There are no ads, please add some


Zaterdagamateurs Ajax kansloos onderuit tegen FC Utrecht

De zaterdagamateurs van Ajax zijn in de eerste ronde van de KNVB beker gestrand. In de Johan Cruijff Arena waren ze kansloos tegen FC Utrecht. De eredivisieploeg won met 0-6, een stand die al bij rust bereikt was. FC Utrecht spaarde vervolgens de zaterdagamateurs van een grotere nederlaag.


Gerelateerde posts

11 reacties

 1. fjonkman

  Mja, ik had ook niet echt een verrassing verwacht bij deze wedstrijd. Ajax Amateurs zijn al jaren een beetje in het verdom hoekje. Ik vraag me af of daar geen winst te behalen valt.. maar zal wel niet belangrijk genoeg worden geacht.

 2. Widi

  Het kwartje viel net verkeerd. Als je de kansen niet afmaakt, valt de goal aan de andere kant. We hadden meer verdiend. We zijn vergeten onszelf te belonen. Voor het zelfde geld is het andersom. Maar dat is voetbal….

  1. Charka53

   Nou Widi als ze van Utrecht hadden gewonnen was het voor Keizer ook makkelijk geweest en had ze kunnen ruilen met wat hij nu heeft 🙂

Reageren is niet mogelijk.