There are no ads, please add some


Ziyech: ‘Het is om moedeloos van te worden’

Hakim Ziyech was na afloop van ADO – Ajax uiteraard slecht te spreken op de manier waarop Ajax opnieuw punten verspeelde. Ziyech weet dat het beter moet en beseft ook dat hij zelf op belangrijke momenten heeft gefaald.

‘Het is om moedeloos van te worden en dit kan ons aan het eind van het seizoen opnieuw opbreken. Dat we geen Europees voetbal spelen moet ik vooral ook mezelf kwalijk nemen, daar heb ik een aandeel in gehad. In die wedstrijden heb ik zelf ook gefaald. Dat we nu alleen voor de competitie en de beker spelen is geen fijn vooruitzicht maar dat heb ik bij FC Twente ook meegemaakt en daar heb ik mee te dealen. In de rust hadden we echter met 0-4 voor kunnen staan en ook in de tweede helft kregen we nog erg veel ruimte. Ongelofelijk dat we de ruimte en kansen niet hebben benut’

Bron: AD


Gerelateerde posts

73 reacties

    1. HURBIE

     Dat begreep ik ook Char
     Stoer dat hij het zich zelf ook kwalijk neemt en de hand in eigen boezem steekt
     Maar daar hebben wij geen reet aan
     Wij zien alleen maar een zinkend schip zonder KAPITEIN

   1. Litmanen

    Ja Indojood, nu nog tijdens de wedstrijd. Dat arrogante houdinkje tijdens de wedstrijd slaat nergens op. Gewoon twee wedstrijden banken.

    1. beni

     Kijk naar die pep van Manchester city stond continu te coachen. In Nederland is het gewoon een amateurisme te top. Qua training ook gewoon half slachtig totaal geen mentaliteit en karakter. Daarom leggen we het fysiek overal af moet een totale omslag komen. Staat die keizer aan de kant te roepen, hup voet ballen alsof je het tegen E elftal hebt. O,ja dit roep ik al jaren.

     1. Ab: Ik mis Johan.

      COntinu coachen is ook niet goed, komt ook niet over bij spelers. Ik zou als speler tegen sommige trainers zeggen: ga fr lekker zitten, je hebt een stoeltje voor jezelf. Soms zie je yrainers in een hekseketel met de handen als een toeter naar een speler schreeuwen aan de andere kant van het veld. Volkomen zinloos en belachelijk. Al dat wijzen als een dirigent, als de spelers daar constant op moeten letten komen ze helemaal niet aan voetballen toe.

     1. Ab: Ik mis Johan.

      Af en toe fel opstaan en je flink uiten langs de lijn heeft meer effect dan constant langs de lijn staan. Keizer staat af en toe rustig op, loopt naar de zijlijn, één hand in zijn zak en vraagt vriendelijk aan de dichtsbijzijnde speler (soms per ongeluk de tegenstander) om wat beter zijn best te doen. Werkt ook niet.

 1. PvL020

  Scheld elkaar een keer verrot, zet iedereen op zijn plaats. En niet elke keer klappen bij een goed bedoelde foute pass.!!! Voetbal als team en vecht als team!!

 2. Vak 120

  Vind het al positief dat hij kritisch naar zichzelf is! Tuurlijk wil hij presteren!! Ik denk echt dat trainer en staf weg moeten,nieuwe gezichten die de groep echt motiveerd!! Gvd ziyech je kan zo goed voetballen

 3. Kingkong

  Oke Ziyech goed dat je ook de hand in eigen boezem steekt , nu jezelf en je collega’s er nog van overtuigen dat je niet voor een trainer speelt maar voor jezelf,je club en je supporters.

 4. Charlie2011

  Ja dat is waar. Zag ook geen plezier. Ben ook een beetje bang dat keijzer het niet voor elkaar gaat krijgen. Hoop anders hoor.

 5. Iceman

  Of topic voetbalzone Veltman verdedigd Keizer met al had mijn moeder voor de groep gestaan. Maar we scoren niet zegt meneer ja dat weet me tante ook wel dat we niet scoren. En iedereen weet binnen de club waar het aan ligt maar ze doen er geen ene moer aan. En keizer ik denk dat hij met kerst al thuis zit als het niet al voor de kerst is.

