There are no ads, please add some


Prijsvraag: Win het nieuwe Ajax-uitshirt!

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl regelmatig prijsvragen rondom wedstrijden van ons aller Ajax. Nu wederom een fantastische prijs: De winnaar ontvangt namelijk het nieuwe originele Ajax-uitshirt van dit seizoen! Wat moet je daarvoor doen? Deze keer is de vraag: Wie ZIJN de verborgen Ajax-spelers op onderstaande foto? Ditmaal een foto van de competitie thuiswedstrijd, enige tijd geleden, tegen FC Groningen. Denk jij het te weten wie het zijn?  Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens EN de gewenste maat naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl. Win zo’n mooi shirt voor jezelf of als verrassing voor je zoon/dochter, vader, broer of zusje!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl. Ook de complete Ajax-uit en thuiscollectie 2017-2018 met 10% korting!

App-gebruikers: Bekijk de foto via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL en doe mee!

Wie ZIJN de verborgen Ajax-spelers op bovenstaande foto?!
LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!
Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met zaterdag 23 september a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Kort na de sluitingstermijn gaan we de winnaar via deze site bekend maken! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis! 


Gerelateerde posts

22 reacties

 1. Amoebe

  Nee dank je….vind hem spuuglelijk.

  En ben die melkkoe van elk jaar 2 nieuwe shirts ook behoorlijk zat.

  Ze weten van gekkigheid niet meer wat ze moeten ontwerpen.

  1. AFCA my World

   Dat is wel zo,maar ja als andere clubs in dezelfde kleuren spelen moet je toch wat,ik vind ze wel mooi !

   1. Widi

    Dat is ook zo. Maar heel vaak spelen tegenstanders in shirts die prima kunnen met ons echte shirt, en dan spelen we toch in reserveshirts. Heel irritant! Allemaal commercie.

    1. AFCA my World

     En de regels,zou het ook prima vinden als ze vaker in ons orginele shirt zouden spelen !

     1. Widi

      Het zijn echt niet de regels. Soms lijkt ons uitshirt meer op de shirts van de tegenstander dan ons echte shirt. En toch spelen we dan niet in onze echte shirts. Pure commercie. Ook de enige reden dat we in die lelijke adidas kleding lopen. Die betalen het meest. De rode baan op ons shirt is ook te breed. Ook weer voor de poen. Dan is de sponsor beter zichtbaar.

     2. KBouter

      Dat klopt, dat is volgens mij na ABN als sponsor gekomen, ABN Amro stond nog in die smalle rode baan met de naam naar beneden.

 2. Widi

  Een paar dingen vallen mij op: Siem lacht wel in het veld. Heeft duidelijk wel plezier. En Veltman voelt zich overduidelijk veel meer op zijn plaats in het centrum. Ik zeg niet dat hij een top cv is, maar we moeten stoppen met hem op rechtsback te zetten. Voor hem niet leuk en voor ons niet leuk. Orejuela heeft genoeg gekost. Gewoon opstellen de komende weken.

  1. KBouter

   Siem lacht….natuurlijk die voelt zich als een vis in het water met dit soort voetbal.

   Jarenlang een belangrijke speler geweest onder FdB en voelt zich in deze wedstrijd weer helemaal thuis!

   1. Widi

    Cynisch. Grappig. Maar volgens mij was hij gewoon blij dat hij weer op het veld stond. Ik heb zelf dat ver in de 30 doorgespeeld en genoot van elke wedstrijd. Siem ook volgens mij. En een heleboel anderen misschien wel niet. Ik zou geloof ik eerst de liefhebbers in de opstelling zetten.

Reageren is niet mogelijk.