Huntelaar duidelijk: ‘Als ik volgend seizoen niet topfit ben dan stop ik direct’

Klaas Jan Huntelaar heeft afgelopen zomer een éénjarig contract ondertekend bij Ajax maar kan nog niet zeggen of hij deze verbintenis gaat verlengen. Huntelaar heeft zich namelijk als doel gesteld dat hij topfit en waardevol wil zijn voor het eerste elftal van Ajax, zo laat hij weten tegenover VI.

‘Vorig seizoen bij Schalke’04 had ik een paar maanden last van een knieblessure en dat zet je wel aan het denken met mijn 34 jaar. Momenteel ben ik echter topfit en het is heerlijk om belangrijk te zijn voor Ajax. Ik ben ook niet naar Amsterdam gekomen om af te bouwen want zo zit ik namelijk niet in elkaar. Als ik het gevoel krijg dat ik maar wat meehobbel dan is het klaar en stop ik direct. Maar momenteel gaat het prima en wil ik elke dag opnieuw alles eruit halen wat mogelijk is’.

Bron: VI

Related posts

56 Comments

  1. De seijs

   Altijd al vertrouwen in klaas-jan gehad. Als deze nuchtere jongen wat zegt dan geloof ik hem direct. Dus hij verrast mij zeker niet met zijn huidige vorm. Maar ja ik heb ook wel heel erg veel mensen kennis!

   1. Emilio4Ajax

    Zet de ramen en deuren maar vast open…vrouwen en kinderen eerst…begint nu ontzettend te stinken…???

   2. Widi

    Hahahaha…….die mensenkennis heeft je vast verteld dat je hier wel een paar reacties op zou krijgen….

     1. Litmanen

      Off topic: vanavond Siem in de basis en Veltman in het centrum en Viergever linksback. Nieuwe aankopen in de basis.
      Dus middenveld met Schone, Siem en Frenkie.
      Keizer weet het echt niet meer en hoopt op een Bosz mazzeltje (Willem ll)

 1. Indojood

  Hij heeft me positief verrast. Vanwege zijn blessure en zijn leeftijd (wat hij dus zelf zegt) was ik sceptisch, ook met het Heitinga fiasco in mijn achterhoofd. Toch vind ik het zorgwekkend dat hij meteen er zo bovenuit steekt. Zegt genoeg over het niveau in NL.

  1. Emilio4Ajax

   Ben ik met je eens Indojood…Had dit ook niet verwacht van hm… Wat het verschil in niveau betreft was dat het duidelijkst zichtbaar bij Feyenoord- City… Betekent waarschijnlijk toch dat er verkeerd en te zwak/flauw/zacht, hoe je het ook wil noemen, getraint wordt. Dat men dat niet verandert als de signalen van diegenen die bijv naar Engeland gaan duidelijk is dat ze daar veel harder en langer trainen als in Nederland…❌❌❌❤️??

   1. Litmanen

    Blij dat de Hunter er is. Ik hoop dat Keizer eens gaat luisteren naar mensen als Schone, de Hunter, Viergever, Siem en Veltman. Door dat te doen vielen bij Bosz de puzzelstukjes op hun plaats.

    Ziyech is een fantastisch talent, maar is uit vorm en hij ziet het grote geheel niet. Bovendien is hij veel te jong en te weinig ervaren om de kar te trekken. Bij Twente ging iedereen beter voetballen toen Ziyech weg was. Blijkbaar is iedereen dat vergeten.

    1. De seijs

     Oké Ziyech is niet in zijn beste doen. Maar vind hem nog steeds een van de betere. Ziyech ja ik mag hem wel. Echt een Marokkaan waar ik van kan genieten.

     1. KBouter

      Een Ziyech totaal uit vorm, en dan nóg 1 van de betere zegt genoeg in welke vorm de rest van de selectie zit.

      Wat Keizer allemaal aan het puzzelen is…hij doet maar, maar ik las van de week ergens dat hij “rekening” hield met dit niét café elftal…er spelen genoeg spelers in die ooit betaald voetbal speelden!

      Word steeds gekker…we houden rekening met dit elftal!!

    2. dickst14

     Twente speelde inderdaad fantastisch toen Ziyech weg was. En Ajax werd een stuk minder toen Ziyech erbij kwam. Alleen dankzij Veltman kon Ziyech een Europese finale spelen.

     1. Litmanen

      Dickst, ken je geschiedenis. Ziyech heeft een hele tijd als rechtsbuiten voor spek en bonen meegedaan.
      Twente speelde echt veel beter na zijn vertrek.
      Zoek maar op, heb je meteen wat anders te doen dan onze aanvoerder in elke bijdrage aan te vallen.

     2. dickst14

      Ziyech is momenteel niet in zijn beste vorm nee. Maar dan nog kan hij het verschil maken. Ook wordt het tijd dat er een echte linksbuiten wordt opgesteld zodat hij wat meer afspeelmogelijkheden heeft. Youness liep zondag alleen maar in de weg en de gaten dicht.

     3. Litmanen

      Ik denk eerder aan Sinkgraven. Daar heeft Ziyech meer aan. Hij wordt nauwelijks goed aangespeeld door Dijks. Sinkgraven gaat diep na een pass op Ziyech. Daardoor heeft Ziyech meer keuzes.

 2. Charka53

  Ja Klaas Jan de jaartjes gaan nu mee wegen maar iemand met jou inzet kunnen ze goed gebruiken en je pakt ook je doelpunten mee dus blijf nog maar een poosje.

