There are no ads, please add some


‘Monaco doet morgen nieuw bod op Dolberg; Is er wel een bod geweest?’

Volgens Jack van Gelder gaat AS Monaco een nieuw bod op Kasper Dolberg uitbrengen, zo meldt Van Gelder zondagavond tijdens het Ziggo Sport programma Rondo. Jurriaan van Wessem, journalist ter plaatse in Monaco, zou dat Van Gelder hebben gemeld. Het is onduidelijk hoeveel men nu zou willen bieden. De steenrijke club uit de Ligue 1 zou eerder al 50 miljoen hebben geboden op de Deense goaltjesdief maar Pierre van Hooijdonk vraagt zich af of de Monegasken daadwerkelijk wel, zoals gemeld wordt, een voorstel hebben ingediend in de Johan Cruijff ArenA. De oud-spits plaatste er bij Studio Voetbal zijn vraagtekens bij.

Volgens Wim Kieft doet Dolberg er geen goed aan om nu al te vertrekken bij Ajax. ‘Die jongen speelt nu al met druk in Amsterdam, maar dat zal alleen maar erger worden. Persoonlijkheid krijg je met de jaren en heb je nog niet als je een jongen van negentien jaar. Het is niet verstandig om nu al te vertrekken.’

Ook Van Hooijdonk vind dat Dolberg niet moet vertrekken. ‘Met deze gekke markt wordt hij waarschijnlijk nog meer waard. Bovendien zou het een heel slecht signaal zijn naar je achterban, wanneer je hem laat gaan.’


Gerelateerde posts

24 reacties

  1. Guacamole

   Verkopen!! Na dit seizoen is ie geen 50mil meer waard. Hij draait momenteel niet goed en we spelen geen Europees!

  2. De Ajacied

   Als je meer als 50 miljoen kunt vangen voor Dolberg moet je hem gewoon laten gaan, krijg je nooit meer voor hem,
   Sorry
   ❌❌❌

  1. Litmanen

   Ik denk dat Dolberg blijft en Ziyech gaat.
   Is ook logischer ten opzichte van de komst van Siem. Die is geen diepe spits.

  1. Iamsterdam2015

   Dip!?!? Hij zit in een valei en is totaal de weg kwijt. Ik zei het al eerder hier. Hij heeft geen dip, hij heeft af en toe een opleving waarbij hij ( te lanng geleden alweer) prachtige dingen laat zien. Verder is het ongelofelijk hoe hij er alleen al bij loopt op het veld… pffft

   1. HURBIE

    Hij toont helaas niet de inzet van Huntelaar
    Af en toe een vuurpijl in zijn kont kan geen kwaad

    1. Joep

     Ik zag gisteren ook weer sjokken over dat kutveld. Leek wel of hij al een 40 kilometer had hard gelopen

     1. Ab is fan van Johan en Jonk

      Zeg Litmanen, oetlul. Jij bent toch die dominee die zo’n hekel heeft aan “haat” supporters en er een bloedhekel aan heeft als spelers, zoals jij dat noemt, tot op de enkels worden afgezaagd? Je bent lekker bezig met Ziyech he. Maar hier zal je natuurlijk gelijk hebben en dan mag het. Anderen hebben geen gelijk en dan mag het niet. Wat ben je toch een vervelend en naar mannetje.

 1. Indojood

  Echt zonde als hij weg zou gaan. Ik heb een hekel aan het ongeduld van supporters richting hem. Diezelfde supporters die Tete en Riedewald verwijten dat ze te vroeg weg zijn gegaan.

 2. Widi

  Ook hier weer een voorbeeld op grond waarvan de leiding van Ajax zich niet teveel moet aantrekken van supporters. Een deel roept dat Ajax hem moet verkopen omdat hij uit vorm is. Een ander deel is uit op 50 miljoen. En weer een ander deel wil deze goede speler graag nog wat langer bij Ajax houden. Naar mijn mening ontbreekt het de eerste twee groepen aan visie. Gelukkig beslissen ze bij Ajax zelf.

 3. De seijs

  Dolberg gaf al eerder aan dat hij het liefst nog EEN jaar bij ajax zou blijven. Wat hebben we aan zo’n speler die al 600 min niet heeft gescoord en er bij loopt of hij levens moe is. Hij is nu geld waard en als hij op deze manier het seizoen af wil maken bij ajax worden we geen kampioen als keizer hem laat staan. Dan kan je beter nu veel geld vangen (hij wel immers toch na dit seizoen weg) en kijken of we een ander talent kunnen brengen. We zijn tenslotte supporter van ajax en niet voor een passant die toch weg wil en al tijden niet in vorm is. En op het veld rond sjokt of hij levens moe is. Kampioen wordt je met 11 spelers in het veld en echt niet met 10 man. Hoop dat Dolberg echt een super spits wordt net als bv Zlatan maar zie dat niet gebeuren bij ajax.

 4. Brokamp

  Wat is wijsheid in dit geval, normaal zou ik zeggen dat je een dergelijke speler zo lang mogelijk vast moet zien te houden. Maar als ik nu een bod zou krijgen va 50 M dan deed ik hem weg. Hij loop er weer net zo bij als in zijn tijd in O19. Ook zo belabberd en afwezig. Als ik hem vergelijk met de grote talenten van zijn leeftijd bij de grote clubs v

 5. EugAjax

  Vooropgesteld alleen met spelers spelen die alles voor Ajax willen geven. Dus als Dolberg aangeeft graag voor Ajax te willen blijven voetballen dan HOUDEN!

 6. AFCA my World

  Meer als 50 word geaccepteerd,er staan vervangers klaar, sierhuis en cassiera ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.