There are no ads, please add some


Ajax greep naast Luckassen: ‘Ze moesten eerst Sanchez verkopen’

Derrick Luckassen maakte afgelopen zomer, op advies van zijn zaakwaarnemers, de overstap van AZ naar PSV, maar als het aan Marc Overmars had gelegen dan had Luckassen nu in Amsterdam gespeeld. Overmars zag in Luckassen namelijk de ideale opvolger van Davinson Sanchez die op het punt van vertrekken stond richting Tottenham Hotspur.

‘Mijn zaakwaarnemers Mino Raiola en Jose Fortez Rodriguez hebben inderdaad met Ajax gesproken maar daar gaf men aan dat Sanchez eerst moest worden verkocht. Uiteindelijk hebben wij daar niet op gewacht en gekozen voor PSV want ik wilde namelijk sowieso een stap omhoog maken. Ook mijn zaakwaarnemers denken dat de rust van Eindhoven goed is voor mijn ontwikkeling’, aldus Luckassen tegenover VI.

Bron: VI


Gerelateerde posts

174 reacties

  1. De Ajacied

   Idd ja
   Ben blij dat hij niet is gekomen met die dikke Calzone van Raiola
   Past beter bij die boere zag ik vorige week tegen Heerenveen πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
   ❌❌❌

 1. Ab: Ik mis Johan.

  Raar verhaal. Overmars wilde Sanchez niet verkopen maar informeerde wel bij Luckassen voor het moment dat Sanchez verkocht was. Weer hoop geneuzel dus en vage toestanden. What’s new bij Ajax.

  1. Emilio4Ajax

   Had begrepen uit wat ik ergens anders gelezen heb dat vertegenwoordigers van Luckassen naar Ajax kwamen en niet andersom…😘

   1. Litmanen

    Klopt, hij wilde naar Ajax. Overmars had belangstelling maar ging er toen nog van uit dat Sanchez niet verkocht zou worden.
    Als Sanchez niet verkocht was had deze jongen op de bank moeten gaan zitten en koos dus voor PSV.

     1. Ab: Ik mis Johan.

      Had jij maar zo’n “tehuis”. Je bent volgens mij jaloers. Het is rolstoel toegankelijk.

     2. Litmanen

      Je kan volgens mij nog beter een lichamelijk probleem hebben dan zo gestoord als jij.
      Alleen jammer dat ze in de zorg niet zo vaak meer gebruik maken van een dwangbuis.

     3. Ab: Ik mis Johan.

      Klopt, helemaal mijn idee. Zou ideaal zijn wanneer jij ook de mogelijkheid niet meer had om te kunnen typen. Zijn we het toch nog ergens over eens.

 2. Charka53

  Dit is weer een bewijs van onvermogen , het wordt echt tijd dat er capabele mensen Ajax gaan leiden want zo komen we er nooit uit en blijven we een topclub in Nederland.

    1. Emilio4Ajax

     Bedoel maar… En dan nog weet jij niet wie ik ben, wat ik gedaan heb en wat ik kan…😜😘

 3. Dagrump

  Sorry dat ik het zeg mar Luckassen komt niet eens in de buurt van Sanchez qua inzicht en kwaliteiten!! Toch ? Of zie ik dat verkeerd. Denk dat Sanchez veel verder is in zijn ontwikkeling !!

 4. ajaxpers

  Wat denke jullie van vanavond 0-5?πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ rood voor Villenga of El Ahmadi?πŸ˜‚πŸ˜‚

  1. Widi

   Ik vind het jammer dat in de groepsfase verlengingen niet mogelijk zijn. Ze kunnen mij doordeweeks niet moe genoeg worden. En dan in het weekend punten verliezen.

  2. Emilio4Ajax

   2-1 voor Feyenoord…Nederland heeft de punten nodig…!❌❌❌❀️🍻😎

  3. Ajax1958

   @ajaxpers. Je snapt het niet helemaal , NL heeft de punten hard nodig, wat ben jij toch een stomme hond.

   1. Ab: Ik mis Johan.

    Op ander topic lachen de mensen al om de 0-2. Ongelooflijk dat mensen niet gewoon Europees voor een Nederlandse club kunnen zijn. Iedereen profiteert van een goed resultaat.

    1. Litmanen

     Had je nou echt het idee dat Feijenoord een schijn van kans had? Dan moet je toch eens aan je vrouwtje vragen of je in het weekend het Engelse voetbal mag volgen.

     Van te voren stond vast dat Feijenoord mag hopen en bidden voor een derde plek.
     Maar als je Europees met Kramer moet spelen, dan vrees ik met grote vreze.

    1. Ajax1958

     Ow, is die simpele je broertje ofzo? Jullie hebben dezelfde domme genen, die zijn het meest ontwikkeld bij jullie, stelletje stomme honden.

