There are no ads, please add some


Muric vertrekt mogelijk naar Portugal

Robert Muric gaat Ajax zeer waarschijnlijk op korte termijn verlaten. De Kroatische aanvaller komt opnieuw niet voor in de plannen van het eerste elftal. Muric werd vorig seizoen verhuurd aan het Italiaanse Pescara en lijkt nu te kiezen voor een definitief vertrek bij Ajax. Sporting Braga zou Muric willen overnemen van Ajax en naar verluidt ligt er een vijfjarig contract klaar voor de 21-jarige speler. Muric heeft nog maar twee wedstrijden als invaller in het eerste gespeeld, in het voorjaar van 2016, tegen Excelsior en Willem II. Bij Jong Ajax maakte hij dit seizoen twee doelpunten in de eerste twee Jupiler League-wedstrijden. Muric heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2018.

Bron: Ojogo

Gerelateerde posts

32 reacties

   1. AjaxKat

    Off topic: rol vd Sar als algemeen directeur wordt onder de loep genomen bij Ajax. Twijfels over zijn rol als directeur en lid TH.
    Bron: Telegraaf

 1. Koning Haarms Wolfs

  Weer een jonge speler, die met veel tamtam binnen werd gehaald, en via de achterdeur verdwijnt. Zonde.

 2. Indojood

  Jongen heeft nooit echt een kans gehad. Met veel bombarie gehaald, net als Meleg destijds. Zonde.

 3. Widi

  Als hij echt niet aan bod komt, heeft hij gelijk dat hij vertrekt. We hebben ook wel erg veel buitenspelers. Veel meer dan sommigen hier beseffen, denk ik wel eens.

 4. -buitenkantje rechts-

  Jammer..zag hem tegen Cambuur-JA.. Je ziet toch de klasse. Eerder gezegd, zou ik naar Ajax1 hebben gehaald. Je ziet het aan de balaanname..overzicht..gevoel in de passjes. Begrijp eerlijk gezegd niet dat anderen dat niet ook zien. Als hij dat talent eens zou kunnen koppelen aan inzet en wetklust dan heb je een topper. Toen ik hem zag was het eerste dat door mijn hoofd schoot: motivatieprobleem..

  1. Rensenbrink

   In JA idd lekker begonnen die eerste wedstrijden. Je ziet dat er klasse inzit. Jammer. Sorry maar als je dan een Younes laat spelen ipv dit soort talenten. Ajax wegen zijn soms ondoorgrondelijk.

   1. -buitenkantje rechts-

    Nu moet ik zeggen dat Younes mij de laatste wedstrijden positief verraste.. Had Kluivert naar zijn favo linker kant gehaald.. Kan je Muric op rechts proberen..

  2. Widi

   Het is een beetje zoals met Cerny. Ze lijken geen serie goede wedstrijden te kunnen spelen. Als hoort dat ook bij buitenspelers. Is van alle tijden. Ling, van wie ik als speler wel een fan was, was ook wisselvallig in zijn prestaties.

 5. Kevke87

  ik ken hem verder niet BR maar als het is zoals je zegt is het wel heel erg jammer dan. zonde om dan zoveel talent te hebben, maar alleen talent is gewoon niet genoeg. je moet er ook kei en kei hard voor werken. lees btw ook dat nigel de Jong alsnog gaat tekenen bij ons

  1. -buitenkantje rechts-

   Zou kooi zijn Kevke.. Wat ik zag tijdens die wedstrijd is natuurlijk een momentopname. Je kan er vaak wel direct uithalen of iemand talent heeft en kan voetballen.

 6. Indojood

  Denk ook dat ie niet goed begeleid wordt door de mensen om hen heen. Je stuurt hem toch niet naar Pescara.

 7. Brokamp

  Jammer voor hem maar als je ziet dat het niet gaat lukken gewoon door selecteren. Succes in Spanje.

 8. AFCA my World

  Heeft helaas nooit een echte kans gekregen,dit is waarschijnlijk het beste voor hem ! ⚽️

 9. Melvis

  Als de Boer, Bosz en nu ook Keizer het niet in hem zien zitten, dan zal hij toch ook zelf iets niet helemaal goed doen…en ik vermoed ook dat het niet aan zijn voetbalkwaliteiten ligt eerder aan zijn mentaliteit…..maar goed, niet iedereen kan doorbreken bij Ajax, veel succes nog Robert!

  1. Ajax1958

   Zegt helemaal niks. De Boer, Bosz, Keizer en een paar softie bondscoaches stellen Veltman ook op. Die heeft misschien wel een beetje mentaliteit, maar zeker geen verdedigende voetbalkwaliteiten.

   1. Widi

    Van Advocaat had ik niet verwacht dat hij Veltman zou nemen. Maar omdat Tete geblesseerd is, zal Veltman vanavond wel spelen. Ik ga niet eens kijken.

    1. fjonkman

     Ik had gedacht dat Advocaat wèl door zou hebben dat Veltman tekort komt tegen echte toppers.. Ik hoop alleen maar dat ie vanavond alleen de bank warm mag houden…

 10. JohnDoe77

  Ik lees hier steeds dat hij nooit een kans heeft gekregen. Heeft hij niet gewoon bij jong Ajax gezeten, alle trainingen mee gedaan, diverse wedstrijden gespeeld, etc? Dus als hij daar dan zou zijn opgevallen (zoals dat bij iedere speler gaat) als talent dat echt doorbreekt met een goede instelling, hebben alle betrokken trainers hem geen kans gegeven? Lijkt mij een heel onlogisch verhaal. Niet alle talenten halen het eerste, hij werd met veel enthousiasme binnen gehaald maar kon de progressie niet voortzetten! Succes in Portugal!

  1. Widi

   Onder Jaap stam heeft hij veel gespeeld bij Jong Ajax. Regelmatig vrij goed. Maar werd toen niet opgesteld in Ajax 1. Het echte vertrouwen ontbreekt denk ik.

 11. fjonkman

  Het is een beetje het verhaal van alle jaren bij Ajax.. er zijn maar weinig vleugelaanvallers geweest die echt een goeie serie konden neerzetten.. zelfs van’t Schip en Finidi George en zelfs Overmars hadden regelmatig ook slechte series… hetzelfde geldt voor de huidige generatie buitenspelers..

Reageren is niet mogelijk.