There are no ads, please add some


AD: ‘Huntelaar in de basis, Dolberg op de bank’

Ajax zal zondagmiddag in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag starten met Klaas Jan Huntelaar in de basis waardoor Kasper Dolberg op de bank zal plaatsnemen, zo weet het AD te melden. Marcel Keizer experimenteerde bij het duel tussen Ajax en PEC Zwolle met een opstelling met Klaas-Jan Huntelaar in de spits en Kasper Dolberg daarachter maar dat idee krijgt volgens het AD tegen ADO geen vervolg. Dolberg kampt momenteel met een vormcrisis terwijl Huntelaar wekelijks belangrijk is voor het elftal van Keizer. Lasse Schöne maakt volgens het AD ook zijn rentree in de basiself.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Andre Onana, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Nick Viergever, Mitchell Dijks, Lasse Schöne, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Justin Kluivert, Klaas Jan Huntelaar, Amin Younes.

Bron: AD

 

 


Gerelateerde posts

37 reacties

   1. Marc Overdwars

    Als ze niet beide in de basis staan, dan is het logisch dat Huntelaar speelt en niet Dolberg

 1. Basisspeler

  Nog steeds Dijks? Is die Wöber zo slecht of stellen we gewoon niet de beste spelers op? Sinkgraven ook nog geblesseerd dus.
  Huntelaar is op dit moment logisch, hoop dat Dolberg zichzelf herpakt.

  1. HURBIE

   Ja onbegrijpelijk ze kopen spelers om zich te versterken en ze stellen ze niet op
   Gooi ze voor de leeuwen en opstellen,en niet laten banken

   1. Charka53

    Begrijpelijk HURBIE je weet toch dat nieuwelingen eerst aan het Ajax systeem en aan het klimaat moeten wennen 😂😂

    1. Bert62

     Dat is de grootste onzin die ik heb gehoord. Voetballen ze bij ajax met vierkante ballen ofzo? Bullshit, weggegooide geldverspilling

  2. Basl

   Snap t ook niet. Orejuela en Neres speelde vorige week in jong Ajax maar gisteren niet. Had gehoopt morgen in het eerste..

    1. Widi

     Je hebt gelijk. Ik dacht dat ik bij het topic over de wedstrijdselectie zat. Komt omdat iemand over Dijks begon….

 2. Janneman16

  laat Dolberg maar rustig weer in vorm komen. Niet te snel weer en volledige wedstrijd laten spelen. zal hij niet fijn vinden maar ik denk dat hij dan weer naar de vorm toe kan die hij wil of nog beter.

 3. Yindi

  Zou het logisch vinden dat Dolberg op de bank begint. Het zal voor Keizer ook niet moeilijk zijn hem dit uit te leggen op dit moment.
  Wat ik idd. ff niet zou snappen is dat Dijks weer in de basis zou staan.

 4. Yindi

  Zou het logisch vinden dat Dolberg op de bank begint. Het zal voor Keizer ook niet moeilijk zijn hem dit uit te leggen op dit moment.
  Wat ik idd. ff niet zou snappen is dat Dijks weer in de basis zou staan. Met KJ in de spits wil je toch steeds die bal goed voor de goal hebben

 5. Yindi

  Zou het logisch vinden dat Dolberg op de bank begint. Het zal voor Keizer ook niet moeilijk zijn hem dit uit te leggen op dit moment.
  Wat ik idd. ff niet zou snappen is dat Dijks weer in de basis zou staan. Met KJ in de spits wil je toch steeds die bal goed voor de goal hebben. Zie ik Dijks niet doen nl.

    1. HURBIE

     Denk persoonlijk dat het eerdags wel is afgelopen met deze APP is ook allemaal achteraf nieuws wat op andere sites allang bekend was

     1. Ab: Ik mis Johan.

      Hier vrijwilligers Hurbie. Doen het naast hun gewone werk. Hebben al diverse malen om hulp gevraagd. Ben het lang niet altijd eens met hoe ze soms het nieuws brengen en hoe ze nieuws mbt Johan niet plaatsen maar ze doe het wel in hun eigen tijd allemaal.

     2. JohnDoe77

      Nieuws met betrekking tot Johan? Dat plaatsen ze als het de huidige situatie van Ajax raakt neem ik aan?

  1. Indojood

   Ik zag een foto op Ajax Facebook. Ziet er wat dikkig uit en sjouwt een kratje bier, zo lijkt het.

 6. Valentino

  Liever Frenkie dan Lasse en lieber Wöber in plaats van Dijks. Eigenlijk alles liever dan Dijks.

 7. AFCA my World

  Logisch de beste spits van het moment moet spelen, hopelijk duurt de vormcrisis van dolberg niet zo lang meer !⚽️

Reageren is niet mogelijk.