There are no ads, please add some


Kale en Kokkie zijn boos: ‘Younes, zet jezelf op Marktplaats!’ (Incl video)

Wat is de oplossing naar een beter Ajax? ‘Als Keizer nou gewoon even naar ons luistert, komt het helemaal goed!’ Het gelijkspel tegen ADO (1-1) was dramatisch en zo voelen Kale en Kokkie zich ook.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link


Gerelateerde posts

92 reacties

 1. HURBIE

  wat kale en kokkie zeggen een paar honderd duizend mensen zien dat Younus er niks van terecht brengt
  Dus waarom zijn die gasten op de bank daar doof voor
  En deze twee hebben er echt verstand van

   1. Guacamole

    Kale en kokkie
    Moeten zich zelf op marktplaats zetten. Het hele team faalde. Snap echt niet dat deze twee dikzakken hun eigen column hebben bij Ajax.

 2. -buitenkantje rechts-

  Behalve Frenkie konden 10 anderen ook op marktplaats.. Waar het om gaat is de coach!!
  Keizer is verantwoordelijk. Spelersmateriaal heeft hij.. alleen hij is verantwoordelijk voor deze wanprestaties..
  Niet geschikt..

 3. Jimmy1971

  Alsnog Laudrup halen en Keizer assistent maken !
  Fouten maken kan , er niet van leren niet ..

  1. HURBIE

   Lijkt mij idd het beste dat Laudrup als nog komt
   Want elke voetbal liefhebber die er verstand heeft zal het onervaren geklungel van Keizer opmerken

  2. JohnDoe77

   Helemaal eens met Jimmy! Iedereen valt over Keizer heen, maar Marc wilde hem naast Laudrup neerzetten! Dat Dennis en Edwin dat niet wilde, zegt wellicht meer over hun capaciteiten als die van Keizer. Enige dat die had kunnen doen is de baan weigeren, maar doe dat maar eens als je opgelijnd bent als opvolger van… dan geloof je in jezelf ook dat jij het wel kunt! TH had hierin het grote plaatje moeten zien en helaas zag alleen Marc dat! Dus als er dan toch iemand weg moet…. en laten ze dan Dijks meenemen!Vervolgens Laudrup halen! Of alsnog iemand als Ron Jans weghalen? Bertje op de achtergrond? Zakje geld voor Dikkie?

   1. Bakkie

    Bert van Marwijk en Dick Advocaat? Ik hoop dat je een grapje maakt, allebei te oud en hebben geen gevoel voor Ajax. Ron Jans kan de verantwoordelijkheid niet aan, dus ook niet geschikt.
    Laudrup zou de juiste man kunnen zijn. Een vent met uitstraling, waar onze jongens misschien wel van onder de indruk zijn.
    Helaas gaat er niets gebeuren, maakt Keizer het seizoen af en mogen we blij zijn als we in de top 3 eindigen.

 4. Indojood

  Younes hoort zeker niet in de basis maar dit soort populistisch gezwets over Marktplaats zal het vast heel goed doen bij veel supporters.

   1. Indojood

    Ik vind ze helemaal niet grappig. Dit soort videos zijn allemaal ingestudeerd. Dat lachen op het eind van die Kale is zo nep.

     1. Indojood

      Oh maar daar heb ik geen moeite mee, Hurbie. Zorg dat ik genoeg plezier heb. Over een paar weken op vakantie naar de westkust van de VS, wordt weer genieten.

    1. Yindi

     Eens Indojood. Niveau van die snor bij VI. Populistisch gezwam waar je, als je een beetje verstand hebt, toch niet serieus op kunt in gaan.
     De eerste helft tegen ADO was zeker goed, en ja Younes viel buiten de boot, dat is zeker. Als het dan 0-4 staat na 45 min. dan was dat logisch geweest. Keizer heeft ze dan toch goed weg gestuurd het veld op. Wat gebeurt er dan na de pauze? Neem niet aan dat Marcel in de pauze zoiets gezegd heeft als: ” nou jongens, het kan wel wat rustiger aan hoor, ze mogen ook best wel een kansje hebben”? Natuurlijk niet man. Afgezien van die wissel (door Spijkerman ingegeven waarschijnlijk) zie ik niet direct een reden om Keizer volledig af te branden.
     Het is niet de eerste keer dat ze goed beginnen en dat niet kunnen volhouden. Daar zit de crux!!! Het lijkt mij dat de meeste spelers ook maar eens bij zichzelf te rade moeten gaan zoals Zynech dat al heeft gedaan van de week. Logisch dat er altijd een zondebok wordt gezocht in zulke gevallen, maar om die nou volledig op het conto van Keizer toe te schrijven lijkt mij niet 100 % juist.