  1. -buitenkantje rechts-

   Ik hoop het.. thuis hoeft niet wat mij betreft. Assistent ipv Spijkerman is ook prima.

 6. JohnDoe77

  Ja mooi die (zelf) reflectie, maar we zien dit nu al week in week uit dat het niet goed gaat. Benoemen gaat niet helpen, er moet iets drastisch wijzigen! Geen idee wat, maar een goede evaluatie van de toegevoegde waarde van Dennis, Sar, Spijkerman en Keizer lijkt wel zinnig. En in de selectie; laten we ons zelf als Ajax toch niet steeds voor lul zetten door Dijks op te stellen! Dat kan echt niet!!

 7. Widi

  Hij zegt niets over hoe hij gisteren speelde. Veel te veel balverlies. En weer vrije trappen willen nemen. Dat is inderdaad om moedeloos van te worden. Voor de supporters.

 8. Indojood

  Ik word al jaren moedeloos van Ajax. Vorig seizoen zag ik nog aanknopingspunten maar die zijn al weer verdwenen.

  1. De Nees

   Ik ook al jaren Indo. Wond me voorheen erg op over van alles bij Ajax, maar als keer op keer hetzelfde fout gaat met aankopen,speelwijze, verzakende spelers maar blijven opstellen e.d dan geloof je het wel op gegeven moment. Niets verbaasd me meer, net als die 1-1 gister. Dan geniet ik maar van bepaalde aspecten, zoals Frenkie de Jong gister weer, geweldig om naar hem te kijken.

 9. dickst14

  Het vooruit verdedigen zie ik al niet meer. Ook missen we een aanjager/ iemand die de boel op scherp zet.
  We hebben 1 wedstrijd van 90 minuten per week en dat lijkt nog te veel.

 10. Charlie2011

  Keizer moet maar risico gaan nemen met wat nieuwelingen. Bosz zocht ook en had toen het geluk met schone. Misschien maar heel wat andere namen

    1. Litmanen

     Schei nou eens uit. Keizer heeft tien keer zoveel ervaring als trainer dan Jonk.
     Die heeft zich als trainer/coach nog nooit waargemaakt.
     En als hij zo goed zou zijn zoals vaak beweerd wordt, dan zou hij wel bij een topclub werken nu. Cruijff beweerde destijds dat hij op vele lijstjes stond.
     Die referentie heeft hem zelfs niets opgeleverd. Dat zegt mij genoeg.

     1. Ab: Ik mis Johan.

      Keizer tien keer meer ervaring dan Jonk? Waarmee!! 😂😂😂 Litmanen je hebt de prijs voor de meest stompzinnige opmerking van de dag. Gefeliciteerd, een triangel is voor jou.

     2. Litmanen

      Hoeveel jaar heeft Keizer een team getraind en coaches en hoe lang Jonk? Juist AB, stompzinnige vergelijking. Jonk heeft op dat gebied 0 ervaring!
      Dat hij een redelijke voetbalcarrière heeft gehad zegt niets, zie Bergkamp. Dat hij een vriendje van Johan was heeft hem geen dag meer ervaring.

      Even zelf in die grijze massa boven je ogen zoeken voordat je het woord stompzinnig gebruikt.

 11. Jari10

  Als Sinkgraven terug komt als linksback gaat Ziyech weer voetballen. Het is een jonge speler die gewoon een terug al heeft. Hij komt zeker terug. En toch ook gister geeft hij assist en zet Huntelaat voor de keeper. Ondanks dat hij uit vorm is. Geef hem wat tijd en krediet.

  1. Litmanen

   Je zou gelijk hebben als hij nu zelf eens wat soberder en in dienst van het elftal ging spelen.
   Bij elke willekeurige club wordt iemand op de bank gezet die wekelijks zoveel balverlies lijdt.

