There are no ads, please add some


Ajax kan komst Schuurs deze transferperiode vergeten

Ajax, psv en een aantal andere geïnteresseerde clubs kunnen deze transferperiode de komst van Perr Schuurs uit hun hoofd zetten. Het zeventienjarige talent van Fortuna Sittard staat bij veel clubs op de radar, maar verkiest een langer verblijf in Limburg voorlopig boven een andere club, zo bevestigt zijn management aan het Eindhovens Dagblad. Volgens De Telegraaf sprak Marc Overmars, directeur spelersbeleid van Ajax, twee weken geleden al met zaakwaarnemer Wessel Weezenberg. Daarbij zou Overmars ook aangeboden hebben Schuurs te willen kopen maar voor het huidige seizoen nog te verhuren aan Fortuna.

Schuurs, op zijn jonge leeftijd zelfs al aanvoerder van Fortuna, werkte eerder een stage af bij Liverpool en naast de twee Nederlandse topclubs zou er ook vanuit Duitsland interesse zijn.

Zie ook eerdere berichten:
22-08-2017: Ploegsma: ‘Bod van anderhalf miljoen euro op Schuurs nodig’
20-08-2017: Ajax wil ook Fortuna-talent Schuurs(17)


Gerelateerde posts

40 reacties

   1. Charka53

    Die gaat zeker niet komen , hij gaat naar een europeese topclub dus niet een Nederlandse

    1. FrankiC

     Waar maak jij dat uit op? Ik heb juist het idee dat hij/zijn familie verantwoorde stappen wil zetten en rustig aan wil doen. Probleem os wel dat ze daar aardig Duits georiënteerd zijn…
     Jammer dat hij er niet voor kiest om Europese ervaring op te doen bij Ajax A1.

     1. Toppertje

      Waar heeft hij meer aan? Europese ervaring in de A1 of Jupiler League ervaring bij Fortuna?

  1. De seijs

   Ajax is niet te laat volgend jaar. We zijn er immers nu al volop mee bezig geweest. Alleen die jongen wacht nog even af. En d az n kiest hij zelf waar hij heen gaat. Dat is dus wat anders dan jij schrijft.

   1. Basisspeler

    Hij kiest sowieso zelf waar hij heen gaat. Dat hij niet kiest voor optie Ajax. Dus bij eigen ploeg, maar wel van Ajax zegt mij dat hij niet voor Ajax kiest.

   2. dennis78

    wat ik bedoel te zeggen is dat AJAX dan weer pas laat werk ervan gaat maken. Tuurlijk kiest die jongen zelf waar hij heen gaat, maar volgend jaar zal hij voor Engeland kiezen.

 1. KBouter

  Of Ajax heeft een optie, of Schuurs gokt op iets anders.

  Overmars had aangeboden dat hij dit seizoen gewoon daar kon blijven, en ook dan heeft Schuurs niet getekend.

 2. Indojood

  Als hij zelf niet wil dan houdt het op. Toch maar de relatie warm houden, zou ik zeggen. Laten zien dat je ‘m echt wilt hebben.

  1. FrankiC

   Ik ben blij dat Van Bommel ‘nee’ heeft gezegd tegen ’t trainerschap van Jong PSV. Zo’n Sittarse Nanny had voor zo’n jongen zomaar doorslaggevend kunnen zijn.

  2. Brokamp

   Ja Widi zeker iets voor ons, maar wij scouten ook Jupiler dus dat schiet niet op. Ik ken hem wel.

 3. Kingkong

  Nog proberen hem vast te leggen met toezegging dat hij dit seizoen nog bij fortuna blijft.

 4. JohnDoe77

  Ik denk dat Overmars in dit geval een prima voorstel had gedaan. Blijkbaar wil hij zijn opties voor volgend jaar open houden en zich nu niet verbinden aan een ploeg. Een risico voor hem als het dit jaar minder zou gaan; blessure, vorm (zoals dat bij jonge spelers best regelmatig gebeurt), etc. Dan speelt hij opeens maar bij een Telstar en kijken clubs verder! Blijkbaar veel vertrouwen in eigen kunnen, wat hem dan wel goed bij Ajax zou laten passen!! 😁

  1. Valentino

   Kan zo’n jongen toch niks op tegen hebben of heeft ie het nu al zo hoog in de bol dat hij volgend jaar naar het buitenland denkt te kunnen.

   1. FrankiC

    Jij bekijkt het vanuit Ajax perspectief. Maar Schuurs wil zo zijn mogelijkheden open houden. Hij wil toch nog minimaal een jaar in Sittard spelen. Lijkt mij juist een goede reden om je nu niet te binden aan een andere club.

 5. AFCA my World

  Gewoon blijven vragen ! Misschien zegt ie dan op 1 september wel dat ie na het seizoen alsnog naar Ajax komt ! ⚽️

 6. -buitenkantje rechts-

  Komt natuurlijk een heel legertje Overmarsjes op zo’n jongen af.. De éen met nog mooiere beloften en aanbiedingen dan de ander.. Kan me best voorstellen dat je niet last-minute wilt besluiten. Verstandig!
  Ajax moet nu gewoon contact warm houden, ontwikkeling in de gaten houden, en in mei nog eens een aanbieding doen. Of niet.. kan in een voebaljaar veel veranderen..

  1. KBouter

   Klopt….hij wou graag nog een jaar bij zijn eigen omgeving voetballen.

   Dat had hij ook gekund onder contract bij Ajax, Ajax had hem uitgeleend. Maar..die optie wilde hij niet, dus ik denk dan ook niet dat hij volgend jaar voor Ajax gaat kiezen.

 7. Emilio4Ajax

  Voordeel van geen europese wedstrijden speelt is dat je mischien wel je talanten een jaartje langer mag behouden. Bovendien krijg je dan ook een beter aan elkaar gewend en ingespeeld team…❌❌❌❤️🍻😎

 8. Brokamp

  Hij blijft nu nog een jaar bij Fortuna dat is prima. Mooi een jaartje Jupiler is prima in zijn eigen omgeving. Daarna moet hij eigenlijk 2a3 jaar in de Ned. Top spelenvoor hij naar het buitenland gaat. Een eerder buitenlands avontuur kan funest zijn voor zijn verdere carriere.

 9. -buitenkantje rechts-

  Laten we niet ovedrijven.. Hij zal best wat kunnen.. maar dat Ajax scout in de JL is al dubieus. Deze jongens die dan bij het grote Ajax komen met bijdehandte jochies en waar ze niet de status hebben als bij hun eigen club.. Het is maar de vraag of hij bv bij JA net zo succesvol zou zijn. Dat hij niet gekozen heeft voor de optie van Ajax zegt veel.

  1. Kevke87

   mwah tuurlijk is JL niet al te dubieus BR. aan de andere kant, er zijn ook voorbeelden van spelers die goed doorstromen en het alsnog goed doen. het feit dat hij (nog) niet voor Ajax kiest kan ook heel veel over zijn mentaliteit en instelling zeggen. dat hij bv als aanvoerder van fortuna écht doorbreekt en ze op sleeptouw neemt. zo wordt hij dan toch anders ontvangen bij de bijdehante jongens.

Reageren is niet mogelijk.