Kraay: ‘Johnsen is de beste buitenspeler van Ajax’

Dennis Johnsen kwam in de afgelopen transferperiode over van SC Heerenveen en vooralsnog maakt de Noor minuten bij Jong Ajax. Als het aan analist Hans Kraay ligt dan speelt Johnsen niet lang meer voor het elftal van Michael Reiziger en kan hij zijn opwachting maken in het eerste elftal van Ajax.

‘Dit is echt de allerbeste aankoop van Ajax dit seizoen en hij is veel beter dan Younes, Cerny en Neres. Samen met Kluivert kan dit heel wat moois worden en kan hij uitgroeien tot een topspeler. Johnsen is op dit moment de beste buitenspeler van Ajax’. De speler zelf, die vrijdagavond trefzeker was in het duel met Helmond Sport, blijft rustig onder de complimenten. ‘Bij voorkeur sta ik aan de linkerkant en daar creëer ik het meest want ik ben een klassieke linksbuiten. Het bevalt mij prima bij Jong Ajax en daar moet ik proberen goed te presteren dan zien we wel wat er gebeurt. Momenteel denk ik dan ook nog niet aan het eerste’, aldus Johnsen in gesprek met Fox Sports.

Bron: Fox Sports

Related posts

29 Comments

  1. Widi

    Hans overdrijf nog wel eens. Jong Ajax is geen Ajax 1. En de Jupiler league is niet de Eredivisie.

  2. -buitenkantje rechts-

    Kraay moet om in de belangstelling te blijven af en toe zo’n uitspraak doen.. Dit keer zit hij er niet zo ver naast denk ik. Zei eigenlijk hetzelfde toen hij kwam. Dit wirdt de beste aanvallende aankoopn jaren.
    Zeker beter dan Younes (en Cerny), maar zou hem niet te snel brengen. hij moet nog wat sterker en atletischer worden. Wellicht volgend seizoen.
    Wie er nu wel klaar voor is is Cassierra vind ik.. Als je met een 10 wilt spelen is hij daar uitermate geschikt voor.. Scoort makkelijk en is in vorm op dit ogenblik!

    1. HURBIE

      Keizer moet gewoon de best spelende spelers opstellen om kampioen te worden
      Bouwen aan een kampioenschap en EUROPEES voetbal

        1. JohnDoe77

          Lekker altijd die gezellige en positieve reacties van “AB: Ik doe nog wat huilie-huilie over het verleden.”…. daar was ie weer!

    1. -buitenkantje rechts-

      Ik verbaas me er ook keer op keer over waar ze dit soort spelers toch telkens vandaan halen.. zeker complimenten aan hun scouts..

    1. -buitenkantje rechts-

      Justin wordt als hij deze lijn kan vasthouden een hele grote.. hoop dat we hem nog een jaar of 5 kunnen vasthouden.

  3. Jimmy1971

    Mooi , een buitenspeler met veel potentie weggehaald voordat hij gearriveerd en dus te duur is !!
    Daarbij heeft hij zelf ook nog het geduld om bij ‘jong’ te spelen !

  4. Brokamp

    Hij is inderdaad heel goed maar laat hem voorlopig lekker in jong spelen. Alsbv Youness in de winterstop verkocht zou worden kun je hem er altijd bij halen maar geef hem anders rustig de tijd. Er zijn al genoeg jonge jongens te vroeg verdwenen.

  5. AFCA my World

    Voorlopig tot aan de winter bij jong houden,hij moet deze vorm ook maar kunnen behouden ! We zien het aan dolberg super seizoen gedraaid en zit nu in een dip maar komt er zeker ook weer sterker uit ! Cassierra en Eiting moeten ze maar eens bij de selectie halen tegen scheveningen,kunnen ze aan het grotere werk ruiken ! ⚽️

  6. a.p.

    ik hoop dat jr. gelijk heeft maar eerst maar een paar echte wedstrijden bij jong goed presteren en dan hup……..

Comments are closed.