     1. -buitenkantje rechts-

      Ik zie in publicaties spelers die bij zichzelf te rade gaan.. ik zie nergens enige zelfreflectie van de coach. Verder wordt er gezegd dat er veel kansen waren. Klopt, maar die waren er ook voor Ado. Dat wordt dan maar even vergeten. Had het gevoel dat Ajax goed weg kwam. Verder is de coach verantwoordelijk voor prestaties en het spel.. Niet Spijkerman. Hij maakt de opstelling en hij doet de wissels. Hij moet ingrijpen als hij ziet datvhet de verkeerde kant op gaat.
      We hebben een coach van statuur nodig.. misschien kan je dan hetvseizoen nog redden. Voorzie nu een horrorjaar zonder enige prijs.

      Denk echter niet dat TH gaat ingrijpen.. Dan moeten ze hun eigen falen toegeven. Verwacht dat we zeker tot aan de winterstop aan blijven modderen met veel puntverlies.

     2. Yindi

      Die kansen waren er voor ADO pas in de tweede helft, eerste 45 minuten niet of nauwelijks. Daar gaat het juist om, dat verschil tussen 1e en 2e helft. En ja, het had in de tweede helft eerder 2-1 voor ADO kunnen worden, klopt. Gelukkig bleef dat nog net uit. En natuurlijk heb je gelijk dat Keizer eindverantwoordelijke is voor het resultaat en ik vind ook dat hij te weinig autoriteit heeft. Had ik al eens eerder hier ergens naar voren gebracht.
      Was het er ook mee eens dat Ajax een enorme gok nam door hem aan te stellen. Maar als je geen autoriteit hebt, zoals PB die wel had/heeft (die trok zijn eigen plan, met als resultaat dat Dortmund nu bovenaan staat ipv Ajax!) dan ga je het niet redden. Dus, wel eens in grote lijnen maar het zit hem ook ff niet mee. Niet de minste spelers die vertrokken zijn, het ellendige voorval met Appie en dan de erfenis van PB die gelouterd werd in zo ongeveer heel Europa. Ga er maar aan staan. Dat is alles bij elkaar de reden dat ik moeite heb deze man volledig af te branden op een manier zoals dat er hier nu aan toe gaat.
      Maar ok, we zullen zien wat er de komende dagen naar buiten komt, kan me niet voorstellen dat er niets gebeurt namelijk.

     3. De Nees

      Yidi, vind wel dat voor bepaalde functies en beroepen andere criteria gelden qua prestaties en verantwoordelijkheid. Deze mensen verdienen niet voor niets tonnen per jaar, dan moet je gewoonweg presteren. Als 2e helft niet loopt dan is er toch iets wat niet overkomt in de groep, dat is Keizer aan te rekenen, daarvoor is hij coach. D’r is niet voor niets verschil tussen toptrainers en gewone trainers, Keizer valt onder dat laatste dus niet geschikt voor een club als Ajax.

  1. Yindi

   Dagrump, Gert Jan Verbeek zou een ramp zijn voor Ajax. Ik neem iemand die regelmatig bij RTL7 aanschuift niet echt serieus hoor. Zie jij daar wel eens coaches aan tafel zitten behalve GJvB? Natuurlijk niet.

   1. Charka53

    Volgens mij Yindi zie je daar geen coaches aan tafel omdat die lui daar aan tafel vak dezelfde mening hebben als de supporters en daar kunnen ze niet tegen omdat daar vaak een gevoelige snaar wordt geraakt.

