There are no ads, please add some


Bekerduel tegen Scheveningen vastgesteld op woensdag 20 september (18.30 uur)

Het bekerduel van Ajax uit bij Scheveningen is door de KNVB vastgesteld op woensdag 20 september. De wedstrijd begint om 18.30 uur om een live-uitzending mogelijk te maken. Fox Sports zendt per speeldag twee duels live uit. Het duel van de zaterdagamateurs van Ajax tegen het eerste van FC Utrecht wordt op dezelfde avond gespeeld, aanvang 19.45 uur.


Gerelateerde posts

17 reacties

 1. JohnDoe77

  Dit jaar zijn er geen excuses; dit is een van de hoofdprijzen! Vol erop dus, met de twee nieuwe verdedigers en zonder Dijks/Veltman!

  1. Brokamp

   Zonder Veltman zal niet gaan, die moet toch die beker ophalen. Hij is toch aanvoerder😜

   1. AFCA my World

    Waardeloze aanvoerder,heeft geen overwicht,ziet de situaties niet,schande dat hij profvoetballer is geworden ! ