There are no ads, please add some


Doelman Groothuizen vertrekt naar ADO, ook Kishna terug in Eredivisie

Indy Groothuizen vertrekt bij Ajax en heeft een tweejarig contract ondertekend bij ADO Den Haag. De doelman had nog een verbintenis tot medio 2018 bij Ajax, dat hem vorig seizoen na de winterstop verhuurde aan het Deense FC Nordsjælland. Tevens heeft ADO op de slotdag van de transfermarkt Ricardo Kishna voor één jaar weten te huren van Lazio Roma. Kishna werd het afgelopen seizoen verhuurd aan het Franse Lille maar die club besloot de optie tot koop in het huurcontract van Kishna niet te lichten. In Amsterdam doorliep Kishna de jeugdopleiding, waarna hij begin 2014 zijn debuut maakte voor Ajax. Na 47 wedstrijden, waarin hij 7 keer scoorde en 13 assists verzorgde, vertrok de aanvaller in 2015 naar Lazio. De Italianen telden drie miljoen euro neer voor Kishna.

Bron: De Telegraaf

Gerelateerde posts

54 reacties

 1. Ajaciedje14

  Op tyften dan maar. Wel bijzonder dat RICARDO KISHNA! Op huur naar ADO gaat. Hopen dat die Feyenoord en Psv een paar keer de das om doet💪

 2. Kevke87

  kishna ado?? wat gebeurt er als toch allemaal met het Nederlandse voetbal?? als je ook zo een Vilhena ziet. soort van de man bij feyenoord, maar tegen de absolute top enkel achter de feiten aan rennen. kwam in alles maar dan ook alles tekort vandaag tegen Frankrijk. ongelooflijk wat een afzakking zeg..

  1. KBouter

   Zag je Sneijder en Strootman en Wijnadegum ook zwemmen en spartelen, dat ze dit niveau niét “meer” aankunnen?

   1. Litmanen

    precies wat ik steeds zei tegen het halen van Sneijder, over zijn hoogtepunt dus hoe dan ook veel te duur.
    vdVaart zag er fitter uit dan de helft van het Nederlands elftal.

    1. Widi

     Ik weet niet eens meer wie, maar ik heb hier van de week nog iemand aangeraden om eens goed naar Sneijder te kijken tegen Frankrijk. Omdat diegene Ajax verwijt dat Sneijder niet gehaald is. En omdat diegene van mening is dat Sneijder ons naar de groepsfase van de CL had geloodst. Als we hem maar in juni gehaald hadden…….Dat soort dingen lees je natuurlijk niet meer. Ze hebben het helaas pas door als ze het zelf zien. Begrijp niet dat zoveel mensen roepen over dingen waar ze het fijne niet van weten. Sneijder zou zich moeten schamen om niet fit aan een belangrijke interland te beginnen. Verstandige beslissing van de Ajax leiding om die niet binnen te halen. Nu weer veel mensen met de mond vol over de opleiding. Ze zien nooit een training. Ze lezen voor uit een boek. Of ze herhalen intervieuws van meer dan een jaar oud. En maar afgeven op Ajax. Zonder de feiten te kennen. En het gros hier loopt er achteraan. Zonder kennis. Zonder na te denken. Pfffff

     1. Ab: Only change will work

      En er zijn mensen die denken dat ze alles snappen en boven iedereen verheven zijn met hun kennis omdat ze langs het veld staan. Dat ze uiteindelijk geen ruk snappen van hie de hazen lopen vergeten ze voor het gemak of …… waarschijnlijk eerder:snappen er gewoon geen drol van. Als ik bij al mijn opdrachtgevers eerst jarenlang “langs de lijn” moet gaan staan komt er van werken en produktie weinig terecht.

