnoging gedaan zonder enige bedreiging of wat dan ook. Een simpele uitnodiging om alles wat hij over mijn moeder, nog levend en ruim 90 plus recht in mijn gezicht te zeggen ipv achter een toetsenbordje. Daar komt geen uitbrander van voor mij. En ja, alles wat er door DeSeijs weer is gezegd is wederom gedocumenteerd. Na dat geintje wat Moosie is geflikt neemt een mens voorzorgs maatregelen. Voor elkaar zijn we anoniem maar niet voor “big brother”. Jouw reactie geeft prachtig de algemene norm weer hier op het forum. Als het niet in my backyard is, is het de ver van mijn bed show.

   1. De seijs

    Nadat geintje wat moosie is geflikt! Dat geintje was jou toch ook geflikt? Dat zat jij hier te verkondigen abje burn-out! Weer een leugen abje burn-out! Zijn er nu al zomaar een dikke duizend denk ik. Ik zou maar eens oppassen met wat jij hier tikt! De waarheid komt altijd aan het licht. En jij staat nu al zo’n beetje 10x in de arena in je eentje vol in het licht. abje burn-out neem eens je pilletjes op tijd in!

     1. De seijs

      Waar dat staat zoek je maar na! Maar dat het er staat is zeker. En ja als jij hier zoveel leugens verteld dan zie je door de bomen het bos niet meer abje burn-out!

     2. Ab: Ik mis Johan.

      Het staat dus nergens. Ook weer helder. Nu nog de exacte lokatie, is dat hoofdstuk ook afgesloten. Maar ja, zal wel weer overloos onsamenhangend gelul van je komen zoals altijd. Puur vanwege “het laatste woord”. Je vriendje Eug helpt je ook al niet. Eenzaam ben je he

     3. De seijs

      Weer liegen abje burn-out. Het staat zwart op wit. Maar.. ach laat ook maar. Je durft niet geen lef gewoon niks. En ga vanavond niet meer reageren op je geen tijd om met je te spelen. Wacht maar op je moeder.😂😂😂

Reageren is niet mogelijk.