There are no ads, please add some


Huntelaar niet bezig met terugkeer in Oranje

Klaas Jan Huntelaar is momenteel van grote waarde voor Ajax en de spits voetbalt als herboren. Met twee treffers, waaronder een prachtig hakje, hielp hij Ajax zaterdagavond aan een belangrijke zege (3-0) op PEC Zwolle. Toch is Huntelaar niet bezig met een rentree in Oranje waar bondscoach Dick Advocaat momenteel kampt met een spitsen probleem.

Gezien het wegvallen van Robin van Persie en de vormcrisis van Vincent Janssen kan bondscoach Dick Advocaat nu eigenlijk niet meer om Huntelaar heen voor de cruciale WK-kwalificatieduels met Wit-Rusland (7 oktober) en Zweden (10 oktober). Huntelaar bekeek de laatste twee interlands tegen Frankrijk en Bulgarije thuis op de bank en zag dat de ploeg van Advocaat vooral scorend vermogen mist. ‘We kregen te veel goals tegen in het eerste duel en we hebben te weinig goals gemaakt in de tweede wedstrijd. Of Advocaat al gebeld heeft?, geen idee, mijn telefoon staat altijd uit in de kleedkamer. Ik zit lekker in mijn vel en voel me goed. Ik ben blij om bij Ajax te zijn en van waarde te zijn voor het team’, reageerde de spits tevreden in de Johan Cruijff Arena.

Bron: Metro


Gerelateerde posts

39 reacties

 1. -buitenkantje rechts-

  Het selectiebeleid van deze en afgelopen bondscoaches is sowieso onnavolgbaar, maar Huntelaar is op dit moment de beste spits van Nederland.

  1. Litmanen

   Laat Advocaat asjeblieft niet bellen. In dit Oranje liever geen Ajacieden. Erg slecht voor het zelfvertrouwen. Oranje gaat niet naar de WK, dus laat onze spelers met rust totdat er een nieuwe coach aan een nieuw elftal gaat werken. Dan komen onze talenten graag.

   Het schijnt dat Frank de Boer binnenkort vrij komt…….

     1. Ab: Ik mis Johan.

      Ja, maar Veltman op de bank. Wat een kut coach he. Je was uit je plaat gegaan als de Ligt wel had gespeeld droppie. Was je nog in het stadion afgelopen zaterdag? Oh nee, jij volgt voetbal via fox en teletekst, niet op de manier van een nep supporter in het stadion. Achterlijk keukenkastje.

  2. paulvos

   Blijf maar lekker alleen bij Ajax voetballen hoor Klaas Jan Huntelaar, laat Oranje het maar bekijken, je bent véél te belangrijk voor ons.

   1. Bakkie

    Bovendien moet Oranje nu gaan bouwen met de nieuwe generatie, en aan de toekomst gaan denken. dus laten ze lekker Locadia in de spits zetten dan kan the Hunter lekker in Amsterdam blijven

 2. De seijs

  Moet hij ook niet doen. Verloren zaak dat nederlands elftal. Kan hij alleen maar geblesseerd raken en waarvoor?

 3. ajaxpers

  NLs elftal is echt onder zijn niveau behalve Robben is de rest bagger dus lekker bij Ajax blijven

 4. Charka53

  Wat moet je daar zoeken KJ ,het is een ongemotiveert zootje en een trainer die Dost op de bank houd en janssen laat aanklooien , de bankzitter dus verdiep je daar maar niet.

 5. AFCA my World

  Het blijft toch een eer om interlands te spelen,bovendien kan hij zijn conditie op peil houden ! ⚽️

 6. JohnDoe77

  Hij zelf zal er weinig mee opschieten. Zitten bij het NL team geen spelers waar hij zich aan op kan trekken. Hij aal dan de kar moeten trekken, net als bij Ajax. Maar het zou prima passen, van overbelasting weinig sprake nu wij toch uitgeschakeld zijn!

