There are no ads, please add some


Ajax onder 19 loot Zweedse Hammarby in eerste ronde UEFA Youth League

Ajax treft in de eerste ronde van de UEFA Youth League het Zweedse Hammarby Fotboll. Dinsdagmiddag verrichte de UEFA de loting voor de landskampioenen van Onder 19 die via een apart traject instromen in de UEFA Youth League. Ajax onder 19 speelt op 25 of 26 september eerst uit en op 17 of 18 oktober de return op De Toekomst. Mocht de Onder 19 zich plaatsen voor de tweede ronde dan komt de ploeg uit tegen de winnaar van Legia Warschau – Breidablik.


Gerelateerde posts

15 reacties

  1. AFCA my World

   Dat waren we,en moeten het weer worden maar op het moment klopt het duidelijk niet !

   1. JohnDoe77

    Als je dat zo letterlijk neemt; de beste worden we in deze financiële voetbalwereld nooit meer!

 1. Brokamp

  Nou ik ken die club niet maar het Zweedse voetbal ligt ons wel. We zullen zien hoe het gaat maar of deze lichting net zo sterk is als vorig seizoen is nog afwachten. Maar soms dienen zich onverwachts spelers aan die je niet verwacht. We zullen zien, in ieder geval succes boys.

 2. Kingkong

  Welke tegenstander we ook krijgen we moeten uitgaan van ons eigen spel en er vol voor gaan dan heb ik alle vertrouwen .

Reageren is niet mogelijk.