     1. De seijs

      Ja dus. 58 Als F. wat te zoeken heeft in de cl dan kan ik er voor zijn. Punten zijn belangrijk voor Nederland. Nu zie is ze spartelen dan kan ik er ja om lachen. Zielig is het om ze zo bezig te zien. En dan ook nog de spelers van MC zwaar willen beschadigen nee dan ben ik niet voor die kakkerlaken geen enkel respect voor die lui. Wij zouden moeten steunen vindt jij maar ze maken het Nederlands voetbal belachelijk! Nogmaals daar kan ik niet voor zijn. Ik ben ajacied en wil wel voetbal zien en dat doe ik niet als ik naar die smeerlappen kijk!

     2. Ajax1958

      Nl heeft punten nodig en wat maakt mij dat uit wie de punten binnensleept, of dat 010, pisvee, AZ of weet ik veel wie is. WE HEBBEN PUNTEN NODIG OM GEEN VOORRONDES TE MOETEN SPELEN!!!! Snap dat eens!!!!!!

     3. De seijs

      Dat zeg ik toch ook !! Maar als ik ze zo zie stuntelen en het staat al heel snel 0-3 dan kan ik echt wel genieten van MC . Snap DAT DAN!

     4. Ab: Ik mis Johan.

      Als Feijenoord niets in de CL te zoeken heeft dan heeft Ajax het helemaal niet oetlul. Even geheugen opfrissen: Fijenoord kampioen, Ajax niet. Feijenoord CL, Ajax niets, 0,0. Grote bek is sowieso erg dom nu. Daarnaast had jij zo’n grote mond over respect mbt Appie. Weet je nog hoe de reactie was van Feijenoord? Ongelooflijke dorpsgek dat je bent. Ik heb echt spijt dat ik je niet gezien heb in Hillegom. Ik had je persoonlijk de groeten van mijn moeder overgebracht op zeer speciale wijze.

     5. De seijs

      Weer blablabla abje. En over ajax hebben we het niet domme lul! πŸ˜‚Wel opletten als jij je er weer mee moet bemoeien abje.πŸ˜‚ Je zet je zelf zo weer voor lul. En voor Appie dat waren er misschien een stuk of 100 . En er zijn er een paar 100.000 die ajax liever aan het gas zien zitten. Wordt toch eens wakker lulletje van 61 !!! En probeer eens niet te willen scoren over de rug van Appie lul!

     6. Ab: Ik mis Johan.

      Beste dorpsgek van Assendelft, het is 60. Nu weer terug in je flesje op de universiteit. Kunnen ze je morgen weer testen. Kruip vervolgens in de hol van Eug, daar zit je lekker warm. Jij bent de geote lafbek die niet naar Schevningen durft te komen voor een echte ontmoeting. Hillegom was een geintje, deze uitnodiging bloed serieus. Maar ja, lafbek he. Bang voor een man van 60, het loopt dun door je broek. Alleen maar bluf op een forum, ook je volgende bijdragen…… allemaal bluf en anoniem gelul. Achter je toetsenbordje een vent maar in het echte leven een dorpsgek, een “Willempie”. Nou kom maar op, beledig mijn moeder maar weer en blijf maar op afstand. Neem een poedertje, je kan er tegenwoordig makkelijk aan komen. Oh ja, vergeet de πŸ˜‚πŸ˜‚ niet on je reactie. Zo origineel.

     7. De seijs

      61 jaar en nog niet volwassen. En een hoop blabla maar geen ballen om aan te bellen. Nee met je staart tussen je benen er hard vandoor gaan. En afspreken en niet komen opdagen. Grote mond hier met iedereen ruzie zoeken. En altijd ligt de schuld bij een ander. Je bent gewoon een ouwe seniele hoerenjong! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

     8. Litmanen

      AB, vergeten dat Ajax vorig jaar met praktisch het zelfde team finale EL speelde?
      Ajax zou zich niet zo dom naar de slachtbank laten leiden door de slechtste spits van Nederland op te stellen en hun beste middenvelder op de bank te laten zitten.

     9. Ab: Ik mis Johan.

      Goh, Ajax zijn standaard zijn slechtste linksbuiten in de basis, heeft geen linksback en laat een creatieve middenvelder ook steeds op de bank beginnen. Dus hoezo niet dom naar de slachtbank? Jij vergeet dat Ajax ook behoorlijk als lucky Ajax de finale heeft gehaald en tegen de tactiek van MU totaal niet opgewassen was. Dus?

     10. De seijs

      Oh abje dacht toch echt dat jij hier vertelde dat Peter Bosz zo goed was/is. Hij was/is toch volgens jou een echte Cruyff aanhanger?? En nu zeg jij hier dat het allemaal Lucky was! Jij bent echt net het weer. Met alle winden mee waaien als het maar richting Cruyff is. Wat ben jij toch een ouwe (61) seniele meeloper!πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

     11. Ajax1958

      Ab, het is vechten tegen de bierkaai, er lopen toch een aantal domme gasten hier. Snappen niet dat het hele Nederlandse voetbal op zijn gat ligt, zie ons vlaggeschip. Maar lachen man, dat een ander het slecht presteert, terwijl je zelf nergens aan mee doet. Joepieeeee vanavond hopen dat Vitesse flink onderuit gaat. ( wat een zieke gedachte )

     12. Ab: Ik mis Johan.

      Als je Europees voor andere Nederlandse teams bent, ben je opeens een moraalridder of fan van een andere club. Toch jammer dat er altijd zo’n grote hoeveelheid “minder begaafden” supporter zijn van je club en ook nog eens toegang hebben tot het internet. Deze uitspraak zal me vervolgens wel weer kwalijk worden genomen door de diverse triangel spelers.

     13. Ajax1958

      @Ab, stilstand is achteruitgang. Idd, ze snappen niet dat spelers alleen sterker kunnen worden door veel topwedstrijden te spelen. Dat begint in 1e instantie in de eigen competitie, als je daarin veel tegenstand krijgt kan je je Europees ook beter wapenen. En degenen die zich gister hebben lopen verkneukelen, die lopen straks weer huilie huilie te doen als Ajax in de 3e voorrronde komt en we helemaal geen kans meer maken om op het hoogste niveau mee te doen.

  1. Emilio4Ajax

   Vindt het verschil tussen de eredivisie en de PL, de manier waarop er in nederland getraind wordt pas schandalig…❌❌❌❀️🍻😎

 5. Widi

  Je kunt hier (vind ik) drie dingen uit halen: 1. Overmars anticipeerde dus wel degelijk op een vertrek van Sanchez. 2. Ondanks het enorme eigen vermogen moest Overmars toch eerst een speler verkopen voordat hij een nieuwe mocht halen. Zo kun je niet effectief anticiperen. 3. Op basis van wat ik van Luckassen heb gezien bij PSV, ben ik blij dat het zo gelopen is. Kennelijk speelt het lot ook een beetje mee.

  1. De Nees

   Wat lucassen liet zien tegen heerenveen was niet al te best en al te snugger kwam ie ook al niet over in zijn wedstrijdanalyse. Nee hij zit wel goed daar bij pisvee.

  2. Indojood

   Wat je eruit kunt opmaken is dat Ajax uit hun nek lult als het klopt wat Luckassen zegt. Overmars zei niet zo lang geleden zelf dat de RvC wil dat we investeren en dat ze niet moeilijk doen over een transfer van 15 miljoen.

   1. Ab: Ik mis Johan.

    Het wordt liegen en bedriegen zo langzamerhand. Normaal gesproken staat dat gelijk aan het graven van je eigen graf.

  3. De Nees

   Ajax wilde Sanchez zeker wel behouden, maar dat zou een moeilijk verhaal worden, da’s gewoon reΓ«el. Pas na die eventuele verkoop zou Lucassen in beeld komen, op zich een begrijpelijke antwoord.

   1. Ab: Ik mis Johan.

    Luckassen was al eerder in beeld. Op het moment dat naar buiten werd gebracht dat Sanchez niet te koop was. Dat klopt dus niet.

     1. Indojood

      Ga af op de berichtgeving van Overmars c.s. Zij zeiden dat WΓΆber als opvolger voor Sanchez werd beschouwd. Zoek het maar op.

     2. Hoeda Fak Ajoe

      Wat wel vreemd is dat hier nu iedereen vragen stelt, terwijl Overmars juist doet wat iedereen altijd wil, namelijk anticiperen en een lijstje klaar hebben liggen. Ik snap wel dat hij Lucassen niet wilde halen tot de koop van Sanchez gesloten zou worden. Als Sanchez namelijk wel zou blijven, dan zou Lucassen een breedte aankoop zijn en eigen talent De Ligt in de weg lopen. Dat Lucassen (of die pizzabakker) niet wilde wachten en zich in het gemoedelijke Brabant lekkerder voelt, kan Overmars niks aan doen. Kortom, weer goed gehandeld en weer zitten hier op dit forum weer een aantal azijnzeikers stemming te maken. Zo triest.

     3. Ab: Ik mis Johan.

      Nee, Als Overmars gezegd zou hebven dat Sanchez eerst verkocht miest worden had Overmars twee verhalen. Verhaal 1 naar buiten en naar de supporters: Sanchez is niet te koop. Verhaal 2 naar Luckassen: als we Sanchez verkocht hebben komen we bij je terug. Kortom, Overmars heeft twee petten op waarbij de slechts zittende op zijn hoofd zit als hij ia richting supporters praat. Dat is kwalijk. Maar jij mag het allemaal prima vinden. Twee verschillende meningen. Ik blijf bij die van mij.

 6. Brokamp

  Laten we niet te veel treuren om Lucassen, waren we niet beter mee geworden. Zeefuik speelde een prima partij maandag tegen RKC. Ik geef die jongen liever een kans. Wat is dat toch met die verdedigers uit onze eigen opleiding, behalve deLigt krijgt er niemand een kans of ze moeten vervroegd vertrekken ( vd Wiel, van Rijn,Tete) laat de opleiding eens bij zichzelf te rade gaan. Of stoppen we al onze energie in middenvelders en voorhoede. Het zelfde geld voor de keepers, er breekt niets door uit eigen jeugd.

  1. De Nees

   Precies Brokamp. Blijf erbij dat backs opleiden toch minst moeilijke moet zijn voor een opleidingsschool als Ajax. Snap dus ook niets van die dunne spoeling uit de jeugd, dus echte kwaliteit en niet niveau vd Wiel o.i.d.

 7. Ab: Ik mis Johan.

  Hoop vanavond op een leuke pot voetbal. Ja, ik kijk naar 010 Litmanen en ik hoop op een verrassend resultaat. Gelijk spel, geen 0-0, zou al mooi zijn. Europees hebben we de punten heel hard nodig. Feijenoord stond van de zomer achter Ajax (Appie), dus nu staan wij achter Feijenoord. Samen, hand in hand.

  1. Indojood

   Van mij mag Feyenoord winnen maar ik kijk liever naar Spurs-Dortmund vanwege de vele Ajax-referenties, oud-spelers tegen de oud-trainer.

   1. Ab: Ik mis Johan.

    Ik ben afhankelijk van de “vrije” TV (vrije keus πŸ˜€) of is het op Belgie of zo

     1. Ab: Ik mis Johan.

      Ik start toch maar bij Feijenoord. Ik mag van Bronckhorst wel. Wel jammer dat die lul van een Kramer speelt. Mooie wedstrijd, welke dan ook.

  2. Yindi

   Brokamp, eens. Zo hoort dat!! Inmiddels weten we hoe het is afgelopen. Weet zeker dat Ajax (in deze vorm) ook zou zijn weg gespeeld. Het verschil is enorm groot. Desondanks blijft de supporter van 010 achter de ploeg staan en worden spelers niet afgezeken zoals dat bij ons op dit forum (abnormaal veel) wel gebeurt. Iets om over na te denken. Ik erger me soms kapot aan die negatieve reacties.

  3. vak411

   pffffft punten voor Nederland… die kakkerlakken halen al 15 jaar geen punten voor Nederland. waarom nu wel? echt bizar dat je Appie hier bij haalt..

    1. Ab: Ik mis Johan.

     Oh alsEugvte pas en te onpas Appie er bij haalt is het prima en als ik verwijs naar respectvol gedrag van supporters en spelers van een andere club is het bizar. Goh, logisch …… of toch niet.

     1. Hoeda Fak Ajoe

      Jammer dat je nu zelf Appie er bij haalt, terwijl je mij afbekt als ik dat doe met betrekking tot jouw manier van reageren. Op zijn minst wel een beetje schijnheilig Ab, maar aan de andere kant fijn dat je je leven aan het beteren bent πŸ˜‰

 8. ajaxpers

  Ik hoop dat de kakkerlakken verpletterd worden en dat gebeurt lekker op dit moment. Er is geen 1 speler die CL waardig is dus ze moeten zsm opdonderen.

  1. Ab: Ik mis Johan.

   Jij ook. Mede hierdoor moet Ajax voorronde CL spelen lul. Daarnaast steun je Nederlandse clubs Europees. Koop anders lekker dat populaire poedertje.

   1. Ajax1958

    Tjongejongejonge, hij heeft geen enkele hersencel, wat een stomme hond. Dom geboren en nooit wat bijgeleerd.

   2. De Nees

    Geen enkele wedstrijdspanning dit, kwaliteitsverschil is zo groot met die poenerige clubs. Enige wat je kan doen is keihard knokken en erop knallen, voetballend wint je het zelden tegen zulke ploegen tenzij ze zelf een keer met de pet naar gooien.

    1. De Nees

     Ja precies, Ajax zit in het zelfde schuitje, dan hoop je maar dat de schade beperkt blijft. Met wedstrijdspanning heeft het niks te maken, eigenlijk ook niet meer met sport als je het verder bekijkt.

 9. JohnDoe77

  Lekker belangrijk om daar nu op terug te komen. Alsof hij spijt heeft dat hij nu bij Pisvee zit!

   1. Indojood

    Ab, gun Feyenoord best de punten maar ik kan er ook niet mee zitten dat ze compleet afgedroogd worden. Zij moeten vooral proberen 3e zien te worden en in de EL verder te gaan. Wel alles met het nodige realisme bekijken.

    1. Ab: Ik mis Johan.

     Tuurlijk weet je vooraf dat ze weinig kans maken tegen MU maar om hier smalend om te gaan zitten lachen ….. nee. Helemaal niet omdat we zelf helemaal niks hebben. Het is en blijft een Nederlandse club.

     1. JohnDoe77

      Dat ben ik met je eens hoor! De club gun ik de winst wel, alleen de fans zouden dan helemaal zoveel kapsones krijgen! Wordt ik nu al gek van, laat staan als ze ook dit zouden winnen. Dus beetje een tweestrijd door dat aspect…

    2. Widi

     Ik heb dat meteen na de loting ook gehoord, derde worden. Toen dacht ik al: wie moeten ze zich dan onder zich houden? De andere drie zijn veel beter. Sjachtar moet kunnen, hoorde je dan. Niet dus. Gewoon een sterke ploeg met veel CL ervaring. Bij 010 stonden ze stijf van de zenuwen in die tunnel. Toen wist ik genoeg. Ze gaan thuis hooguit een keer niet verliezen. Voor de rest voorspel ik 5 verliespartijen. Punten halen ze toch niet, dus dan maar klappen oplopen. Ajax moet kampioen worden.

     1. Widi

      Heb je zelf door dat jij en 58 iedereen afmaken en uitschelden die een andere mening heeft? Ik hoef toch niet te vinden wat jullie vinden? Zielig gedrag? Wat is jouw dagelijkse ruzie met Seijs dan? Of moet ik nu zeggen: tja…iemand moet die zielige Feyenoorders toch aandacht geven…..

     2. Ab: Ik mis Johan.

      Beste Widi, ik heb een mening die uit ik ongeacht wat een ander doet. Jij hebt ook een mening en die loopt niet altijd gelijk. Schelden? Ach…..ik heb mij een tijd geleden netjes aangepast. Europees maakt het mij niet uit. Morgen ben ik voor Vitesse, had PSV Europees gespeeld hadden die mijn steun ook gehad ik vind dat er een verschil zit tussen Europees en ED. Als het goed gaat zijn we ook allemaal voor het Nederlands elftal en dat bestaat niet uit alleen Ajacieden. Verder …… ga jij mij de maat nemen? Niet doen, echt niet doen, je bent zo een tweede de Seijs.

     3. Widi

      Er is toch niemand die zegt dat jij F niet mag steunen? Niemand. Niemand zegt dat je zielig bent omdat je het wel doet. Niemand noemt jou een blije lul. Want je mag F steunen. Waarom mogen anderen niet een keer genieten als onze aartsvijand wordt vernederd? Waarom mogen die mensen geen eigen beleving hebben? Mag jij toch ook? Waarom scheld jij de anderen dan wel uit. Omdat je je hebt aangepast? Really? Je gaat dan wel erg ver in dat aanpassen. Aan wie heb je je eigenlijk aangepast? Dat zogenaamde aanpassen is niets meer dan jezelf een vrijbrief geven om hier lekker tekeer te gaan. Je doet maar. Niemand hoeft te vinden wat jij vindt.

     4. Ab: Ik mis Johan.

      Reageer dan niet. Simpel. Ik vermaak me hier uitstekend met mijn reacties op heel veel domme mensen. Zitten slechts een paar normale tussen. Als ik hier mensen wil uitschelden dan doe ik dat. Ik heb hier snel geleerd hoor. Af en toe even een normale discussie/mening met gelijk gestemden en voor de rest …… lekker uitleven. Zalig.

     5. Widi

      Ik niet reageren? Jij reageert hier verreweg het meest. Apart voor iemand die heeft voorgesteld om het aantal reacties te beperken tot 5 per dag trouwens. Jij bepaalt kennelijk wie dom is en wie niet. Who died en made you king? Jij bepaalt niet of ik reageer en hoe ik reageer. Ik spreek jou aan op je gedrag. Ik stel vast dat jij mensen uitscheldt die een andere mening hebben dan jij. Je noemt ze nu dom. Iedereen die een andere mening heeft dan jij is dom. Of zielig. Ben jij gelukkig?

     6. Ab: Ik mis Johan.

      Gelukkig ben ik de enige die dat kan bepalen. Hooguit mijn partner ook maar zeker geen mensen van een forum. Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat het geluk mij tot op heden toelacht. Dat koester ik en daar geniet ik van. Ik vermaak me enorm op dit forum. 90% fake gedoe en 95% hele zielige mensen achter hun toetsenbordje. Ik denk dat hier nog geen 10 “normale” mensen op het forum zitten. Even voor de duidelijkheid, ik beschouw mijzelf tot een van deze 10 πŸ˜‰. Is toch heerlijk om een dorpsgek lekker aan te pakken of een overschat figuurtje uit Noorwegen lekker af te zeiken. In het dagelijks leven moeten we al netjes genoeg zijn. Lang leve het internet. Dus “vriend”, ik ben dol gelukkig.

