There are no ads, please add some


Dolberg: ‘Ik blijf 100% bij Ajax’

Ajax hoeft zich de komende dagen niet druk te maken over een vertrek van Kasper Dolberg. De Deen is meerdere keren in verband gebracht met een transfer maar tegenover Goal.com laat hij weten dat hij niet wil vertrekken bij Ajax.

‘Mijn planning is niet om Ajax te verlaten. Ik heb één seizoen in het eerste van Ajax gespeeld en ik voel dat ik nog veel meer te brengen heb’.  Hoewel er aan hem wordt getrokken door verschillende clubs, blijft hij (zoals altijd) kalm. ‘Mij is verteld dat ik me er niets van aan moet trekken dat ik in verband wordt gebracht met clubs als Borussia Dortmund en AS Monaco, het laat me koud. Ik blijf 100 procent zeker bij Ajax dit seizoen’.

Bron: Goal.com

Zie ook eerdere berichten:
28-08-2017: ‘Monaco doet morgen nieuw bod op Dolberg; Is er wel een bod geweest?’
23-08-2017: Telegraaf: Ajax wijst Monaco-bod van ruim 50 miljoen op Dolberg af


Gerelateerde posts

66 reacties

  1. Basl

   Inderdaad, daar kan hij zich mooi aan optrekken. Overigens wel weer een verademing om KJH te zien spelen

   1. Remco425

    Klopt, maar ergens geloof ik hem wel. Normaal gesproken wordt dit niet 4 dagen voor het einde van de transferdeadline gezegd en ik geloof echt dat hij een carriere planning in zn hoofd heeft. Hij lijkt me verstandig en zijn ouders ook. Het vergelijk met Sneijder gaat in zoverre mank dat Sneijder al een aantal jaar in het 1e speelde en hij de beste van de Eredivisie was. Dolberg snapt ook wel dat hij in deze vorm nergens krediet krijgt en bij een topclub dan snel op de tribune zal zitten. Bij Ajax krijgt hij wél de kans om over deze onvermijdelijke vormdip te komen die bij jonge spelers hoort.

   1. Indojood

    Het jonge ventje heeft vorig seizoen het in zijn eentje moeten doen zonder een KJH of een vergelijkbare speler in de selectie. Zo vanuit de A1, JA overgeslagen, vanaf begin juli 2016 tot aan de finale in Solna. Petje af voor Dolberg.

    1. -buitenkantje rechts-

     Ook vorig seizoen een halve competitie onzichtbaar.. Sorry..ik zie het NOG niet in hem. Brengt véél te weinig.

    2. De Nees

     Hij is pas 19 BR…hij heeft wel alle basiskwaliteiten in zich, maar wat idd naar hoger niveau moet is juiste momenten/ positie kiezen en vooral dwingender naar eigen spelers toe. Juist dit komt met de jaren en nu met KJH als leermeester moet het gaan lukken.

     1. Remco425

      De transferbedragen kelderen niet FrankiC. Die gaan alleen maar meer omhoog. Zeker als hij zich door blijft ontwikkelen kan zijn transferwaarde, in het tempo dat de afkoopsommen nu stijgen, over 2 jaar zomaar 150-250M zijn.

    1. HURBIE

     Sinds die transfer van Neymar vind ik die bedragen van alle transfers belachelijk hoog geworden

     1. Valentino

      De markt is inderdaad nu gewoon kapot. Voorheen zou je je handen dichtknijpen bij een bod van 50 miljoen, nu is het al snel jullie krijgen 180 miljoen dus kom maar met een hoger bod.

  1. -buitenkantje rechts-

   Als je topper bent laat je dat zien op het veld en in beslissende momenten.. Kasper kan MISSCHIEN een topper worden, maar is dat nog lang niet.

 1. Tattoobart

  Ik hoop dat t idd zo is. Heb meerdere van zo’n statements gehoord en dan vertrokken ze toch drie dagen later

 2. ajaxhoger

  Ajax kan wel willen als een bod van 50 miljoen komt ,zelf moet hij ook willen anders houd het vlug op .

 3. Iamsterdam2015

  Hahaha ja ik heb dat vaker gehoord. Eene Wesley zei dat toen de tijd net zo ” overtuigend” als Dolberg nu en hij was 24 later speler van Real Madrid. We gaan het zien 1 sept 00:00 uur.

  1. Widi

   Zie jij Dolberg over 10 jaar onder de tattoo’s met een geldverslindende wannabee actrice rondlopen? Niet iedereen over 1 kam scheren.

   1. Iamsterdam2015

    Ik scheer niks en maak geen vergelijking mbt tattoo’s geldverslindende wanne bee actrice etc, etc. . Ik zeg alleen iets over ZIJN voetbalwereld. Dus ik zie niks en be(ver) oordeel hem
    Wat DAT betreft ook niet. Over een lam
    Scheren gesproken………

  2. Remco425

   Lees mijn reactie ergens hierboven Iamsterdam. Kan je het verschil tussen Sneijder en Dolberg lezen.