     2. Widi

      Nee natuurlijk niet Eug. Maar als je je aansluit bij een forum als Ajax fanzone, ga je er van uit dat je vooral mensen treft die veel lezen en veel volgen. En eerst nadenken voor de iets op het forum zetten. Maar nee. Op het moment dat zeker is dat Sneijder niet fit is (zoals ieder jaar in juli met uitzondering van wk 2014), het was overal te lezen, zijn er hier nog best veel lieden die denken dat Sneijder ons langs Nice had geholpen. Als je dan uitlegt dat dit niet kan omdat hij niet fit is, krijg je de gekste reacties. Achteraf hoor je ze nooit meer. En zo gaat het bij heel veel topics. Er wordt maar wat geroepen. Tegen zijn om het tegen zijn. Virtueel schelden op bestuurders. Omdat we zelf ontevreden zijn over ons kutleven? Of waarom dan? Toen ik alleen bevriende Ajacieden sprak, dacht ik dat alle leeghoofden voor 010 waren. Mis.

     3. Widi

      Gisteren verwijt iemand Advocaat dat hij Klaassen niet heeft opgeroepen en Strootman wel. Als je niet eens weet dat Klaassen geblesseerd is, hou dan gewoon je smoel!

     4. EugAjax

      Hahaha Widi ja ik kan daar ook slecht tegen. Ik ben ook niet iemand zoals jij alle jeugdwedstrijden bezoekt hoor. En ik weet mijn schrijftaal komt op papier betweterig over, maar zelfs toen ik laatst meldde ergens niet teveel verstand van te hebben en dus niet teveel wilde oordelen kwamen de aasgieren op me afvliegen haha. Tegenwoordig lach ik er maar om, en jij heb beetje omgekeerde weg. Jij gaat er nu meer tegenin heb ik het gevoel. Maar helpen doet het niet hoor. Gaat alleen erger worden heb ik ervaren. Ach al die verschillende meningen, onderbouwd of niet, het heeft ook af en toe zijn charme😄👍

     5. Widi

      Ik bezoek niet alle jeugdwedstrijden. Maar wel veel. Ook Jong Ajax. En als het uitkomt trainingen. De meesten hier zullen een amateurclubje hebben waar ze veel komen, veel mensen kennen en jongetjes via jongens mannen zien worden. Voor mij is dat Ajax. Het is logisch dat je dan wat meer meekrijgt. En het is ook logisch dat je hier dan dingen leest waarvan je zeker weet dat ze niet waar zijn. Kan allemaal. Maar als mensen die er nooit zijn met een boek in de hand doen alsof ze precies weten hoe het op de Toekomst gaat, ga ik er tegenin. De charme is er wel af als het ontaardt in regelrechte ophitserij. Als je je niet meer thuis voelt bij Ajax, blijf dan vooral niet. Er zijn genoeg andere dingen te doen.

     6. Hoeda Fak Ajoe

      Ik zal ook reageren omdat we inmiddels toch al als een clubje gezien worden 😉.
      Ik zie helaas niet zo veel jeugdwedstrijden als ik zou willen en ik lees niet elke letter, maar ik probeer wel rationeel te denken en niet mee te gaan in het populistische gedrag. Misschien zou Sneijder Ajax op langere termijn verder geholpen hebben, maar zeker niet voor de Cl of EL voorronde. Dat is sowieso een utopie als je zo vroeg aan de bak moet, omdat (nieuwe) spelers aan elkaar en aan het systeem moeten wennen. De beste optie was dus om zoveel mogelijk het team te laten spelen dat het seizoen afgesloten had. Maar dat heeft helaas (ook) niet gewerkt. Invloed en onervarenheid van Keizer? We gaan het zie.

     7. Basisspeler

      Een Sneijder hoeft niet te wennen. Utopie is om dezelfde spelers te laten spelen. Je laat wederom zien feen kijk te hebben op voetbal. Jammer dat je jezelf daarmee inderdaad in een “clubje” plaatst.