     7. Indojood

      Jullie hebben beiden een aparte manier van omgaan met andere meningen. Schelden dan wel zeggen dat mensen moeten ophouden omdat ze geen recht van spreken hebben.

     8. Widi

      Ik heb nooit gezegd dat je moest ophouden. Ik heb nooit gezegd dat je geen recht van spreken hebt. Ik heb je gevraagd om op te houden, omdat je steeds het zelfde zegt. Iedereen kent je standpunt. Jouw antwoord was: ik ga gewoon door. Waarop ik zei: oke. Inmiddels geef je vooral nog steken onder water. Als ik daar expliciet op wijs, nemen anderen mij dat kwalijk. Slim Indojohan. Niet iedereen doorziet het. Begrijp ik dat je de handelwijze van AB ondersteunt?

     9. Ab: Ik mis Johan.

      Troost je Widi, ik zit op niemans ondersteuning te wachten. Ik kan heel goed voor mijzelf zorgen en voor mijzelf opkomen. Indojood ook volgens mij net als Moosie, Ajax1958 en Dickst14 om maar meteen een paar mensen te noemen die ik wel serieus lees.

     10. Indojood

      Jij zei dat AB geen recht van spreken had over sfeer in het stadion omdat hij niet zo’n probleem heeft met trommels en megafoon. Voor de rest is het klip en klaar als ik over mezelf spreek. Ik geef al jaren hier dezelfde mening met dezelfde inhoud. Maandenlang ben je stil en opeens ga je je eraan ergeren. Dat geeft aan dat je meer met vorm en personen bezig bent dan inhoud. Opportunistisch gedrag.

     11. Widi

      Ik ben inderdaad ook met personen bezig. Ik ergerde me al maanden. Maar ik vond je een aardige vent. En je liefde voor Ajax was overduidelijk. Daarom zei ik niets. Tot ik een keer iets moest zeggen. Jouw manier van reageren zorgde alleen maar dat ik meer wilde reageren. Ook met inhoud ben ik bezig. Ik toon regelmatig aan dat jij een verborgen agenda hebt. En dat je niet zult rusten tot Bergkamp, Sar en Overmars weg zijn. Ook als er iets goeds gebeurt, geef jij er een draai aan. Je bent nogal manipulatief. En daar zal ik op blijven wijzen.

     12. vak411

      qua duimpjes zou AB toch ook conclusies moeten trekken? de argemuenten van Widi zijn meer in trek hier..

     13. Indojood

      Alsof duimpjes een graadmeter zijn, vak411. Ab gaat in mijn ogen soms te ver maar zijn reacties begrijp ik wel. Vanwege een verhitte discussie is hem door Litmanen ooit gezegd dat ie van de tweede ring moest springen. Verder is zijn moeder hier een hoer genoemd en kanker toegewenst. Dat is allemaal maar toegelaten hier. Widi kwam ooit terug om de seijs een lesje te leren vanwege diens racistische praat, later stond hij maandenlang langs de kant mee te hijgen met Ab toen die aanvaringen had met Eug en seijs. Van de een op de andere dag besloot Widi een compleet andere toon aan te slaan tegen andere forumleden, waaronder Ab en mijzelf. Mij maakt het geen zak uit maar dat zegt genoeg over de persoon Widi. Gewoon een opportunistisch kereltje die graag gehoord wil worden.

     14. vak411

      eens indo, ik herinner me al die domme uitspraken uit het verleden niet. ik vind dat iedereen respectvol zijn mening mag hebben maar irriteer me ook aan een aantal mensen die voor dezelfde club zijn als ik alleen direct beginnen met schelden. na de verloren finale sprongen ze bij die calimero’s in de vijver. na gisteren heb ik heerlijk genoten van de eerste 10 minuten. daarna heb ik net zoveel genoten van spurs-dortmund. net als jou geloof ik. het argument van een aantal hier over punten voor Nederlands voetbal gaat in geval van feyenooit niet op. die pakken al 15 jaar geen punten. die profiteren van punten die PSV, AZ en Ajax haalt.

     15. Ab: Ik mis Johan.

      Het is niet door Feijenoord dat de landskampioen volgend jaar voorronde CL moet spelen. Dat is de schuld van …….. inderdaad ook van Ajax. Gelukkig afgelopen seizoen een uitschieter maar verder de teruggang op de ranglijst mede door Ajax.

     16. Hoeda Fak Ajoe

      Het komt zeker ook door Feyenoord dat de kampioen volgend jaar voorronde CL moet spelen, omdat Feyenoord in de afgelopen jaren echt helemaal niets heeft bijgedragen aan het puntentotaal. Als ‘topclub’ van Nederland had dat zeker gemoeten. En het dan nu zielig vinden dat ze weggevaagd worden? Hoogstens jammer dat we weer geen punten krijgen, maar als ze dan toch verliezen kan ik er niet rouwig om zijn.

