Ajax Vrouwen spelen met 1-1 gelijk tegen FC Twente Vrouwen

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond het eerste puntverlies geleden in de competitie. Op bezoek bij de FC Twente Vrouwen eindigde de wedstrijd in 1-1. Inessa Kaagman schoot de ploeg van trainer Nihom in de tweede helft op voorsprong maat kort daarop viel ook de gelijkmaker. Ajax had overigens in de eerste helft al op voorsprong kunnen komen nadat Van Es hands maakte en met een rode kaart kon vertrekken. Desiree van Lunteren  miste echter de toegekende strafschop.  In de blessuretijd kreeg Ajax-verdedigster Stefanie van der Gragt nog haar tweede gele kaart en dus rood.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop; Van der Most, Van der Gragt, Van Dongen, Philtjens; Oudemast, Kaagman, Van Lunteren; Van den Bighelaar, Bakker, Reichardt

Bron: Ajax.nl