There are no ads, please add some


Ajax heeft selectie rond en mengt zich niet meer op transfermarkt

Ajax zal zich niet meer gaan versterken en heeft na de komst van Siem de Jong de selectie rond, zo weet Voetbal International te melden. De club heeft laten weten dat als er niets meer vertrekt er ook niets meer zal worden aangetrokken tenzij zich er een buitenkansje voordoet. Deze week was er wel nog sprake van de mogelijke komst van Nigel de Jong, maar men ziet een terugkeer van de oud-Ajacied op dit moment niet zitten. Ajax heeft zeven spelers zien vertrekken, Sanchez, Klaassen, Riedewald, Tete, Boer, Westermann en Traore en heeft met Wöber, Orejuela, Johnsen, De Jong, Van Leer, Huntelaar en Lamprou ook zeven nieuwe spelers aangetrokken.

Bron: VI


Gerelateerde posts

63 reacties

   1. -buitenkantje rechts-

    Dat is mij ook een doorn in het oog.. Als je de kans hebt om Nigel te halen, maar vervolgens zegt hem niet nodig te hebben.. Als Ajax iets of iemand nodig heeft op dit moment is het wel een type Nigel..
    Heb nog steeds de redenen niet gehoord voor het niet aantrekken van Nigel de Jong.

    1. Widi

     Laten we nu even afwachten tot we meer horen over Nigel. Of tot we weten waar hij terecht komt en hoe hij het daar doet. Ik denk dat het dan wel duidelijk zal worden.

    2. Jimmy1971

     Als Ajax Europees nog had meegedaan hadden ze Nigel vast wel gehaald , nu alleen de competitie en de beker nog rest , geven ze schijnbaar voorrang aan de eigen ‘jeugdspelers ‘ , ik vind dat ( als Ajax het op deze manier benaderd heeft ) een logische keuze ..

  1. Widi

   Bobby, niet Ajax spreekt, maar VI. Die proberen hun vege lijf te redden over de rug van Ajax. Nadat Ajax heeft gezegd dat er niemand meer weg mocht, is alleen Sanchez vertrokken. Zeer tegen de zin van Overmars. Maar Sanchez was niet te houden. Die wilde persé weg en begon te muiten. Laat je dus niet opnaaien door die sukkel van VI. De tijd dat daar goede verslaggevers werkten, ligt al jaren achter ons.

   1. BobbyHaarms

    Daar heb je wel een punt. De tijd van goede verslaggevers is, zeker na het vertrek van Derksen, achteruit gehold. Maar ik vermoed dat Ajax ook vindt dat de selectie rond is en dat we als supporters maar moeten dealen met hetgeen er rondloopt. Eigenlijk hebben ze de “mazzel” dat Ajax Europees is uitgeschakeld, immers met dit elftal breek je geen potten in Europa.

    Lekker meedoen in de top 5 van de competitie, en wie weet een bekersuccesje. Denk dat we niet veel meer voorgeschoteld krijgen dit seizoen, helaas.

    1. Remco425

     Bobby, Derksen heeft bij VI de weg naar het worden van een sensatieblad juist ingezet. Voor zijn vertrek was het al een drama.

     1. BobbyHaarms

      Sommige artikelen waren idd sensatie Remco, toch vond ik onder Derksen een hoop artikelen, in tegenstelling tot tegenwoordig, nog erg interessant om te lezen. Maar ja, vroeger was alles beter. Kijk de bladen maar eens van de jaren 60 en 70….prachtig!

     2. Remco425

      De oudere bladen wel Bobby, maar vanaf het moment dat Derksen hoofdredacteur werd is het bergafwaarts gegaan. En die lijn wordt nu doorgetrokken.

     3. Widi

      Het is enorm in strijd met wat ik eerder schreef. Ik heb het papieren blad niet meer. Wel de app. Daar staat toevallig wel een keer een goed/leuk verhaal in over Cali in Colombia en onze Colombianen. Leuk om te lezen. Uitzondering die de regel bevestigt.

   2. Vak 120

    Widi ben jij een vriend van overmars?? Ajax,dus ook overmars doen toch al jaren niks! Wij als supporters worden gewoon voor de gek gehouden! Dure seizoenskaart kopen en hun maar zakken vullen!! Het is gewoon een kut beleid,waardeloze mensen!!!

    1. Widi

     Niet slim dat je dan toch weer een seizoenkaart hebt gekocht. Volgend jaar niet meer neem ik aan? Verder zeg je eigenlijk inhoudelijk niets.

