There are no ads, please add some


Opstellingen ADO – Ajax

Vanmiddag neemt Ajax het in de Hofstad het op tegen ADO met een wat aangepaste opstelling. De gebruikelijke verdediging staat achter het aangepaste middenveld want Frenkie de Jong staat weer in de basis. Kasper Dolberg en David Neres beginnen op de bank en Klaas Jan Huntelaar begint tussen Amin Younes en Justin Kluivert. De wedstrijd begint om 14:30 uur en Bas Nijhuis heeft de eer het spel te begeleiden.

Opstelling ADO:Zwinkels; Ebuehi, Beugelsdijk, Kanon, Meijers; Bakker; Becker, El Khayati, Immers, Hooi; Johnsen

Opstelling Ajax: André Onana; Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Nick Viergever, Mitchell Dijks; Donny van de Beek, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech; Justin Kluivert, Klaas Jan Huntelaar, Amin Younes.


Gerelateerde posts

160 reacties

 1. Ab: Ik mis Johan.

  Ajax, TH proficiat, echt klasse zoals jullie acteren 👍. Iedereen die jullie de afgelopen tijd 👍 heeft gegeven hebben groot gelijk en die azijnpissers zitten er duidelijk naast. Persoonlijk zou ik per direct Spijkerman hoofdtrainer maken, Keizer als assistent en Bergkamp als supervisor. Spijkerman heeft tenslotte alles al voor het zeggen momenteel na een jaar van stilte. Gelukkig is het oude Ajax van voor die verschrikkelijke Bosz weer terug maar vooral dat fantastische wisselbeleid verdiend een groot compliment. Ik kan niet wachten op de volende wedstrijd. Oh ja, bovenstaand commentaar is gebaseerd op commentaar hier, radio verslag en commentaar op AS. Zelf de beelden, gelukkig, niet gezien.

 2. Ajaxfoort

  Er moet inderdaad een trainer met charisma worden aangesteld. Iemand die deze knulletjes eerst vertelt dat ze er geen reet van kunnen en na ze totaal te hebben afgebroken, ze opnieuw opbouwt. Als ik die verwende kop van Zyech weer zag… daar droop de verveling vanaf. Eerst weer terug naar de basis mannen.

 3. KBouter

  Visie geloof ik geen zak van…Bergkamp houd van mooi aanvallend dominerende voetbal wat hij onder Cruijff en Wenger speelde.

  Bergkamp wil denk ik niet toegeven dat hij fout is geweest met de aanstelling van Keizer en houd starrig vol en ” verschuilt” zich achter de woorden…we leiden ook trainers op. Ik heb nog steeds een beeld op mijn netvlies van vanmiddag…en die wil ik zsm resetten..
  ik zag Keizer..Spijkerman en Winter met zijn Old Spice op de bank zitten, waar geen enkele uitstraling in zat.

 4. JohnDoe77

  Dennis en Sar wilde geen Laudrup bij Keizer zetten. En Keizer heeft niet geweigerd (maar geef hem daar eens ongelijk in). Op die twee punten gaat de leiding mis! Dennis hoofdelijk verantwoordelijk maken en Sar….. geen CEO in ieder geval! En in de selectie geen Dijks meer, maar die anders maar CEO!

 5. De seijs

  Wat een slappe hap die 2e helft. Echt dit is niet ajax wat ik gezien hebt. Er moet nu echt wat gebeuren anders is het voor de winterstop al over. Wat een drama!

 6. KBouter

  Wat een gezeik over…dan is het snel over….ja jammer, geen kampioenschap maar who cares!! Fucking anti Ajax voetbal vind ik veel erger!

Reageren is niet mogelijk.