   1. Iamsterdam2015

    Begrijp wat je bedoelt Remco425 maar zoals ik al eerder aangaf, het gaat mij om eat het “waard” is wat voetballers tegeneoordig zeggen. Ik nam nu Sneijder als voorbeeld maar daar hadden ook de gebroeders de Boer kunnen staan of vele ( niet alleen bij ajax) anderen. Thats it. Wat hij ecentueel opbrengt in de toekomst zal allemaal wel alleen is de voetbalwereld zo veranderlijk als ons ons weer dat ik nergens meer van opkijk. En dat ik dan iedereen over een kam scheer snap ik dan ff niet.

 4. Charka53

  Daar vertrouwen ik dan maar op Kaspar en dan heb je nog een seizoen om je marktwaarde op te vijzelen.

 5. Dagrump

  Dit is goed nieuws om mee wakker te worden !! Zeker Dolberg lekker nog een jaartje of 2 bij de mooiste club van Nederland blijven ⚽️⚽️

 6. ajax62

  Maar even wachten tot vrijdag dan zien we het wel. Transfer zal verboden moeten zijn na start competities.

 7. Jimmy1971

  Hoop dat hij goed zijn ogen open houdt bij de Hunter !
  Dan hebben we straks een topspits aan hem !

 8. Kevke87

  allerbeste. jonge spelers spelen altijd goed, om vervolgens in een vormdip te landen. dat was met Bazoer, El Ghazi en vele anderen. het probleem is dat zij op zulke momenten gebaat zijn bij ervaren spelers die hen bij de hand kunnen nemen. zoals een nigel en siem de Jong, schone en huntelaar.
  en ohja veltman ook (not)

 9. RonJ64

  SUPER…en nee hij gaat Nog niet weg, maar er zullen wel weer clubs in de Winterstop komen, mooi dat hij bij onze Mooie club blijft 💪🏻

 10. Mr Ajax

  Lekker ff blijven deense vriend!! Schop er maar een stuk of twintig in voor ons dit jaar!!

   1. Remco425

    Dus als hij nu in de vormdip zit waar echt zonder uitzondering álle jonge spelers in komen, is het volgens jou na een paar wedstrijden al duidelijk dat hij het hele seizoen kut zal zijn? Door mensen zoals jij, waarbij sommigen het helaas wél voor het zeggen hebben, zijn er al jaren geen talenten meer écht doorgebroken. Omdat ze direct bij de onvermijdelijke vormdip afgeschreven worden.

    1. -buitenkantje rechts-

     Nee, Remco.. he is logisch dat jonge spelers een vormdip krijgen.. dat het allemaal ff niet lukt. Daarom moeten deze jonkies ook nog geen basisplek krijgen. Veel rustiger brengen..
     Naast een vormd kan je altijd wel je stinkende best doen.. dat staat los van in vorm zijn. Ook dat zie ik niet terug bij Kasper.

 11. woody79

  lees net dat siem definitief terug komt. dan hebben we een mooie aanval met dolberg erbij

 12. -buitenkantje rechts-

  Prima dat hij blijft, maar hij moet wel begrijpen dat zijn prestatiecurve op dit ogenblik in een vrije val zit. Als trainer zou ik hem heel duidelijjk maken dat hij nu gewoon op de bank zit.
  Het kan best zo zijn dat acties mislukken.. kansen er helaas niet in gaan enz.. maar er moet altijd 100% inzet en wil zijn om ze goed mogelijk te spelen. Dat zie ik al een tijdje niet terug.
  Ik erger me daar als supporter aan..laat staan als ik trainer was. Lijkt nergens naar!

  1. EugAjax

   Eens BR, hij moet de vorm dip of hoe je het noemt stoppen. Ik denk wel dat Dolberg en Huntelaar in basis hem sterker zal maken. Keizer moet een manier gaan vinden hoe dat blijvend kan werken. Want dan hebben verdedigers twee centrumspitsen in de gaten te houden, dan meer ruimte voor Dolberg. Zou weleens gouden keuze kunnen zijn.

  2. Yindi

   Dolberg wordt niet optimaal bereikt door zijn companen. Als je goed kijkt dan zie je dat vaak terug. Niet op tv maar op de tribune vooral. Het meest in het oogspringende voorval was Cerny bijvoorbeeld die tegen Rosenborg die bal op Dolberg had moeten afleggen, stond volledig vrij. Wordt dan 100 % 1-3 en klaar. Dit kun je Dolberg niet verwijten maar Cerny. Er zijn meer voorbeelden. Ok, dat dipje heeft hij op het moment maar mag het?