    2. Remco425

     Vak 120, Overmars wil wel veel maar mag niks. Wordt iedere keer tegengewerkt door RvC en Bergkamp/Overmars.

    3. Remco425

     Als ze echt hun zakken hadden willen vullen hadden ze nu wel bij ManUnited en Arsenal gezeten.

  1. HURBIE

   Ja graag want AJAX heeft geen droomstart met al die ellende van Nouri
   Dat heeft een goed litteken achtergelaten bij de start van het seizoen
   Nu alle concentratie op competitie en beker en kampioen worden en dan weer fris Europa in

 1. paullus

  wat pracht is er weer binnen gehaald ten opzichten wat er verkocht is
  en als klap op de vuurpijl
  siem de jong
  wat een groot WANBELEID

   1. HURBIE

    Zie het als een gemiste kans van AJAX omdat je zo’n type als hem goed kan gebruiken in deze selectie

 2. Widi

  VI gokt ook maar wat. Benieuwd of VI over een jaar nog bestaat. Zelf heb ik mijn abb opgezegd. Zo’n beetje al mijn voetbalvrienden ook. Hun website is ook gewoon slecht. Die hebben harder een verlosser nodig dan wij.

  1. afcamike

   Omdat jij en een stel vrienden VI hebben opgezegd twijfel je eraan of ze volgend jaar nog bestaan? Ik denk dat er nog meer dan genoeg leden zijn van VI… Er zijn ook andere clubs die fans hebben, en voetballiefhebbers in het algemeen.

   1. Widi

    Informeer je eens mike. Dat blad staat op omvallen. Niet omdat ik en een paar vrienden afhaken. Omdat heel veel mensen en hun vrienden zijn afgehaakt. Dat jij “denkt” dat er meer dan genoeg leden zijn, helpt dan niet. De bladenmarkt staat sowieso onder grote druk. De reclamemarkt ook. Internet pakt veel reclameklanten weg. En de internetsite van VI is nu juist niet goed. Surf er eens heen. Oordeel zelf. Ook over de vele klachten. Kijk ook eens hoeveel verschillende reaguurders er zijn op de topics. Minder dan hier. En nog veel triester. Wil er best een 🍾 op zetten dat dit blad in grote problemen verkeert/geraakt.

    1. Remco425

     Ik ben jaren geleden al afgehaakt. Schreeuwende koppen die totaal niet klopten onder leiding van Derksen. Zo probeerden ze de verkoopcijfers omhoog te krikken, met volgens mij een averechts effect. De Privé van het voetbal. Veel meer is VI al jaren niet meer.

 3. Widi

  Gaan we nu nog maanden zeuren of de schouders eronder??? We hebben een aardige selectie. Er moet hard getraind worden. Vooral tactisch ook. Daar is nu veel meer tijd voor zonder al dat heen en weer gereis door Europa. We moeten van de nood een deugd maken. Pisvee heeft echt geen betere selectie. En Feyenooit gaat punten verspelen door de CL deelname. Na de winter zijn alle NL clubs klaar in Europa. Tegen die tijd moeten we bovenaan staan en die positie verdedigen. Ik verwacht veel leuke wedstrijden en een goede afloop. Op naar nummer 34!!!

  1. misslucky

   Zo mag ik het horen! Vorig jaar begon het pas de 2e seizoenshelft goed te draaien. Nu hopelijk wat eerder. Kom op met die Amsterdams bluf 👍😀

  2. BobbyHaarms

   Ik hoop met je mee Widi, maar die hoop is een stuk minder geworden de afgelopen weken na dat gepruts van het TH en het bestuur. Kan er niks aan doen.

   1. Indojood

    Ieder nadeel heeft zijn voordeel. Nu we uit Europa liggen kan Dennis alle wedstrijden bezoeken en de staf beter aansturen… 😀

 4. Geroldkohlen

  wat een belachelijke manier van beleid voeren dit! de selectie is compleet?? we hebben aankopen gedaan? lamprou 3de keeper, van leer 2de keeper, Johnson jong ajax, de jong bijna altijd geblesseerd, hunter is een basis speler maar is voor de bank gehaald, nigel niet terwijl Dat er echt 1 is die we nodig hebben ipv alleen maar schoolknaapjes . blijven wober en orejuela over en het is nog maar de vraag of ze een basisplaats krijgen , aangezien onze geweldige aanvoerder mag blijven staan. het moet maar met een diepe zucht en een klote gevoel!