     17. Indojood

      Ja, kan. Heb zelf een grotere hekel aan die lampen. Ik snap dat Ajacieden de grote rivaal graag zien verliezen. Bij mij is het een mix van lachen en toch ook schaamte voor de toestand van het NL voetbal. Krijg apps van familie uit Engeland die zich afvragen wat er in hemelsnaam aan de hand is met ons voetbal.

     18. Widi

      Die familie uit Engeland weet toch ook wel dat de nummer laatst in hun land een hoger bedrag aan tv gelden krijgt dan de hele begroting van Ajax? En twee keer zo hoog als die van Feyenoord? En dat een club als Man City met hulp van een sjeik ongeveer kan kopen wie het wil, inclusief een van de beste trainers van de wereld? Zo verbaasd hoeven ze ook weer niet te zijn.

     19. Ab: Ik mis Johan.

      Waarom speelde Everton dan gisteren zo verschrikkelijk slecht? Geld doet dus ook niet alles.

     20. Widi

      Everton kan ook niet op tegen de sjeiks etc. Maar je hebt wel een punt als je zegt dat Atalanta wel tegen Everton op kan. Misschien Feyenoord ook wel? In het wielrennen ontstond ooit de situatie dat de Nederlanders ongeveer de laatsten waren die door hadden dat anderen iets extra’s namen om langer harder te kunnen fietsen. Zonder dat middel kon je ze niet eens de hele koers bijhouden. Ik hoop maar dat dit nu in het voetbal niet aan de hand is. Zal wel niet toch?

     21. Ab: Ik mis Johan.

      Ik snapte niets van de tactiek van Everton. Daarnaast was de passing zo slecht alsof die gasten elkaar niet zagen. Erg naief voetbal ook. Ik wil ermee zeggen, je kan 150 miljoen investeren maar dat maakt nog niet dat je een goed team hebt. Het enige wat dat vele geld doet is spelers rijk maken terwijl ze op de bank of tribune zitten. Alleen de echte topploegen kunnen belachelijke bedragen neerleggen voor spelers die daadwerkelijk het verschil kunnen maken. Daarnaast kopen ze gewoon handelswaar, niet bedoeld voor het eerste team. MU heeft geloof ik 100 spelers onder contract staan met een miljoenen salaris p.p.

     22. Ajax1958

      Ach wat zeggen die duimpjes nou. Ik bedoel, als er een halve zachte bij een nieuwe topic meteen 5-0 neerzet en 8 of 9 duimpjes krijgt pfffffff lekker boeien. Maar je hebt gelijk, er geilen er hier op duimpjes , daar koop je brood voor, maar iig suc6 ermee.

     23. Ab: Ik mis Johan.

      Mensen die duimpjes geven op een forum neem ik sowieso niet serieus. Verder is het inderdaad verbazend hoe selectief mensen kunnen zijn in hun verontwaardiging mbt forumleden. Slechts weinigen zijn serieus te nemen. Ik weet dat ik regelmatig de grens van het toelaatbare opzoek en er soms overheen ga. Dit heeft echter zijn redenen. Indojood benoemde een paar belangrijke.

     24. vak411

      en widi zegt weer wat 99 anderen hier denken. altijd iedereen afzeiken en nu onze aartsvijand vernederd word moet ik balen? om de Nederlandse punten? Rot op. ik geniet van elke nederlaag daar. zoals ze dat ook bij ons doen. wat een moraal ridder ben jij zeg.

 10. -buitenkantje rechts-

  Onthutsend kwaliteitsverschil.. MC die op 70% binnen 25 min op 0-3 staat. Pijnlijk wederom voor het Nederlands voetbal. Fey dat in de eredivisie thuis onklopbaar is wordt simpel aan de kant gezet. MC dat onder Guardiola trouwens speelt met een 2-5-3 formatie speelt.. lijkt erg op 3-2-3-2…πŸ˜πŸ‘

  1. Widi

   Persconferentie zei hij dat hij erg geinspireerd is door Cruijff…….en van Gaal. In 1 zin. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

   1. -buitenkantje rechts-

    Guardiola was zeer respectvol ten opzichte van het Nederlands voetbal. Mooie kerel!
    Zou me niet verbazen als Fey nu ook zondag gaat verliezen.. PSV moet winnen.. Fey heeft niet zo’n brede selectie dat ze spelers rust kunnen geven.

  2. Indojood

   Ja Van Gaal speelde 3-5-2 in BraziliΓ«. Dus als hij door beiden is geΓ―nspireerd klopt dat.