     8. Basisspeler

      Eug, je bedoelt het goed, maar dat was niet de strekking van #34. Dit had een compleet andere achtergrond. Vandaar mijn reactie ‘simpele’ tegen Widi2

     9. EugAjax

      Basisspeler, ok kan zijn dat je het mbt iets anders zei. #34 staat altijd voor 34e voor Appie en jouw simpel stond eronder dus ik denk doe even verwijzinkje. Mbt rest van discussies laten we lekker over voetbal ouwehoeren en alle ‘persoonlijke’ vetes links laten liggen. Ik las al dat de man waar jij veel voor opneemt mij alweer een vriend van Hitler noemde………….

     10. Hoeda Fak Ajoe

      Mijn #34 heeft te maken met respect voor elkaar. Appie had dat in hoge mate. Omdat er elk moment iets vreselijks kan gebeuren en je je realiseert dat het allemaal zo relatief is. Vlak na Appie’s drama waren we op dit forum zo eensgezind om zowel Ajax als elkaar met respect te bejegenen. Maar dat zijn enkelen op dit forum kennelijk al weer vergeten of roepen dat dat er niets mee te maken heeft. Daar wordt ik wel een beetje triest van.

 3. -buitenkantje rechts-

  Kishna krijgt wat hij verdient.. Nu nog een laatste kans om zijn voetbalcarrière van de bodem te liften. De carrière die zo veelbelovend begon als linksbuiten bij Ajax.. Daarna gaan lijden aan zelfoverschatting mede ingefluisterd door Raiola.. Overal waar Raiola opduikt zijn er vroeg of laat problemen. Hij belooft zijn ‘stal’ gouden bergen en kan ze vaak wel ergens in Italië plaatsen bij een subtopper voor het dubbele salaris dat ze nu krijgen. Daar belanden ze vervolgens op de bank en hun carrière in het slop.
  Gun hem nog wel een tweede kans als hij tot inkeer is gekomen. Bind het sowieso leuk hem weer op de Nederlandse velden te zien.

  Over Raiola… Justin Kluivert heeft ook Raiola als zaakwaarnemer. Stel Justin krijgt geen basisplek het komend seizoen.. Raiola houdt een contractverlenging tegen. Dan gaat hij in 2018 de deur uit, omdat hij anders transfervrij de deur uit loopt. En zie.. weer een voetbalcarrière om zeep geholpen.
  Nu is zijn vader hoop ik verstandiger en speelt hij zelf ook graag voor Ajax.. Maar Railola=trouble

 4. -buitenkantje rechts-

  Tweede opmerking: Is Lamprou beter dan Groothuizen?? Of.. Is van Leer beter dan Groothuizen??

  1. Litmanen

   Wat is toch het probleem met Lamprou? Dat hij te klein is?
   Nou, misschien wel, maar een van de weinige keepers die vorig jaar punten pakte voor zijn club.

   1. -buitenkantje rechts-

    Zegt er iemand dat er een probleem met Lamprou is dan?Of van Leer? Vroeg me alleen wat af.
    Er wordt van deze Groothuizen gezegd dat het een talentvolle en veelbelovende keeper is.. Stan v Bladeren begon ook te steigeren toen Lamprou werd aangetrokken als derde keeper..
    Ik vraag me dan af of deze aankopen niet overbodig zijn.

    1. Widi

     Naar mijn mening mag Groothuizen blij zijn met een kans bij ADO. Hij is volgens mij niet zo veelbelovend. Ik wil 34 keer Onana zien. Maar als dat een keer niet kan, veel liever Lamprou dan Groothuizen hoor.

 5. theomar

  Kishna is gewoon een looser. Die mist het goede karakter. Heeft het niet kunnen maken in het buitenland. Mede namens Railola.

 6. KBouter

  Je mag het niet zeggen en ik gun ze het ook niet, maar mijn glimlach word er niet minder om als ik al die gasten van Raiola zie aanmodderen dat ze het niet redden!