 7. Widi

  Off topic: Willem van Haneghem schrijft vandaag een leuk stukje over “sfeervakken” in een stadion. Hij hoopt dat er in de kuip geen komt. Je moet in een stadion kunnen horen en voelen of het goed of juist slecht gaat met de thuisclub. En niet alleen maar de hele tijd dezelfde deuntjes uit zo’n ” sfeervak”. Willem vraagt zich af of die lui in dat vak zelf denken dat ze echte sfeer in een stadion brengen. Ik ben het helemaal 100% met Willem eens. Ik voeg er zelf nog aan toe: weg met die klote trommels en die mongool met zijn megafoon. Volg de wedstrijd en reageer op wat je ziet. En wees niet de helewedstrijd met je zelf en je stomme dansjes/sprongetjes bezig. Ga dan op linedancing.

   1. Widi

    Als AB woont waar hij zegt dat hij woont, ligt die mongool zo met toeter en al in de haven. Daar weten ze hier wel raad mee.

   1. Widi

    Nepsfeer. Heeft niks met Ajax of met voetballen te maken. Nigmaals, de Kromme slaat de spijker op zijn kop in zijn column.

   2. Ab: Ik mis Johan.

    Het is nep maar zonder die gasten zitten we op een begraafplaats. De rest maakt uit zichzelf amper geluid, een groot verschil met 010.

    1. Ab: Ik mis Johan.

     Voorlopig zijn de spelers blij met elk geluid. Zij voelen zich gesteund. In het stadion heb ik er geen last van en op de TV hoor ik het net (zie ik het ook niet 😉). Toch liever dit dan doodse stilte met af en toe een ahh of ohh. Tegen Pec zou het na 15 minuten echt een grafstemming geweest zijn.

     1. Widi

      Die doodse stilte zou er niet zijn. Je hoort de echte geluiden gewoon niet. Alleen dat domme gedoe en die kuttrommels en die mongool met megafoon. Als je dat fijn vindt, of goed praat, hoef je ook niet meer te wijzen op de sfeer in de kuip

     2. Ab: Ik mis Johan.

      Zeg nergens dat ik het fijn vind. Maar zonder is helemaal kut, dat zeg ik. Als je in het stadion zit en de f-side houdt zijn bek dicht kan je regelmatig een biertje horen vallen.

 8. DARIVA

  Ik zie “the hunt” nog wel topscoorder worden in de eredivisie, is veel te lang geleden dat deze titel naar een Ajaxspeler ging. Enig idee wie de laatste ajaxspeler was die deze titel op eiste?

 9. a.p.

  hij hoort wel in het Nederlands elftal, hij is een klasse beter dan Janssen, die werkt alleen maar hard, K. J wat een inzet en inzicht, bravo K.J ik ben blij dat je weer terug bent bij ons in Amsterdam

 10. a.p.

  Widi… ook ik vraag me vaak af, die trommels en dat zingen waarom. moedig je club aan als ze het moeilijk hebben. Zij blijven alleen maar de zelfde liedjes zingen. Zaterdagavond was er gelukkig geen microfoon bij.

 11. Brokamp

  De tijd van Klaas Jan en het Nederlands elftal is voorbij. Je gaat het nooit meer redden of Zweden moet thuis punten verspelen tegen Luxemburg. Nederland moet gaan bouwen voor het EK van 2020. Geef de jeugd nu voorrang, talent genoeg en Bas Dost in de spits. Dost kan over een paar jaar mooi de rol van Klaas Jan over gaan nemen. Er zit in ieder geval een goeie kop op die jongen.

  1. Litmanen

   Dost past niet echt in een Nederlands elftal maar hij had absoluut moeten invallen.
   Laat de jongens zoals Frenkie , VdBeek en De Ligt met rust tot er een nieuwe bondscoach komt.
   Deze wil alleen met bejaarden spelen.

Reageren is niet mogelijk.