 13. JohnDoe77

  Dat is wat ik de hele tijd al zeg; die blijft dus gewoon! Prima Kasper, je komt er wel!

  1. EugAjax

   John je hebt helemaal gelijk (gehad). Komt bij dat Ajax heeft aangegeven zijn tranfertermijn voor uitgaande transfers volledig op slot te gooien na transfer Sanchez ! Zelfs bij muitende spelers. Gelukkig maar dat Dolberg op zelfde lijn zit.

   1. Widi

    Toch denk ik dat Sanchez ook was gebleven als het TH had bestaan uit Jonk, Jordi en Estelle.

     1. Widi

      Nou KBouter, anderen mogen wekenlang elke dag 29 keer iets lulligs over het TH schrijven en jij vindt mij nu al vervelend? Na een halve dag? Ben bang dat ik nog wel even doorga. Sorry.

     2. Widi

      Het is allebei even serieus te NEMEN KBouter. Want Jordi heeft al een baan. En hij heeft echt geen trackrecord om iedereen maar buiten te gooien om hem binnen te kunnen halen. Er zijn een paar mensen heel erg loyaal aan Johan Cruijff. Dat is in ze te prijzen. Maar ik vind dat ze daarin te ver gaan in hun veroordeling van het TH. Zelfde geldt voor Jonk. Johan was nog goed met Jonk. Dus zijn ze ook zo loyaal ten opzichte van Jonk. Prima. Maar het aanpakken van TH wordt daardoor teveel ingekleurd. Niet objectief. Vaak onredelijk. Voor mijn doen heb ik daar lang over gezwegen. Heel lang. En ik heb me ook verbaasd dat iedereen zweeg. Nu ik onlangs heb besloten niet meer te zwijgen, pak ik ook door. Ik blijf nu een tegengeluid geven. Wie A zegt, moet B zeggen. Steeds argumenten geven werkt voor geen meter. Alleen als een rode lap op een stier. Vandaag deed ik iets anders. En dat bevalt mij tot nu toe. Rot voor jou en anderen als het vervelend is. Maar bijna niemand zegt hier wat als er onredelijke, ongefundeerde dingen worden gezegd. Dan moet ik het doen. Aard van het beestje.

     3. Indojood

      Widi heeft lekker lang meegestampt samen met AB en hard gelachen om grapjes zoals Hans van Eugelen. Hij kwam terug naar deze site om de seijs van repliek te dienen.

      Nu is op magische wijze zijn karakter omgeslagen. Toneelspelertje. Laat hem maar lekker keffen hier.

     4. De Nees

      Grappig hoe jij Widi TH maar blijft steunen, pas na waterdicht bewijs denk je een mening te kunnen vormen. Nou ja, voetbal is geen rocket science, bedrijfsprocessen ook niet en hoe machtspelletjes en met belangen gespeeld wordt ook niet. Sar, Bergkamp en wie niet meer is geen speciale soort, maar gewoon boy next door die toevallig goed konden voetballen. Sommigen doen alsof daar een waas van bovennatuurlijke wijsheid achter steekt, het ligt allemaal heus veel simpeler bij hun. Wel eens met je dat een boel meningen opportunistisch zijn maar ook genoeg die wel gefundeerd is.

     5. Widi

      Ik ben opgeleid om me altijd af te vragen: is dat wel zo? En waarom? Als ik mijn standpunten niet kan onderbouwen, ga ik af. Sta ik voor lul. En ben een klant kwijt. En hier wordt zoveel geroepen. Ik reageer misschien teveel. Ik vind het heel logisch dat mensen zeggen dat onze voetbaljongens misschien toch minder geschikt zijn. Want daar lijkt het op. Maar dat juist de grootste JC adepten dit doen, zonder een belang toe te kennen aan het feit dat JC ze heeft uitgekozen, vind ik niet eerlijk. Want we wisten wel dat Sar een beetje een lulletje Rozenwater was. En we wisten wel dat Bergkamp niet uitblonk in communicatie en sociale contacten. Ik wist dat. Johan kende ze veel beter. Dus kon het ook weten. Val ze dan nu niet af om wat we al wisten. Verder vind ik de roep om Jordi ongefundeerd. Heeft niets bewezen op niveau. We moeten niet weer dezelfde fouten maken. Ik geef dan de voorkeur aan continuiteit. Ze leren elke dag bij. Brands en van Geel hebben het ook moeten leren. En die stuntel van Feyenoord gaat nu zelfs naar de KNVB.

 14. Koning Haarms Wolfs

  Heerlijk, die nuchterheid. Mooi duo met KJ, hopelijk veel doelpunten van dit duo!

 15. Brokamp

  Waar heb ik dat eerder gehoord. Ben eigenlijk wel benieuwd hoe zijn zaakwaarnemer er in staat. Gaat die ook voor een gerichte carriere opbouw of voor het snelle geld.

Reageren is niet mogelijk.