There are no ads, please add some


Menig mogelijk opnieuw naar PEC Zwolle

Technisch directeur Gerard Nijkamp hoopt enkel nog een buitenspeler aan zijn selectie toe te voegen. Een van de kandidaten is Ajacied Queensy Menig, zo meldt Voetbal International. Mocht de deal doorgaan dan zou PEC voor de derde keer zaken doen met Ajax omtrent Menig.

De voorbije twee seizoenen werd de rappe buitenspeler al gehuurd van Ajax. Eerder wees Menig een overgang naar FC Groningen van de hand. ‘Het zou best kunnen dat we deze week nog een lijntje naar hem uitgooien. Maar er zijn meerdere kandidaten’, aldus Nijkamp. Of het opnieuw om verhuur gaat of dat de speler nu definitief vertrekt is vooralsnog onduidelijk. Menig heeft nog een contrat voor twee jaar bij Ajax maar lijkt weinig kans te krijgen.


Gerelateerde posts

15 reacties

 1. Wenen 1995

  Menig komt te kort voor Ajax 1, echter zeer nuttig voor elke andere Eredivisieclub (010 uitgezonderd). Verkopen, dus.

 2. -buitenkantje rechts-

  Snel en doeltreffend.. Uitstekende aanwinst voor Zwolle of Heerenveen bv nu Johnsen vertrokken is.

 3. Brokamp

  Menig wou voor zijn kans gaan bij Ajax1 maar heeft weinnig zelfkennis. Bij Zwolle doet hij het prima maar dat is dan ook echt zijn nivo. Zwolle heeft hem nu al 2x gehuurd en hij heeft nog 2 jaar te gaan. Ik zou zeggen doe hem nu gratis naar Zwolle waar ze 2x de huurprijs opij moeten leggen om te kunnen investeren in echt gras. Sociale gedachte toch.😜⚽️

 4. Brokamp

  Menig wou voor zijn kans gaan bij Ajax1 maar heeft weinnig zelfkennis. Bij Zwolle doet hij het prima maar dat is dan ook echt zijn nivo. Zwolle heeft hem nu al 2x gehuurd en hij heeft nog 2 jaar te gaan. Ik zou zeggen doe hem nu gratis naar Zwolle waar ze 2x de huurprijs opzij moeten leggen om te kunnen investeren in echt gras. Sociale gedachte toch.😜⚽️

 5. AFCA my World

  Komt duidelijk te kort,verkopen dus,misschien een deal met fortuna ivm schuurs ! ⚽️

 6. -buitenkantje rechts-

  Grappig die reacties van: “komt tekort” , “weinig zelfkennis”
  Als je naar zijn statistieken voor seizoen 16/17 kijkt scoort hij bv beter dan Traoré en Younes..

   1. -buitenkantje rechts-

    Zelfs bij PEC..Ga ervan uit dat je als buitenspeler bij Ajax vaker in scoringspositie komt en assists kan geven dam bij PEC.

Reageren is niet mogelijk.