    1. Yindi

     Charka, daar zitten geen coaches omdat het een “satire” is. Puur amusement. Ik kijk wel eens omdat ik Gijp grappig vind. Dat is alles. Die Derksen is sowieso niet te pruimen!!! Is allemaal niet serieus te nemen. Een zichzelf respecterende coach gaat daar niet zitten.

     1. Yindi

      Yep, klopt. Van mij hoeven ze niet weg hoor. Neem ze alleen niet serieus. Hoog Bassie en Adriaan gehalte.!!

  2. beni

   Traint veel te hard kunnen ze niet tegen in Nederland, lopen ze huilend naar de bestuurskamer. Maar zal een goede zijn alleen Spijkerman en consorten zullen in hun broek schijten als die komt.

 5. AFCA my World

  Zij hebben ook de wijsheid niet in pacht,maar dat er anderen een kans verdienen is wel duidelijk ! ⚽️

 6. afcadeluxe

  marktplaats is overdreven maar van mij mag younes poosje op de bank,telkwns weer hetzelfde liedje,dreigend maar absoluut te weinig rendement

   1. afcadeluxe

    laat ik het dan misleidend noemen,en voor de mensen achter of naast de goal is het ook dreigend,je kan zo 1bal op je neus verwachten als hij schiet

  1. Charka53

   Niet zo’n gepaste opmerking De Seijs , Robbie had graag zijn voetbalcarrière gezond afgemaakt en we weten allemaal waardoor dit niet kan .
   Maar ik geef je wel gelijk wat Younes betreft die bakt er niets van dus de bank is voorlopig zijn plaats.

     1. Ab: Ik mis Johan.

      Het is gewoon wederom een stupide stompzinnige onnadenkende opmerking van onze triangelspeler de DG van Assendelft. Geen begrip voor deze oetlul ajb.

     2. Charka53

      Kom op Ab zo erg was het ook weer niet hoor iedereen zeg wel eens wat waar hij achteraf spijt van heeft of ben jij volmaakt .

     3. Ab: Ik mis Johan.

      Dan heb jij de Seijs niet altijd gevolgd. Die gozer spoort niet. Racist van de eerste orde, fan van het perfecte ras en dan zo’n opmerking …….. voor mij onacceptabel en nee ik ben niet volmaakt maar dat is hier niet het punt waar het om gaat.

     4. Ab: Ik mis Johan.

      Charla53 het is duidelijk dat jij de Seijs niet kent. Geloof mij en anderen: het is geen fijn persoon

     5. Indojood

      Ik niet, Charka. Dit is niet zomaar wat eruit gooien. Het verhaal van Robbie de Wit is treurig voor hemzelf, zijn naasten en ons Ajacieden. Ook nog dom en onbenullig om zgn. grappig te doen over schade aan de hersenen in het licht van Appie’s ongeluk. Denk niet dat dat laatste Seijs iets kan schelen want Appie is van Marokkaanse komaf en heeft dus het verkeerde kleurtje in Seijs’ ogen.

     6. Charka53

      Oh dat is zeker niet goed om daar grappen over te maken en dan alleen omdat hij van Marokkaanse komaf is .

     7. De seijs

      Charka daar ga je toch niet in mee. Als het een hier vanaf het begin dat ziyech tekende achter hem stond en staat ben ik dat wel! Gun hem ook een plaats in het marrokaanse nationale elftal vanaf het begin. Dus laat ze toch lullen joh. Zij zijn het die ajax niet positief steunen dat lees jij toch ook hier telkens. Zij zijn tegen alles wat ajax doet. En om uit een dal te komen moet je mentaliteit en posetief zijn. Anders kom je er niet. En lees die nagemaakte ab telkens eens! Die kan je toch niet geloven en serieus nemen. Liegen en bedriegen en stoken en zuigen. En zelfs zijn maatje die alles voor hem opnam (tegen beter weten in) die sabelt hij klakkeloos neer. Nee dat is een aparte die ab. En die indojood die heeft van narigheid zijn huis vol met wapens om zichzelf te beschermen tegen mensen die hem zeker niet moeten. Dat zegt toch wel genoeg. Zelfs onder zijn bed liggen die wapens anders kan hij niet slapen! Charka ga van jezelf uit man laat je niet door dat soort lui van de wijs brengen!