   1. Indojood

    Geweldig. Spurs heeft denk ik betere spelers en met die individuele klasse kunnen ze altijd scoren. Dortmund als team en de zichtbare hand van Bosz, speelt op vol vermogen.

  1. Ab: Ik mis Johan.

   Leedvermaak heeft Feijenoord domme zak. Die spelen CL, die spelen Europees. Wij niet.

   1. Gert Ajax

    En weer schelden😌
    Wat een droeftoeter ben jij AB.
    Iedereen is dom en jij bent slimπŸ˜‚

    1. vak411

     juist Gert, die kakkerlakken springen ook de fontijn in als wij de finale halen. ik gun faillissement

 11. Ab: Ik mis Johan.

  Goh, iedereen was zo vol respect over o.a Feijenoord de afgelopen zomer. Zo moesten supporters zijn. Nu juichen we om de teloorgang van het Nederlandse voetbal. Gelukkig dat alles bij Ajax zo crescendo gaat. Voorlopig speelt Feijenoord CL. Wij waren net zo afgedroogd.

 12. -buitenkantje rechts-

  Betreft het topic.. verdeel en heers tactiek.. klassiek voorbeeld.
  Wisselde verhalen naar buiten brengen of laten brengen door verschillende personen zodat de oppositie niet een front kan vormen. Geniepig en meestal een uiterst redmiddel voor een directie in nood.
  Eat je in zo’n situatie moet doen is kijken naar het eindresultaat. Daarop wordt immers een directie afgerekend. Op achterliggende oorzaken en gronden hebben wij geen boodschap. Er zijn afspraken en doelstellingen geformuleerd die gehaald moeten worden. Puur dasr naar grkeken levert TH en directie een wanprestatie waaruit ze hun conclusies zouden moeten trekken..
  Sar is daar al mee bezig.

  1. De Nees

   Die zelfevaluatie is een wassen neus. Feyenoord met een zwaar speelschema en pisvee wat niet een beste selectie heeft. Na beetje kansberekening van Sar komt hij tot de conclusie Ajax moet wel kampioen worden. En zo niet dan ligt er wel een verzachtende verhaal klaar in de trant van ’we zien veel progressie’ o.i.d. Nee Sar blijft wel zitten hoor.

 13. Ab: Ik mis Johan.

  Ook sar doet aan zelf evaluatie. Dat is nooit goed en stelt sowieso beslissingen uitvtot eind van het seizoen.

 14. Vak 120

  Voor de NL punten hoop ik op goed resultaat! Maar nu ze afgedroogt worden moeten ze voor de ED flink in een dip schieten die kakkie’s.

 15. Ab: Ik mis Johan.

  Respect voor de Feijenoord supporters. Je club zo blijven steunen bij 0-4. Klasse. In het JC stadion was de helft al weg geweest.

 16. AFCA my World

  Rust in lampjesgat, volgens mij niet is het daar super onrustig omdat er ook nog geen lijn in zit ! ⚽️

 17. Kingkong

  1 Overmars dacht dat Sanchez zou blijven ?
  Dus was hij weer eens te laat met de vervanger .
  2 had liever dat 010 had gewonnen en 2 blesuretjes had op gelopen Goed voor nederland (internationale punten) en Ajax

 18. Basisspeler

  Misschien dat ze in de EL nog wat kunnen doen. In de CL heeft Fey niks te zoeken. Geen enkele NL ploeg trouwens.

  Luckassen wel/niet interesseert me geen zak. Beter van niet anders haal je Raiola weer in huis. Snap de zoektocht naar een CV niet. We hebben 4 CV’s Beter om je aandacht op de backposities te richten. Dat is de achilleshiel van Ajax. Samen met de onervaren coach.

 19. ajaxpers

  0-4 is wel een tegenvaller, had hier 0-5 voorspeld. En tegen Napoli wordt het ook een afgang. Als Bosz vorig jaar geen domne dingen had gedaan waren wij kampioen

 20. EvdB

  Ze stappen fout op fout…
  Tete en Riedewald weg zonder gelijkwasrdige vervangers.
  Te laat acteren en reageren op de transfermarkt.
  Ben er na al die jaren wel aan gewend….
  AJAX had de kans het Bayern van Nederland te worden toen we 4 x op rij kampioen waren geworden
  pffff…😒

 21. ajaxpers

  Toen hadden we FDB een contract voor 20 jaar moeten geven. Hij had de Fergussen van NL moeten worden maar ondankbaarheid en het fabeltje van attractief voetbal heeft sommige zodanig gehersenspoeld dat ze de realiteit niet meer zien.

  1. Ajax1958

   Hadden ze met een paar duizend man wel lekker breed kunnen zitten. Tja sommigen hebben zoveel geblowd, of zijn doorgesnoven, die zijn idd de realiteit uit het oog verloren.

Reageren is niet mogelijk.