There are no ads, please add some


Braziliaanse spits Danilo Pereira Da Silva tekent 5-jarig contract bij Ajax

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Danilo Pereira Da Silva. Zijn komst was al begin juli bekend (zie eerdere berichten hieronder) De 18-jarige spits komt over van het Braziliaanse Santos FC. Het talent tekende in Amsterdam een contract met een looptijd van vijf seizoenen, tot en met 30 juni 2022. Danilo zal via Ajax O19 en Jong Ajax klaar worden gestoomd voor het eerste elftal..  Pereira Da Silva werd op 7 april 1999 geboren in Sao Paulo, Brazilië.

Zie ook eerdere berichten:
07-07-2017: Ajax maakt twee miljoen over voor Danilo Pereira da Silva (Incl video)
07-07-2017: ‘Ajax versterkt zich met Braziliaanse spits Danilo Pereira da Silva (18)’


Gerelateerde posts

42 reacties

 1. -buitenkantje rechts-

  Heb hoge verwachtingen van hem.. Samen met Johnsen en Kluivert heb je een mooi trio voorin over 1/2 seizoenen

 2. fjonkman

  Nou, meteen aanschuiven bij Jong Ajax en laar het maar zien.. mischien meteen maar aansluiten bij het eerste? Nee, eerst maar een jaartje wennen en ik hoop dat hij bij ons wel meteen goed opgevangen wordt, zodat ie lekker fris en vrijuit kan voetballen!

   1. HURBIE

    En nu maar hopen dat we gaan genieten van al die jeudtalenten bij AJAX in de toekomst of eerder

 3. Kingkong

  Welkom Danilo hoop voor jou en ajax dat het een succes zal worden en je ons veel voetbal plezier zal brengen!

 4. Kmeertens

  Welkom. Eindelijk een topspeler met ervaring. Mooi dat ie er is want we hadden voorin nog geen twijfelgevallen.
  Zoethoudertjes zijn dit

  1. Widi

   Sierhuis heeft deze week voor het eerst meegespeeld in een oefenwedstrijd. Hij zal als hij fit is in Jong Ajax spelen en Danilo in de onder 19. Dolberg gaat gewoon weg in de winter of in juni. En dan wordt er doorgeschoven.

    1. Widi

     Che is rechtsbuiten. Noa Lang middenvelder of linksbuiten. Een echte spits hadden we niet. Dat had Redan moeten zijn. Maar die is naar Engeland. En Brobbey is te jong. Speelt in de onder 17.

     1. De seijs

      Nee dat kan je niet. En ik wil wel graag het juiste lezen. En dat kan jij mij niet geven. Jij lult maar wat. Jij moet wel een hele grote duim hebben.😂

     2. Ab: Ik mis Johan.

      Goh, lastig leven heb je hoor. Trouwens, wat jij “wil” is van totaal ondergeschikt belang en geeft je leeftijd “puber” prima weer. Die “willen” ook van alles. Maar beste DG, jij mag weer het laatste (ongetwijfeld domme) woord zodat iedereen je mankementen nog even duidelijk ziet. Zet hem op, veel succes.

 5. Brokamp

  Welkom Danilo. Waarom wil deze jongen al in jong Ajax zien. Ik vind dat de jongeren veel te snel gebracht worden. Laat hem mooi eerst in O19 rijpen, daarna in jong en pas over 3 jaar richting 1e elftal. Wel over 2 jaar als blijkt dat hij zich volgens verwachtig ontwikkeld contract weer met 2 jaar verlengen. Er zijn nu al zo veel talenten de afgelopen jaren kapot gegaan, wanneer leren we hier nu eens van. Zorg voor een goed contact tussen Ajax, speler en ook zaakwaarnemers. En maak ze bewust van het feit dat die ontwikkelig ook echt nodig is. Bouw extra in waarin duidelijk staat dat ze niet zo makkelijk weg kunnen ls Sanchez.

 6. Ab: Ik mis Johan.

  Worden reacties met een link niet op heel erg vertraagd geplaatst? Derde poging met aangepaste link dan (http etc en www heb ik weggelaten):
  Als ik dit lees voetbalcentraal.nl/nieuws/149802/wie-is-ajaxaanwinst-danilo-pereira-da-silva dan vraag ik mij echt af waar Ajax mee bezig is. Ajax is nu echt een handelshuis geworden. Belangen (zoals denken aan “de mens zelf”) van spelers zijn niet belangrijk.het gaat om mogelijk winst maken. Argument: andere clubs doen het toch ook. Ik heb er een vieze smaak van in mijn mond aan overgehouden.

   1. Ab: Ik mis Johan.

    Het is toch gestoord Widi. Opeens is alles uit Zuid Amerika goed. Volgens mij lacht Hans de ballen uit zijn broek. Zo is er ruzie tussen Ajax en zijn persoon en zo worden alle aanbevelingen van zijn kant een contract aangeboden. Hij doet het slim, af en toe een pareltje, Sanchez, en verder gewoon een leuk scoutingsrapport. Deze laatste aankoop is toch echt niet serieus te nemen.

    1. Widi

     Ik heb het artikel niet gelezen. Maar we hadden geen spits voor onder 19. En het is logisch dat er meer uit die regio komen nu we daar een scout voor hebben aangetrokken. Voorheen was de klacht dat PSV wel Zuidamerikanen kon halen en wij niet.

     1. Ab: Ik mis Johan.

      Ik heb die klacht nooit geuit in ieder geval 😉. Verder, zoals hier al vaker is aangegeven op het forum, richt je op Nederlands talent. Als ik het verhaal lees over deze Danilo kan je mij niet wijsmaken dat hij beter is dan menig Nederlands talent van die leeftijd. In mijn ogen is het gewoon een dood ordinaire belegging.

     2. Widi

      Ik ken hem niet. Wel kijk ik rond bij jeugdwedstrijden. Bij Feyenoord, PSV en AZ haal je ze niet zomaar weg. En ik zag verder geen centrumspits die Ajax onder 19 beter zou maken. Danilo wel hoop ik. Waarom ga je niet zelf een keer kijken? Zaterdag spelen ze uit. Maar de week erop……

     3. EugAjax

      Widi, eens zeker na uitleg van jou over de situatie in de jeugd. Na vertrek Redan dus een opvolging noodzakelijk. Of Danilo de juiste is gaan we afwachten. Ik ken deze jongen natuurlijk ook niet.

 7. fjonkman

  Je kan Danillo wel bij onder 19 stallen, maar ik heb zo het idee dat hij niet met het idee is gekomen om pas over 3 jaar in het eerste te komen…

  1. JohnDoe77

   Welke speler die uit het buitenland komt heeft dat dan wel? Hij vindt zichzelf hopelijk steengoed en beter als de anderen, dus logisch dat hij dan maximaal wil! Nu nog de praktijk, hij zal daar best uitblinker geweest zijn!

Reageren is niet mogelijk.