There are no ads, please add some


Kale & Kokkie moeten een jaar overleven zonder Europees voetbal…(Incl video)

Na de overwinning tegen VVV (2-0), zijn Kale & Kokkie nog steeds alles behalve vrolijk. Het niet behalen van Europees voetbal dreunt bij de Ajaxfans nog hard na. Veel supporters vinden dat Marcel Keizer hier schuldig aan is, maar Kale & Kokkie denken dat het probleem dieper ligt.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link


Gerelateerde posts

22 reacties

 1. De seijs

  Hoe moeilijk het ook is we moeten doorgaan. En alles op alles zetten om dit seizoen de dubbel te halen in Amsterdam.

 2. Brokamp

  Top meiden, gefeliciteerd. Ik zou een lans willen breken voor het vrouwenvoetbal. Ajax geef de dames meer faciliteiten en een hoger salaris. Ze verdienen het, help mee in het verder ontwikkelen van het vrouwenvoetbal in Nederland. We hebben met zijn allen als mannen zijnde altijd een grote mond als we het over vrouwen hebben. De 1 is nog mooier dan de ander blablabla. Laten we nu eens met zijn allen laten zien hoe gek we echt met onze vrouwen zijn. Ze hebben recht op een prima salaris en faciliteiten. Kijk eens hoeveel vrouwen er op de tribune zitt en e

 3. Brokamp

  Top meiden, gefeliciteerd. Ik zou een lans willen breken voor het vrouwenvoetbal. Ajax geef de dames meer faciliteiten en een hoger salaris. Ze verdienen het, help mee in het verder ontwikkelen van het vrouwenvoetbal in Nederland. We hebben met zijn allen als mannen zijnde altijd een grote mond als we het over vrouwen hebben. De 1 is nog mooier dan de ander blablabla. Laten we nu eens met zijn allen laten zien hoe gek we echt met onze vrouwen zijn. Ze hebben recht op een prima salaris en faciliteiten. Kijk eens hoeveel vrouwen er op de tribune zitten elke week. Het wordt er toch maar steeds gezelliger door. En durf niet te zeggen dat ze het spelletje niet zien. Na het EK van dit jaar is er een enorme boost gekomen. Ajax ga nu hierin het voortouw nemen, help mee dat het vrouwenvoetbal nu werkelijk van de grond komt. Het zal een enorme uitstraling geven aan onze club en Nederland. Ik ben benieuwd wie dit ook vind.

    1. De seijs

     Ja daar heb je gelijk in, er gaat inderdaad wel eens iets mis hier. Maar er schijnt aan gewerkt worden. We gaan maar uit van het beste.

  1. Indojood

   Ik niet. EK was leuk en als de Ajax meiden het goed doen vind ik het ook leuk maar dat is meer vanwege chauvinisme en clubgevoel. Als kijkspel vind ik het verschil met mannenvoetbal te groot. Dat zal niet veranderen. Ben absoluut geen vrouwenhater. Ik ken genoeg vrouwen die dezelfde mening zijn toegedaan. Mijn zus moet er bv. niets van hebben.

    1. Indojood

     Mijn zus een snor? Nee hoor, prachtige vrouw. Lijkt enigszins op Monique Klemann van Lois Lane. Sowieso zijn Indonesische en Indische vrouwen erg populair hier in Nederland.

     Je bent in de war met dat achterlijke nichtje van je die je hebt opgesloten in je kelder.

  2. EugAjax

   Brokamp, mooie woorden en helemaal eens. De vrouwen voetbalsport is de snelst groeiende van Nederland. Ajax is altijd voorloper geweest in het voetbal dus zou het een logisch vervolg zijn om dat nu bij de vrouwen ook op te pakken.

 4. AFCA my World

  Hoe en wat er gebeurt is maakt niet meer uit, het is klaar, uithuilen en overnieuw beginnen ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.