     8. Charka53

      Nee hoor ik laat me zeker niet van de wijs brengen hoor ik reageerde alleen omdat er werd gezegd dat Nouri gebruikte voor één van je grappen en als dat zo is vind ik niet tof en ik ben zelf hier ook wel eens uitgemaakt voor racist omdat ik een realistische mening gaf dus ze roepen wel vlug dat je een racist bent dus daar maak ik me niet zo druk over dat zeg meer over hen dan over mij.

     9. De seijs

      Dat bedoel ik. Ze (indojood en ab) willen dus altijd hier score met je uit te maken dat je een rasist bent als je niet met hun eens bent. Dat heb jij dus ook al eens ondervonden. Ja triest dat soort mensen. Maar ja die zitten hier dus ook! Beetje jammer. Ga je goed Charka 👍

     10. Ab: Ik mis Johan.

      Kijk uit Charka, hij haalt je moeder er bij voor je het weet. Het is de zwakzinnige onder ons maar niet eentje die eigenlijk rond had moeten lopen op deze aardkloot. In een flesje was beter geweest.

     11. Charka53

      Dat kan hij proberen Ab maar gaat niet lukken zij is al jaren niet meer onder ons . Dus hou er nu maar over op en stort je maar weer op Ajax .

     12. Hoeda Fak Ajoe

      Ik ben het niet vaak eens met Ab, maar ik vind de opmerking van Seijs over Robbie de Wit echt schandalig. De aandacht wordt vervolgens weer handig verlegd naar het vermeend racisme van Seijs, terwijl een (al dan niet welgemeend) excuus toch wel zeer op zijn plaats zou zijn. Terecht dat Ab aan Appie refereert, waarbij het natuurlijk geen drol uitmaakt dat Appie een Marokkaan is. Daarom is het ook weer zo jammer (en ook not done) dat Indo dat nou juist weer gebruikt om Seijs te sarren.

     13. Indojood

      Bij een uitzending van Touzani TV met Appie en Hakim vraagt Seijs zich af de auto waarin ze zaten, is gestolen. Als Ajax belangstelling beheeft voor een speler die toevallig niet blank is, zegt Seijs dat die donkere jongen niet bij Ajax past. Verder wijst Seijs regelmatig naar mijn afkomst en mijn huidskleur als ik hem weer op een domme uitspraak heb gewezen. Je moet eens wat meer opletten wat hij regelmatig zegt hier. Cruijff is een NSB-er. Nu weer die opmerking over Rob de Wit. Het is een aaneenschakeling van foute uitspraken die “not done” zijn bij een mooie multiculturele, progressieve club als Ajax. Ben er trots op dat AFCA ooit stelling heeft genomen tegen de English Defence League toen deze in Amsterdam kwam demonstreren.

      Dus laat dat vermeende maar weg bij zijn racisme

     14. De seijs

      Indojood je liegt dat je barst en je verdraait de feiten, jij bent een ordinaire onderkruipsel. Jij liegt zoveel dat jij je zelf gelooft. Triest figuur! Ga maar tussen je wapenarsenaal zitten bibberen kakerlak!

     15. Ab: Ik mis Johan.

      ajaxfanzone.nl/2017/02/19/kijktip-maandagavond-tiki-taka-touzani-op-rtl-7-met-ziyech-en-nouri-incl-video/

     16. Ab: Ik mis Johan.

      ajaxfanzone.nl/2017/03/13/traore-over-wissel-ik-geef-alleen-om-de-overwinning-om-bijzaken-geef-ik-geen-shit/

     17. De seijs

      😂😂😂😂😂😂juist abje en weer zeg ik weeeeer niets! Jij bent het die het vergelijk maakt ik zeg daar dus niks over!!! Dus ik heb weer gelijk dat jij ab en indojood hier de boel op zitten te ruien! Denk daar maar eens over na! Familie list en bedrog!

     18. Ab: Ik mis Johan.

      Google op : moeder hoer seijs ajaxfanzone. Verrassende resultaten en veel, heel veel.

     19. Hoeda Fak Ajoe

      Zeg dan in ieder geval dat je opmerking over Robbie de Wit schandalig was, dan doe je in ieder geval nog iets goed in dit leven.

