There are no ads, please add some


Afscheid Davy Klaassen bij Ajax – Vitesse

Op zondag 24 september zal Davy Klaassen tijdens de rust afscheid nemen en bedankt worden voor zijn inzet voor Ajax zo weet Ajax.nl te melden. Davy is die dag samen met zijn familie en vrienden eregast bij Ajax. Davy maakte zijn debuut op 22 november 2011 tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Lyon. Davy scoorde 55 maal in 181 officiële wedstrijden in het eerste, werd in 2012, 2013 en 2014 landskampioen en won in 2013 de Johan Cruijff Schaal. En passant werd hij in 2016 ook nog verkozen tot voetballer van het jaar. 


Gerelateerde posts

33 reacties

  1. HURBIE

   Een Ajax man in hart en nieren om nooit te vergeten
   Een waardig afscheid verdiend deze speler doe ons hele mooie dingen heeft laten zien SUCCES

   1. Ab: Ik mis Johan.

    Ik kan tenminste nog met de trap naar beneden naar de pispot (geintje moet kunnen toch?)

    1. Indojood

     Ah daarom komt Litmanen niet meer in het JCS. Kan zijn plas niet meer ophouden (geintje moet kunnen toch?)…😎

 1. Vak 120

  Dit is een jonge die ik nog eens terug zie in de arena,met een ajax shirt!! Dat hoop ik echt!

 2. Brokamp

  Kijk dit is nu een man die zich eerst ontwikkeld heeft tot 1 van de beste spelers in de eredivisie en pas daarna naar het buitenland is vertrokken. Zelfs nu nog moet hij keihard werken om daar op dat nivo mee te kunnen maar heeft natuurlijk een geweldige basis. Laat iedereen die te vroeg naar het buitenland wil eerst eens te rade gaan bij Davy voor hij een beslissing neemt. Bedankt Davy en veel succes in Engeland.

  1. HURBIE

   Ja man ik hoop dat er meer spelers bij AJAX ook het zelfde traject volgen en eerst een volwassen voetvaller te worden en dan pas get avontuur aangaan

 3. AFCA my World

  Een groot gemis in ons elftal,heeft ons mooie dingen gegeven,verdient een waardig afscheid ! Hopelijk ooit nog eens terug ! ⚽️

   1. Ab: Ik mis Johan.

    Nou ff wachten. Tactiek van Koeman deze week was niet echt je dat. Viel me hard tegen en had ik niet verwacht.

 4. -buitenkantje rechts-

  Respect voor deze Ajacied.. Perfect gedaan.. Altijd alles gegeven en een echte aanvoerder..

 5. dickst14

  Voorbeeld voor alle jeugd. Ten eerste zijn wedstrijdinstelling en ten tweede pas weggaan als je er aan toe bent. Niet omdat het goed is voor je geld en je zaakwaarnemer.

 6. Widi

  Niks dan lof hier en nu voor Klaassen. Ik weet niet zo goed wie wat heeft gezegd. Indojood heeft daar een goed geheugen voor. Maar vorig jaar heb ik zo vaak gelezen dat Klaassen op de bank moest. Dat hij snel verkocht moest worden. Dat hij er niets van kon. Etc. Zwijgen die mensen nu? Of zeggen ze iets anders dan vorig seizoen?

  1. Ab: Ik mis Johan.

   Is het nodig om dat te herhalen dan? Wat heeft het voor zin om dat nu weer te zeggen. Die jongen komt afscheid nemen van zijn club en krijgt daarvoor applaus.

  2. De Nees

   Qua persoon en liefde voor Ajax alle lof voor Klaassen, maar de kwaliteiten die hem toegedicht worden zijn niet geheel op zijn plaats. Ik heb eerder gezegd ook met Klaassen speelde Ajax veel zwakke wedstrijden en in Oranje heeft hij nog nooit een goede partij neergezet, te onzichtbaar en dat voor een key positie als aanvallende MV. Zijn mindere fysiek weet hij niet te compenseren met kwaliteit, da’s jammer maar wel gewoon een observatie. Als je ziet wat tegenwoordig aan kwaliteit gevraagd wordt van zo’n MV lijkt het me sterk dat Klaassen het gaat redden in een grote competitie.

 7. Indojood

  Haha, je mag ook gewoon zeggen dat ik dat heb gezegd. En toen vond ik dat ook. Er was toen sprake van een mogelijk bod van Napoli. Dat had ik logisch gevonden. Ik ben nog steeds niet helemaal overtuigd over Klaassen. Zal ook nooit mijn favoriet worden. Is met name onder Bosz gegroeid. Laatste jaar onder De Boer vond ik hem slecht. Hij zal het nu moeten laten zien. In Oranje vind ik hem onopvallend. Over zijn mentaliteit, houding en loyaliteit jegens Ajax heb ik geen klachten.

  1. Widi

   Nee. Want dat weet ik serieus niet meer. En het valt mij en anderen op dat jij vaak nog wel weet wat iemand een hele tijd geleden gezegd heeft. Jij zegt nu dat jij ook kritisch was. Wist ik niet meer. Maar er waren er hier die heel erg respectloos waren jegens Klaassen. Geen idee meer wie. Maar het waren er veel. Juist voor die mensen herhaal ik het AB. Omdat ik vind dat velen hier zonder enige grond nul respect tonen voor onze spelers. Moet wel zeggen dat ik zelf altijd negatief ben over Dijks, maar dat doe ik met argumenten.

 8. Ab: Ik mis Johan.

  Dus ik mag zeggen dat ik Younes een kut speler vind omdat hij geen oog heeft voor medespelers, verkeerde bewegingen maakt, de bal altijd in de voeten wil hebben en hooguit twee leuke acties heeft per wedstrijd? 😂

  1. Indojood

   Ik mag ook zeggen dat het TH/ditectie en RvC een wanbeleid voeren en de visie van Johan bij het grof vuil hebben gezet.

Reageren is niet mogelijk.