  1. HURBIE

   Hoop dat hij ons nog ff kampioen maakt ,voor dat hij de stekker uit zijn loopbaan trekt
   Zou geweldig voor hem en ons zijn

 3. Kevke87

  heel eerlijk tegenover jezelf. De club (werkgever), staff en supporters. ik hoop wel van harte dat je ook volgend seizoen dik van waarde kan zijn. vooral Europees

 4. Vak 120

  Ik denk dat hij nog makkelijk 3 jaar mee kan! Hij investeerd veel in zichzelf,een echte prof!! Hou vol jonge en laat ons genieten!!

 5. Iceman

  KJH is gewoon topfit en als hij blijft scoren dan komt het wel goed met hem niet gebleseert raken dus en pak je kansen. Go KlaasJan. ????

 6. AFCA my World

  Een echte topsporter en echte ajacied,als hij zelf niet fit meer is ruimte maken voor een ander ! ⚽️

 7. Ab: Ik mis Johan.

  Off: Vanavond waarschijnlijk 9 andere spelers in de basis in vergelijking met afgelopen zondag. Alleen Veltman en Viergever zijn blijkbaar niet moe. Laat ik het zo zeggen: In de huidige situatieiet zo slim van Keizer maar misschien zoekt hij een goede reden om na deze wedstrijd op te kunnen stappen.

 8. Kingkong

  Zolang spelers niet bereid zijn om het beste uit zich zelf en elkaar te halen zal het niets uitmaken wie er voor de groep staat

    1. Widi

     Jij ook denk ik. Ik spreek je gewoon tegen. Meer niet. Voor alle duidelijkheid: ik vind dat zolang de spelers niet bereid zijn het beste uit zichzelf en elkaar te halen, het juist wel uitmaakt wie de trainer is. Juist dan hebben we een trainer nodig die dat afdwingt en het erin ramt.

     1. Widi

      Er zijn trainers die het verschil maken. Niet meer bij een type van der Vaart. Mfaar wel bij onze jonnge spelers. Dat zag je vorig seizoen toch? Keizer kan het verschil helaas niet maken. Aardige Amsterdamse kerel. Maar Ajax gaat altijd voor.

     2. Kingkong

      Oke Widi maar begrijp me niet verkeerd ik ben van het begin al tegen Keizer als trainer voor het eerste geweest .
      Maar de spelers moeten de hand eerst in eigen boezem steken er word veel te vaak slap gespeld.

     3. Widi

      Ik was niet vanaf het begin tegen. Maar inmiddels zie ik het niet meer goedkomen. En over die spelers heb je natuurlijk wel gelijk, maar zo zijn jonge mensen in de hele maatschappij. Massaal de kans gekregen om zo te worden. Daarom juist een inspirerende/dwingende trainer. Bosz was misschien wel veel beter dan wij ons hebben gerealiseerd. Ik was vorig jaar tevreden. Ook al voor de winterstop. Maar had niet gedacht dat we Bosz zouden missen. Inmiddels stel ik vast dat het zonder hem veel minder gaat.

  1. Ab: Ik mis Johan.

   Niet mee eens. Er zijn voldoend trainers waarbij je het niet in je hoofd haalt om niet de allen uit je broek te spelen. Probleem bij Keizer is dat het geen consequenties heeft. Ik verdenk het TH (lees Dennis) ervan dat ze een flinke vinger in de opstelling hebben. Overigens ook wel onder Bosz en zeker ook onder de Boer. Kijk naar die Boilesen, die heeft heel erg lang mogen aankloten en kijk nu naar Younes om er maar twee uit te halen. Ik weiger te geloven dat ik 100% de keuze van de trainer op het veld zie bij Ajax. Dan heeft Keizerok nog eens geen enkel overwicht op de groep en je hebt een stelletje lamlendige spelers op het veld die zich even willen inspannen maar zeler niet te lang. Genoeg trainers zouden dit voor geen meter pikken.

   1. Yindi

    Als je al gelijk hebt Ab dan geldt dat zeker niet voor Bosz. Hij maakte zijn keuzes en niet diegene die jij nu roept. Hij liet ook Neres wekenlang op de bank zitten. Niemand snapte dat nog. De media bleef maar roepen van waar blijft die aankoop van 12 M! Bosz wist en hoorde dat ook. Hij heeft eens gezegd ( in een interview) dat hij met die vragen en opmerkingen niks kon. Paste niet in zijn plannen, hij zag het meer zitten in Bertje. En hij had uiteindelijk wel gelijk, Traore was, zeker in de laatste periode,heel goed. Heb ook altijd het idee gehad dat Bosz Neres min of meer door zijn strot gedrukt heeft gekregen en het met die aankoop niet eens was.Bosz had wel degelijk de ” ballen” is mijn stelling. En oh, wat werd hij hier afgezeken zeg, en oh wat kreeg hij uiteindelijk gelijk. Was gewoon fantastisch wat wij van Ajax hebben gezien afgelopen seizoen. Als je het dan toch over een trainer hebt met ballen, ik zou zeggen PB!!

    1. Ab: Ik mis Johan.

     Ik denk ook zeker dat Bosz tegengas heeft gegeven aan het TH. Ik denk wel dat hij op punten heeft moeten toegeven en dat hij dat een tweede seizoen wilde voorkomen (gezien zijn plannen) wat uiteindelijk voor het vertrek heeft gezorgd.

     1. Yindi

      Dan zijn we het in grote lijnen eens Ab. Jammer dat het zo is gelopen, had graag gehad dat hij had kunnen/willen blijven.

 9. Ajaxfoort

  Tjonge…. als de rest maar de helft van zijn instelling had dan stonden we nu ruim bovenaan!!

Comments are closed.