There are no ads, please add some


Ajax fans niet welkom tegen Scheveningen; duel toch verplaatst naar ADO-stadion

Hoewel de KNVB graag anders had gezien (zie eerdere bericht) zijn Ajax fans definitief niet welkom bij het bekerduel tegen Scheveningen. De gemeente heeft uit veiligheidsoverwegingen de wedstrijd verplaatst naar het stadion van ADO Den Haag. Drie dagen ervoor speelt Ajax al voor competitieverband in datzelfde stadion tegen ADO. Ook dan zijn de Ajax fans niet welkom.

“Uiteindelijk heb ik besloten de wedstrijd te laten spelen in het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag”, aldus burgemeester Pauline Krikke van Den Haag tegenover De Telegraaf. “Daar zijn alle faciliteiten aanwezig om de wedstrijd veilig en rustig te laten verlopen. Daarnaast heb ik besloten dat met betrekking tot de supporters van de bezoekende club hetzelfde regime geldt als bij de competitiewedstrijd ADO Den Haag-Ajax die drie dagen eerder zal worden gespeeld. Dat betekent dat Ajax-supporters ook de bekerwedstrijd niet in het stadion kunnen bijwonen.”

Zie ook eerdere berichten:
08-09-2017: KNVB zet in op bekerwedstrijd mét Ajax-fans
05-09-2017: Nog geen locatie bekend voor bekerduel Scheveningen – Ajax


Gerelateerde posts

41 reacties

   1. fjonkman

    Omdat wij Ajax supporters altijd het toonbeeld van rechtschapen goed gedrag zijn geweest??? Helaas is het maar al te vaak bewezen dat als Ajax uit speelt, dat zgn. supporters weer de beest uit moeten hangen en de boel moeten verpesten voor de echte supporters. Wat kan het hun schelen als Ajax supporters nergens meer welkom zijn… als hun zich maar als een stel imbeciele apen kan misdragen…. dus sja… sorry… maar ik begrijp het ergens wel.. de goeien moeten weer lijden onder de slechten… as usual..

 1. Iceman

  Ja Fantastisch he wat een top sfeeer wordt het in de Stadion het wordt alvas 0-8 we pakken die gasten in en klaar. Want Wijn Zijn Ajax Wij zijn De Beste. Met of zonder eigen aanhang.

 2. paulvos

  wordt wel ’n goedkoop seizoen zo geen CL geen El en nu verstoten in de beker, schiet lekker op zo.

 3. Litmanen

  Vraag me toch af of de KNVB niet eens moet ingrijpen.

  Mijn mooiste voetbal moment vond plaats in het Zuiderpark. De goal van Johan, duizendmaal herhaald en ik stond met mijn vader op de tribune.

  Echte supporters. weghouden bij dit soort wedstrijden is te gek voor woorden.
  Had eens andersom moeten zijn.

  1. Indojood

   Ongelooflijk dat daarna je zo’n aversie tegen Cruijff hebt opgebouwd, tot op het punt van ontkenning van zijn biografie. Waar is het misgegaan?

   1. De seijs

    Mischien lees jij wat jij wil lezen! We hebben het hier over Cruyff als voetballer. Maar nogmaals jij begrijpt hier zeker niet alles! Soms is het beter om niet te reageren indojood.

    1. Indojood

     Jij kunt beter niet reageren, maar dat is puur ter zelfbescherming want niemand moet de mond gesnoerd worden.

     Jij zegt hier louter domme dingen, je reactie over prijzen als in titels terwijl ik transferbedragen bedoelde, je oliedomme opmerking over Siem de Jog en ” kutkakerlakke” en het zomaar geloven van een verhaal van een Engelse jeugdtrainer dat Ajax spelers wil halen om een punt te maken.

     Je zet jezelf constant voor lul hier.

     1. Ab: Ik mis Johan.

      Indojood, het is onze eigen DG. Laten we zijn domheden koesteren. Ze zijn best leuk.

     2. De seijs

      Jij vindt dat dom! Maar waar kwam jij ook al weer vandaan! En dat wapen arsenaal wat jij in huis hebt. En onder je bed ligt . Om iemand wat aan te doen? Lekkere ben jij. En dan naar een ander wijzen? Goh verstandig hoor😟

     3. Ab: Ik mis Johan.

      Weet je wat zo fijn is DG. Je weet echt elke keer de mening van een ander te bevestigen. Echt prachtig. Verlaat het forum ajb nooit.

     4. Indojood

      Op dit forum zit een domme lul die zich uit de tent liet lokken en naar Hillegom ging om iemand wat aan te doen.

     5. De seijs

      Ik ben er een van het spreekwoord, geen woorden maar daden. Dat moet je toch wel opgevallen zijn al die tijd dat ik hier op het forum zit. Volgens mij een van de weinige hier. Jij en nog een paar van die blabla figuren een hoop kapsones maar geen ballen. Ik hou niet van loze beloftes daar heb ik een broertje dood aan. Daarom zal ik ook nooit dreigen zoooo kinderachtig en scheinheilig. En ja daarom was ik daar wel. En ik laat mij zeker niet uit de tent lokken. Als ik iets vind dan zeg ik dat of kom ik ook. En dat mag jij dom vinden. Maar ik naai de boel niet op. En ik heb ook geen wapenarsenaal thuis om mij tegen onverwachte bezoek te verdedigen indojood!

     6. De seijs

      Haha stond jij niet in Assendelft je had 2 adressen. Zo dichtbij dacht jij en je ging weer weg? Jij mist ballen!! En ik was er in Hillegom had jij uitgekozen. Maar jij zonder ballen was er niet. En ja jij zegt zoveel onwaarheden hier dat ik mij niet weer laat foppen door jou. Nee abje De Seijs is wijs!

     7. Ab: Ik mis Johan.

      Dat ben je niet zolang je blijft reageren op DG en ik ben nog nooit in Assendelft geweest en heel Hillegom is voor mij een vreemde stad, domme lul. Heerlijk zoals DG alles geloven.

     8. De seijs

      En zo ben jij dus ab! Blablabla,en dan wil jij serieus genomen worden over Johan Cruyff en Wim Jonk? whahahaha laat mij niet lachen Domme Lul!

     9. Indojood

      Je vond dat zelf ook, domme lul, want je beaamde dat ik je terecht had verbeterd. Zie je nu hoe dom je werkelijk bent, haha.

  2. Ab: Ik mis Johan.

   Stond toen zelf aan de lange zijde. Vlak voor me was hij bezig met zijn kousenveter tien hij de bal kreeg en dat weergaloze doelpunt maakte.

  3. EugAjax

   Mooi Litmanen dat je erbij was. Legendarische beelden. En mbt supportersverhaal schreef ik al in ander topic onvoorstelbaar dat het maar niet in Nederland om dit te organiseren.

 4. afca74

  clubs die niet zelf zo’n wedstrijd kunnen/mogen organiseren verbannen uit de beker..hadden ze hem netzo goed bij scheveningen zelf kunnen spelen om 12.00 uur ofzo. geen supporters is geen supporters.

   1. afca74

    nee kunnen ze niet geen goed licht voor avond wedstrijd e.d.
    anders was het gewoon bij scheveningen zelf gespeeld nl.

 5. AFCA my World

  Gewoon complete competitie vervalsing, ach het is toch Ajax maar ! Sloop ado en Scheveningen ! ⚽️

 6. Stimi

  Wil nog niet eens dat stadion in. Laten we de dames sturen , die gasten van het veld tikken

Reageren is niet mogelijk.