  1. Basl

   Interesseerd Raiola geen zak. 1 goede verkoop ala Pogba en hij kan weer jaren aankloten. Enige hoop is dat de ogen van jonfe spelers open gaan. Maar helaas wint geld het dan toch meestal. Of het nou mentaliteit is of druk van familie/omgeving, ze willen allemaal in 2 jaar binnen zijn.

 7. afcadeluxe

  hopelijk hebben een paar jonkies gisteren gekeken en gemerkt hebben dat verschillende toppers hun kans afwachten en grijpen bij hun club i.p.v. met 16jaar naar engeland ofzo gaan en dan uit beeld verdwijnen,kishna ook zo 1,banken wilde hij niet,vette pizzaboer belooft geld en roem,hij kent nu alle plekken op de tribunes in rome en lille,en nu ado…goede carriereplanning..

 8. AFCA my World

  Het gaat ook over Groothuizen mensen,ik had hem toch graag gehouden ipv Lamprou, vind hem beter maar ja anderen vinden het blijkbaar van niet,en tja kishna door zwakke mentaliteit zal hij het nergens meer redden ook niet bij ado ! Jammer dat er zoveel jongeren luisteren naar rioolrat ! Kan hij niet ergens in een val lopen ! Hij heeft al zoveel carrieres naar de knoppen geholpen,maar blijkbaar denkt iedereen de uitzondering te zijn ! Kan hij niet gewoon verdwijnen ? O nee want daar krijgt hij geen geld voor ! ⚽️

 9. Indojood

  Kishna, die was ik al weer vergeten. Kostte toen de nodige moeite om hem te laten bijtekenen want het was zgn. een supertalent.

 10. -buitenkantje rechts-

  Even over Sneijder..
  Ik had hem er graag bij gehad en ben nog steeds van mening dat we dan nog in de CL of in ieder geval EL hadden gestaan.. Hetzelfde geldt trouwens voor Nigel de Jong waar we ook niks meer over horen achteraf door TH..
  over niet fit gesproken.. we halen nu Siem de Jong hè..
  Als Sneijder op tijd was gehaald dan had hij ook de voorbereiding meegedaan en was wel fit geweest.. Trouwens een ongelooflijk zwaktebod om Sneijder tijdens deze interland er uit te pikken. Strootman, Wijnaldum, Robben, v Persie werden allemaal overhoop gelopen. Zelfs jonkie Mensah kreeg kramp na 55 min. Om deze wedstrijd te gebruiken om even je gelijk over Sneijder te pakken is kortzichtig en getuigt van weinig voetbalinzicht..

  1. Widi

   Het verbaast me dat jij dit zegt. Ik wed dat Siem fitter is dan Sneijder nu. Ik pik Sneijder er niet uit. Ik kom terug op iets wat ik voorspeld heb. En al die andere spelers waren niet in beeld bij Ajax. BR, zie je dan niet dat Sneijder nooit ergens vanaf het begin de voorbereiding meemaakt? Dat is juist mijn punt. Niet dat hij niet meer kan voetballen. Maar dat hij er niet voor leeft. Hij begint altijd pas in augustus. Daarom had hij ons niet in de CL of de EL gebracht. Ik heb juist afgelopen week met iemand deze discussie gevoerd. En tegen hem gezegd: kijk naar Sneijder tegen Frankrijk. De Franse kranten hebben er ook aandacht aan besteed na zijn eerste wedstrijd voor Nice. Hij kon het niet aanlopen. Ik blijf erbij dat deze speler ons niet naar de CL had gebracht.

   1. Emilio4Ajax

    Denk gewoon Widi dat je gelijk hebt…Sneijder zag er niet fit uit en dat zag ene vGaal ook toen ie hm niet selecteerde, maar zei ik heb nu niets aan je, maar als je fit bent kijken we verder…tragisch maar ook een goeie les voor de jongeren dat je er altijd alles voor moet doen en laten om de top te halen en aan de top te blijven… KJH verbaast me eerlijk gezegd positief, want daar had ik mn twijfels over…❌❌❌❤️🍻😎

Reageren is niet mogelijk.