     20. De seijs

      😂😂😂😂😂😂De sterkste en de eerlijkste blijft over. IK DUS, DE SEIJS 😂😂😂😂 zieke ouwe 61er abje heeft weer een burn-out 😂😂

 7. Kingkong

  Mijn mening Keizer en Bergkamp er uit Younes op de bank kluivert op links en het noorse talent bij de selectie halen

   1. Kingkong

    Nee eerst kluvert de kans geven en Dennis laten aclimatiseren dan hij op links en kluivert naar rechts

  1. -buitenkantje rechts-

   Heb wel ff gekeken bij Wikipedia.. niet erg succesvol na een landskampioenschap bij Brøndby.. veelal een seizoen en daarna weer vertrokken. Tja..
   Liet bij Swansea toch mooi voetbal zien..

   1. Widi

    Ik had dit geplaatst omdat er 1 de naam Laudrup roept en er dan heel veel achteraan gaan lopen. Ik ben niet tegen Laudrup, maar als we Keizer demoveren, moet de vervanger wel echt raak zijn. De selectie is zonder meer sterk genoeg om kampioen te worden. Met de juiste trainer…..

     1. Widi

      Niet echt. Ik wist het al niet toen FdB vertrok. Was niet overtuigd van Bosz, maar ook niet tegen. Afgelopen zondag werd ik wel enthousiast van hoe Fred Rutten sprak over het beter maken van jonge spelers. Maar Ajax is een club waar niet iedereen past. Ik weet niet of hij past, of hij wil en hoe Dennis over hem denkt. Ik wil vooral een trainer die de spelers raakt, ze prikkelt, ze uitdaagt. Keizer heeft genoeg aan zichzelf vrees ik. FdB moet een jaar Europa doortrekken. Overal kijken. Hoe hard er getraind wordt. Hoe er getraind wordt. Tactiek. En dan kan hij misschien weer terug. Aan Koeman hoor en zie je dat hij inmiddels precies weet waar hij mee bezig is. Een echte winnaar ook. Die zou ik ook graag terug zien. Die maakt deze selectie zonder twijfel kampioen. Maar is bezet.

     2. -buitenkantje rechts-

      Moet zeggen dat Schip het ook leukop de rit heeft bij PEC Zwolle.. tenminste, zo lijkt het..
      Laudrup is genoemd door Marc, v Gaal te omstreden, Rutten past misschien niet in de cultuur (en misschien beter met jeugd), Verbeek idem. Zou wel een andere wind laten waaien..
      Jonk en Bergkamp is niet realistisch.. Frank neemt het risico niet denk ik.. De laatste goodwill kan hij met een terugkeer verspelen.. Gullit + Van Basten? Jammer dat Rijkaard niet wil.. Jaap Stam?

      Denk niet dat er vervanging komt..

     3. Ab: Ik mis Johan.

      Frank ook niet, Gullit en van Basten ….. no way. Jaap Stam heeft gezegd een resultaat trainer te zijn. Een leuke buitenlandse trainer met ervaring en Cruijff affectie. Zoeken maar 🙂

 8. Kingkong

  Kan niet meer bij Ajax na wat hij Johan heeft geflikt , hij viind zich zelf belangrijker dan iedereen .

 9. Slingertje.

  De boys hebben gelijk want het was schandalig slecht wat Ajax liet zien in de 2e helft.
  Younes krijgt rust want hij is moe van het niets presteren.

 10. Ab: Ik mis Johan.

  Alweer heerlijke (not) uitspraken gelezen van KeiEr over de wedstrijd tegen Scheveningen. Echt die man heeft een souffleur want je kan dat soort dingen niet spontaan zelf verzinnen. Lees topic op AS. Verder is men het daar er ook overeens dat Spijkerman en Bergkamp het voor het zeggen hebben. Keizer voert uit, that’s it.

  1. -buitenkantje rechts-

   Klopt! En wat een wartaal spreekt die man.. “mogelijk zeker een aantal wisselingen..maar we houden het binnen de selectie..dus het team zal sterk blijven”…
   KOEKOEK!!!!!

Reageren is niet mogelijk.