There are no ads, please add some


Fotoverslag Ajax – PEC Zwolle

Ajax versloeg zaterdagavond PEC Zwolle met 3-0 (zie verslag). Natuurlijk was onze fotograaf Jacques weer aanwezig om enkele mooie plaatjes te schieten. App-gebruikers bekijk de foto’s op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

De verbouwing van het Johan Cruijff Stadion is in volle gang

Tijd om lekker te voetballen

En Klaas is weer belangrijk

Hoppaaa!!

Dijks in actie

Ziyech was ook weer terug uit Marokko

En mist ook hier een penalty

Duidelijk, wat een belachelijke beslissing!

Geen punten voor John vandaag

Boer was best lastig te omzeilen

Keizer gooide er nog wat verse krachten in

Waaronder Frenkie de Jong

Zes blauwvingers in beeld

Maar uiteindelijk bleef het bij 3-0

Ziet men ook vanaf de F-Side


Gerelateerde posts

21 reacties

 1. -buitenkantje rechts-

  Onvoorstelbaar hoeveel krediet sommige spelers krijgen.. Veltman klaagt over te weinig krediet.. (onterecht overigens) Deze man (mannetje) op de foto lijkt oneindeig krediet te hebben.. Schalke!!! Nog belangstelling?? Aub..

  1. EugAjax

   BR dieptepass gezien op Huntelaar waar net geen goal uitkwam? Voor dat soort bevliegingen en acties kom je a) naar het stadion en b) daarvoor staat hij in de basis. Neemt niet weg dat ik me ook weleens groen en geel erger aan hem. Inherent aan buitenspelers trouwens😂👍. Ik geef wel grif toe, dit soort acties moet de norm zijn voor hem en geen incidentele actie. Overigens PSV hebben we al weer ingehaald dankzij jouw tweede clubje! Wat een stormachtig begin man in die wedstrijd zo😂😂👍👍helemaal goed. “Frieslan boppe” als ik het überhaupt zo goed schrijf. Op naar Feyenoord !

   1. -buitenkantje rechts-

    Fryslân.. 😄⚽️ Heerenveen was heer en meester.. lekker om het gespartel van PSV te zien met ook nog eens rood voor aanwinst Lozano. Volgende wk PSV – Fey..

    1. EugAjax

     Precies je durft het bijna niet te zeggen maar Ajax koploper dan? En dan spelen we nog als pipo’s kan je nagaan als het echt wat word

   2. Ab: Ik mis Johan.

    Gelukkig mogen spelers op basis van één hooguit twee acties 90 minuten blijven staan. Zijn we toch 50 seconden wakker door gebleven. Wat een super gelul zeg.

    1. EugAjax

     AB kijk inleiding tweede goal wie speelt aanval vrij na mooie beweging, kijk passeerbeweging in 4e minuut vlak voor jou tribune volgens mij…..er zijn veel meer acties te bedenken nee niet alleen in deze wedstrijd. Maar ach die Duitse bondscoach, Bosz, De Boer het zijn allemaal oetlullen en AB ziet het beter……ach ja kan

     1. Ab: Ik mis Johan.

      Praat je nu alweer gegen mij. Goh, korte stilte hoor. Horloge stuk? Je noemt de twee acties van 50 seconden. Is beetje herhalen wat je doet.

 2. AFCA my World

  Uitslag en foto’s prima, uitvoering erg slecht,had veel mooier kunnen zijn !!! ⚽️

  1. Indojood

   Ja, ongelooflijk, hè, paullus de bos….

   Sorry, je bent een prima gast maar kon deze even niet laten, haha.

  1. JohnDoe77

   Omdat ze dat iedere wedstrijd doen denk ik? Als je die redenatie volgt, hoef je ook niet te gaan kijken…

 3. Ab: Ik mis Johan.

  Aan trainer en spelers te horen willen ze verder met het systeem van gisteren. Lekker weer wat nieuws doen terwijl competitie al begonnen is. Ook fijn Ajax systeem waar de supporters (de liefhebbers) op wachten. Straks misschien even door gelukje bovenaan? Prinzen worden aan de meet verdeeld als er al wat te verdelen is voor Ajax met deze technische staf.

 4. Brokamp

  Jammer voor Keizer maar hij is te licht voor dit werk. Er moet een zwaargewicht voor de groep staan. Eigenlijk hoort de trainer van Jong Ajax standaard op de wedstrijddag als assistent op de bank te zitten bij het eerste. Op die manier krijg je ook echt een fijnafstemming tussen het 1e en 2e elftal. De keuze voor Keizer is vooral Bergkamp en vd Sar aan te rekenen. Bergkamp omdat hij alleen belang heeft bij een ja-knikker en vd Sar omdat hij dit heeft laten gebeuren. Overmars heeft volgens mij meer voetbalverstand dan de andere 2 samen. Hij is ook nog eens een goede penningmeester. Triest Berkamp je was een groot voetballer maar wat heb jij een ego , stop er mee en vertrek mooi naar Arsenal.

Reageren is niet mogelijk.