There are no ads, please add some


Selectie voor duel met ADO

Trainer Marcel Keizer heeft zijn wedstrijdselectie bekendgemaakt voor het uitduel met ADO Den Haag. De selectie kent geen wijzigingen  en is gelijk aan die van vorige week tegen PEC Zwolle. ADO – Ajax begint zondag om 14:30 uur.

Selectie: 

Andre Onana
Benjamin van Leer
Joël Veltman
Matthijs de Ligt
Max Wöber
Nick Viergever
Luis Orejuela
Mitchell Dijks
Donny van de Beek
Hakim Ziyech
Lasse Schöne
Frenkie de Jong
Siem de Jong
David Neres
Klaas Jan Huntelaar
Amin Younes
Vaclav Cerny
Kasper Dolberg
Justin Kluivert

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

39 reacties

  1. JohnDoe77

   Naast dat hij al gespeeld heeft moet nu toch duidelijk zijn dat hij alleen in nood voor het eerste in aanmerking komt? #mislukt

   1. Iamsterdam2015

    Als hij ” misliukt” vraag in mij af wat de statusvan Dolberg is als die al sinds februari geen knikker meer fatsoenlijk raakt

    1. Indojood

     Ietwat overdreven, sinds februari. Heeft belangrijke doelpunten gemaakt, met name in Europa tegen Kopenhagen en Lyon.

     1. Iamsterdam2015

      Dan zal ik er een maandje naast zitten en heeft hij inderdaad goeie dingen gedaan tegen lyon en kopenhagen.

 1. Ab: Ik mis Johan.

  Onana Orejuela de Ligt Wöber Viergever Vd Beek F. De Jong Ziyech Neres Huntelaar Kluivert. Zal wel een droom blijven

  1. JohnDoe77

   Had je last met de “enter” of wil je daadwerkelijk zonder keeper maar met Onana ala RB starten?

 2. Ab: Ik mis Johan.

  Vrees voor: Onana Veltman de Ligt Viergever Dijks Vd Beek Schöne Ziyech Neres Dolberg Younes. Eerste opstelling 0-3 Tweede opstelling 1-1

  1. Widi

   Ik denk Kluivert ipv Neres. En Huntelaar ipv Dolberg. Voor de rest verwacht ik wat jij verwacht. Wat ik eigenlijk wil, zeg ik maar niet eens.

   1. Toppertje

    Toch jammer dat hij dan voor Schöne kiest en niet voor Frenkie. M.i. een stap achteruit terwijl we nu juist vooruit moeten.

  1. Ab: Ik mis Johan.

   Ben ook niet bang …… helemaal niet met mijn eerste opstelling. Tweede opstelling geeft gewoon de minste garantie op succes.

   1. Litmanen

    Ben blij dat jij nooit verder gekomen bent dan zwemdiploma A. Heb je ook nooit beslissingen hoeven nemen die er toe deden.

    1. Ab: Ik mis Johan.

     Je zou eens moeten weten wat een ongelooflijke stompzinnige opmerking dat is om tegen mij te maken. Maar ach, van jouw kant wel te verwachten. Oh ja, mij nooit meer beschuldigen van zuigen he Litmanen. “Pot en ketel”.

     1. Prinsengracht

      Mensen die echt wat gepresteerd hebben, scheppen daar niet over op, op een forum. Zou me niets verbazen als je een postkamermedewerker bent die lijdt aan grootheidswaanzin. Je hebt in elk geval heel veel tijd om op het forum te zijn.

     2. Ab: Ik mis Johan.

      Kijk even wie er start. Ik geef antwoord op een stompzinnige opmerking. Jij gaat er ook nog eens de nadruk op vestigen. Ik weet waarom ik redelijk veel vrije tijd heb. Een postkamermedewerker moet overigens vaak hard werken en heeft weinig vrije tijd. Beetje respect voor alle beroepen. Daarnaast, al was ik putjesschepper op zee, waarom alles verborgen houden? Verder kent niemand mij hier dus waarom opscheppen. Dat doet men alleen als men ook in de schijnwerpers wil staan.

     3. Prinsengracht

      Ik ben hier niet heel vaak. Maar ik heb al gelezen dat je opschepte over je geld, over je huis, over je beroep en nu weer over je belangrijke beslissingen. Mensen met veel geld, een mooi huis en een goede baan hebben het zelden nodig om daar tegen wildvreemden over op te scheppen.

     4. Ab: Ik mis Johan.

      Ik schaam me er niet voor, ik ben trots op wat ik heb bereikt. Als mensen vervolgens stupide opmerkingen daarover maken, zet ik dat recht. Heb je daar een probleem mee, jammer. Mag toch inmiddels duidelijk zijn dat ik hier doe wat ik leuk vind en dat de meeste meningen hierover mij geen reet kunnen schelen (van een enkeling daargelaten maar dat zijn er denk ik max 5). Dit forum kent geen enkele gedragsregel en dat laat ik vrolijk telkens weer merken. Ik vermaak me prima en dat is veruit het belangrijkste. Prettige wedstrijd vanmiddag. Oh ja Litmanen ……. deze nep supporter volgt de wedstrijd vandaag via teletekst.

 3. Brokamp

  Dan hebbenn we met veel gezeur in de laatste dagen nog 2 verdedigers gehaald en dan hoor en zie je praktisch niets van ze zijn ze nou dan zo slecht dat ze niet eens bij de wedstrijdselectie zitten. Met de kerstdagen lopen we zo weer tegen de feiten aan in plaats van 5 punten los. Kun je weer de 2e seizoenshelft achter de feiten aanlopen.

  1. Ab: Ik mis Johan.

   Beide zitten bij de wedstrijdselectie hoor. Ze staan niet in de basis is de verwachting.

 4. Brokamp

  Ben benieuwd wat hij uit de hoge hoed gaat toveren. Ik schat in niet zoveel nieuws. Hij zal wel in de Arena bij een thuiswedstrijd nieuwe jongens in gaan passen.

 5. AFCA my World

  Orejuela en Wober in de basis misschien, veltman en dijks op de tribune ! Viergever op lb,zou mooi zijn ! ⚽️

 6. Iamsterdam2015

  Alsof het raar is en niet vorkomt dat en speler van het tweede op zondag dan bijd de selectie zit op de bank……🤔😏

  1. Widi

   Dat komt wel voor. Maar dan hebben ze een helft gespeeld op vrijdag. Dat wordt vooraf afgesproken. Cassierra heeft vrijdag de hele wedstrijd gespeeld.

Reageren is niet mogelijk.