  1. -buitenkantje rechts-

   Eens Gerold.. Het gevaar dat dreigt is wat ik hierboven ook lees. We moeten het er mee doen.. niet zeuren.. schouders eronder enz…
   Je moet juist wèl zeuren nu.. Met bovenstaande uitspraken heb je volgend jaar gewoon precies dezelfde situatie.. Dat komt, omdat er nooit een wisseling van de wacht is.. Dezelfde personen blijven op dezelfde posities functioneren. Daarbij heb ik niet het gevoel dat Ajax een ‘lerende’ organisatie is, maar meer een naar binnen gerichte organisatie.. Belangen, macht en achterklap spelen een behoorlijke rol.
   Ik vind bv als je besluit Nigel de Jong niet te halen, maar bv Siem de Jong met zijn medische achtergrond en huidige spelerstatus wel je daar uitleg over schuldig bent.
   Ik heb bv nog steeds niet gehoord of Siem de Jong en hoe Siem de Jong gebruikt gaat worden.. Wat is je idee achter Siem eigenlijk? Wie moet hij gaan vervangen? Op welke positie wil je met hem spelen? Welk systeem wil je überhaupt gaan spelen? Wie zijn eigenlijk je basiself?
   Waarom heb je Siem wèl nodig en Nigel niet? Allemaal vragen die supporters graag beantwoord willen zien.. wie is er binnen Ajax de charismatische leider die naar buiten treedt en de puzzelstukjes eens in elkaar legt?
   Ook zou heel normaal zijn dat eens uitgelegd wordt waarom de selectie jaar na jaar niet op orde is voordat voorrondes CL en EL en start van de competitie zijn begonnen, terwijl de andere vlubs uit de top5 van NL dat wel in orde hebben. Wat maakt Ajax daarin zo speciaal dat zij dat niet in orde hebben en krijgen?
   Streep eronder en doorgaan is mij te simpel en niet gewenst.

   1. Indojood

    We moeten altijd kritisch blijven.

    De complimenten geven we echt wel als ze van toepassing zijn. Vond de aanstelling van Bosz en de snelle transfer van Sanchez vorig jaar positief en heb dat toen ook vermeld hier.

    1. -buitenkantje rechts-

     Ik denk een heel groot deel van de supporters Gerold.. vd Sar is ongeschikt. Die moet naar buiten treden..die moet uitleggen aan de supporters wat er aan de hand is en waarom zaken soms niet lopen zoals je zou willen..
     Is te gek voor woorden dat ‘spreekbuis’ Telegraaf weer gebruikt moet worden om met je achterban te communiceren en je eigen straatje schoon te vegen.

 5. Teuntje

  Ajax heeft selectie rond?? Mengt zich niet meer op transfermarkt?
  Mag ik zeggen dat dit klinkt alsof er een soort van tevredenheid heerst maar dat ik als supporter nog steeds vind dat er door de heren aankopers zeer, zeer slecht gepresteerd is?
  Ja, dat mag ik zeggen!!

 6. Rioniolo

  Hopen mag altijd… maar of dit team tot grote daden toe in staat is zal de tijd ons leren. Ben gematigd positief. Mag van mij nog wel wat spelers bij…

 7. a.p.

  wat zal het seizoen brengen?? tot nu toe zit ik nog niet op het puntje van mijn stoel zowel thuis als in de Johan Cruijff Arena

 8. TikkieTakkie

  Dit zeggen ze dus al zo vaak😬 en toen kwam er een club voor Sanchez met veel geld en was hij weg! Kan zo nog een keer gebeuren!

 9. jojo123

  Jammer … ik mis toch een killer verdediger en middenvelder in deze selectie… Jammer…

 10. JohnDoe77

  Heerlijk! Lekker een jaar met Dijks op linksback! Ben blij dat ik niet achter de goal zit maar aan de lange zijde. Elke keer duiken voor die voorzetten wordt je gek van!

 11. AFCA my World

  Toch had ik liever N de Jong gezien ipv S de Jong,blunder van jewelste, een bruut ipv de lieve schoonzoon ! ⚽️

 12. Brokamp

  Nou dit is voor de Ned. Competitie een prima selectie. Nee die gloeilampen doen het goed, kom op zeg. Metdeze selectie moet je gewoon kampioen kunnen worden. Met dat buitenkansje bedoelen ze daar nu aankopen of verkopen mee. Dolberg alsnog voor 50 M plus kunnen verkopen is volgens mij ook een buitenkansje.

Reageren is niet mogelijk.