There are no ads, please add some


Gametalk Ajax – PEC Zwolle: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Ajax speelt zaterdagavond om 20:45 uur uur de thuiswedstrijd in de competitie tegen PEC Zwolle. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.Gerelateerde posts

25 reacties

     1. De seijs

      Dijks verdedigend is niet minder dan veldman en de Ligt. Dijks wordt vooral beoordeeld op zijn voorzet of wat dat ook voor moet stellen. Dat is gewoon drama. Als al zijn voorzetten goed komen dan is hij een topper bij ajax.

     2. Widi

      Dijks is wel degelijk minder dan Veltman en zeker dan De Ligt. Dijks is ook veel minder dan hij was. Logisch ook. Hij krijgt heus mee wat de supporters van hem vinden. Ook hij hoort de geluiden in het stadion. Heb je niet gezien dat hij vaak zijn tegenstander niet eens aanvalt? Hij wacht af tot een middenvelder dat doet, of hij laat de voorzet geven. Hij is echt nog minder geworden dan hij ooit was.

     3. De seijs

      Hij is zeker minder geworden. Maar ik denk dat waneer zijn 10/15 voorzetten per wedstrijd aankomen er daaruit wordt gescoord dat hij hier op handen gedragen wordt. En Veltman is met zijn ervaring in dit elftal gewoon slecht. En de Ligt is ook middelmatig zonder Sanchez. De hele verdediging is eigenlijk ajax onwaardig. En als je het middenveld neemt tegen pec wat triest is dat om mee te beginnen. En dat alleen maar om Dolberg in de basis te houden.

 1. -buitenkantje rechts-

  Wil gewoon genieten van een lekkere wedstrijd.. technisch combinatievoetbal met individuele hoogstandjes en veel goals in het voordeel van Ajax.

 2. fjonkman

  Ik denk 2-1 voor Ajax.. het zal een pittige wedstrijd worden. Zwolle is het seizoen goed begonnen en ze hebben veel vertrouwen. Het word nog lastig genoeg…

 3. JohnDoe77

  Zou mooi zijn als dit weekend Ajax gewoon die 3-1 laat noteren! De Kakkies en Pisvee hebben geen makkelijke potjes staan…

 4. Vak 120

  Laat ons met een goed gevoel weer naar huis rijden!!! Goed voetbal en 3 goals…..of vraag ik nu te veel??

  1. EugAjax

   Vak 120 volgens mij vraag je zelfs te weinig😄 5 doelpunten en goed voetbal moet norm zijn tegen ploegen als PEC 👍

Reageren is niet mogelijk.