There are no ads, please add some


Jong Ajax haalt uit en is opnieuw koploper

Jong Ajax heeft vrijdagavond de uitwedstrijd in de competitie tegen Helmond Sport met 1-4 gewonnen en is hiermee weer koploper in de Jupiler League. Het elftal van Michael Reiziger kwam op voorsprong door een doelpunt van Eiting maar vlak voor rust scoorde Helmond Sport de gelijkmaker uit een penalty. Na de thee was het Mateo Cassierra die de wedstrijd binnen zes minuten wist te beslissen met twee doelpunten. Ook aankoop Dennis Johnsen deed nog een duit in het zakje waardoor er een 1-4 eindstand op het scorebord stond in Helmond. Op 25 september gaan de talenten de koppositie verdedigen, Telstar komt dan op bezoek op Sportcomplex de Toekomst. 

Opstelling Jong Ajax: Van Bladeren; Zeefuik, Doekhi, Bergsma, Dankerlui; Eiting, De Wit, Mazraoui; Nunnely (85. Boultam), Cassierra, Johnsen

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

31 reacties

  1. vak411

   ze spelen leuk en fris voetbal. Johnsen echt goed zeg. kent weinig aanpassingsproblemen, eindelijk een linksbuiten die ook buitenom gaat.

   1. De Ajacied

    Idd ja die speelt prima en Cassiera doet het ook top loopt nu 1 op 1 dus misschien is hij toch ook wel een toppertje
    ❌❌❌

 1. Iamsterdam2015

  En ondertussen scoort cassierra wederom en moet je hem lekker niet opstellen en de in hopeloos verkerende Dolberg laten staan…….

 2. Basisspeler

  Ipv buitenspelers 3 spitsen opstellen. Cassierra van rechts, Huntelaar centraal, Dolberg van links.

 3. AFCA my World

  Hopelijk nemen ze Eiting en Cassierra op in de selectie voor scheveningen,kunnen ze ervaring opdoen ! ⚽️

  1. Indojood

   Ja, en Michael Reiziger lijkt me een type Rijkaard. Rustig maar wel met een status als ex-speler die wat bewezen heeft. Dat ontbreekt er aan bij Keizer. Ondanks dat Reiziger een verdediger was had hij wel de drang naar voren. Dus ik ben ook benieuwd naar zijn ontwikkeling.

   1. Charka53

    Klopt Reiziger heeft op hoog niveau gespeeld en die ervaring mist Keizer wel dus dat is zijn manco .

    1. Widi

     Vorig jaar spraken we over Keizer zoals over Reiziger nu. Ajax 1 is gewoon heel iets anders dan Jong Ajax. Kan me voorstellen dat ons respect voor Bosz groeit.

     1. Widi

      Al spraken we toen in september net zo over hem als over Keizer nu. Het zal toch niet aan ons liggen? We zijn toch niet ongeduldig?

     2. Ab: Ik mis Johan.

      Voor is Bosz nooit een probleem geweest. Voor velen anderen hier ook niet. Dit gezien de lijn Cruijff die hij voorstaat. Dus wie zijn “we” ? Speelwijze is altijd postitief benaderd, mensen hadden af en toe problemen met het handhaven van bepaalde spelers. Keizer doet vreemd met opstelling, wissels en met tactiek en praat ook nog eens heel raar. Dat is heel wat anders

     3. Widi

      Zoals ik gisteren al zei: ik bedoel niemand in het bijzonder. Dus ook jou niet. Maar er werden akelige dingen over Bosz geschreven. Zeker in september. Mijn punt is dat hier veel negatievelingen zijn die altijd wat te zeuren hebben. Maar over Keizer heb ik inmiddels zelf ook mijn zorgen uitgesproken. Ook gisteren zag ik weer dat hij gewoon zichzelf niet meer is. Als hij morgen met Dolberg speelt en niet met Huntelaar, of met allebei, ben ik overtuigd. Dat het niet goed komt.

     4. Widi

      Ja. In we zit ik ook. Terwijl ik het opnam voor Bosz. Ik neem gewoon even alle leden samen. En ieder weet wel of hij zich aangesproken moet voelen of niet. Ik schrijf het niet om reacties uit te lokken. Meer om sommigen aan het denken te zetten.

     5. Ab: Ik mis Johan.

      Oke, ik vind het zelf nooit zo leuk op een hoop gegooid te worden maar ik begrijp de strekking.

     6. Widi

      Je kunt er van uit gaan dat ik van jou wel weet wat je ongeveer hebt gezegd en hoe je er in staat.

     7. Charka53

      Zo is dat Widi we zeggen allemaal wel eens iets dat we later weer terug draaien dat is een menselijk trekje , dus als Keizer met dit Ajax kampioen wordt stekken we met z’n alle weer een pluim in zijn reet .

   2. Ab: Ik mis Johan.

    Hij is van origine een rechtsbuiten/rechtshalf. Hij weet dus heel goed naar vornbte spelen. Zal niet zeggen wie van hem een verdediger heeft gemaakt………. dat zegt genoeg 😉

Reageren is niet mogelijk.