 12. afcadeluxe

  dat word ik ook,moedeloos…wanneer staat er een vent op die met de vuist op tafel slaat??die zelfreflecties is leuk maar heb liever dat ze eindelijk ajaxwaardig voetbal tonen

    1. Indojood

     Jonk kent de club (helaas maar al te goed), weet wat het plan Cruijff inhoudt en was een topspeler. Dezelfde credentials als FdB.

 13. Ajaxfoort

  Theoretisch klopt het allemaal wel wat Zyech zegt. Helaas brengt de theorie geen punten in het laatje. Nu eens gaan acteren!!

 14. Jimmy1971

  Siem is een speler die in het veld veld de boel op scherp kan zetten !!
  Nu wordt niemand boos op elkaar , niemand wordt verrot gescholden als ze weer eens te nonchalant inspelen , er is geen natuurlijke leider in het veld !!
  Dat kan Siem wel !!

 15. Iceman

  Ja dat zie ik dus never en nooit gebeuren dat er mensen uit de TH opstappen want die zitten daar super op hun te goed betaalde stoel en wie wil er nu zo een baan opgeven. Ze roepen allemaal het gaat om Ajax al jaren maar het is al jaren een bende van ellende en er zal ook niks veranderen straks worden wij hier in de Eredivisie in gemaakt door VVV en NAC met allerespect voor hun maar wij zijn gewoon slecht ga eens na geen Europesch voetbal dit seizoen dat is toch een ramp voor een club als Ajax???😡😡😡😢😢😭😭. Wat rest is de Beker en competitie en daar zijn er al vijf punten wegegooid. En straks worden het er nog meer ik hoop het niet maar ik zie het gebeuren.

  1. -buitenkantje rechts-

   Mensen in TH hoeven het niet voor geld te doen.. Probleem is de structuur van de club waarin er voor TH geen duidelijke criteria zijn waarop ze afgerekend worden. Zelfreflectie is te vrijblijvend. Zie erg de neiging om de oorzaken extern te leggen.

 16. fjonkman

  Allereerst Dijks eruit, Viergever op LB zetten en laten uitvechten met Sinkgraven. Dan zet je Veltman centraal en Orejuela op rb. Donny vd Beek is ook uit vorm en mag ook even pas op de plaats maken, ten faveure van Schone en de Jong (Siem of Frenkie) en Younes mag zijn zonden ook voorlopig op de bank gaan overdenken. Neres en Kluivert op de flanken en Johnsen als backup met Cerny. En Huntelaar in de spits. Als die bruikbare voorzetten van de zijkanten krijgt, heb je ook meer aan hem en peert ie er twee per wedstrijd in. Zo goed is hij nog wel…

 17. Brokamp

  Dit geneuzel moet nu doorbroken worden. 2 nieuwe backs er in ( zitten gvd op de bank ) en ook 2 nieuwe vleugelspitsen. JOHNSTEN EN NERES.

  1. HURBIE

   Wij weten het wel alleen hun luisteren toch niet naar ons
   E
   Want wijzijn maar gewoon supporters

 18. Ab: Ik mis Johan.

  Off. Burgemeester vd Laan en familie, bedankt en heel veel sterkte de komende periode.

  1. Indojood

   Wilde ik net ook schrijven. Hoop dat er vanuit Ajax en de supportersgroepen steunbetuiginging worden geuit aan deze Ajacied.

   1. Ab: Ik mis Johan.

    Mooi groot spandoek komende zondag en minutenlang applaus als dank. Ik hoop dat hij samen met familie toch een aantal mooie periodes mag beleven, ook al zullen ze telkens kort zijn.

    1. JohnDoe77

     Eens AB, je bent af en toe een rare snuiter op het forum, maar wel een hart van goud! Hoop dat er inderdaad nog veel mooie momenten komen voor hem, zijn gezin en geliefden!

 19. -buitenkantje rechts-

  Ik lees over spelers vol zelfreflectie.. masr niks over een coach die zichzelf in de spiegel bekijkt.. Keizer moet vervangen worden! Daar ligt de sleutel..

 20. AFCA my World

  Tijd voor verandering, Johnsen Cassierra en Eiting een kans en Wober en onze rechterverdediger ook ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.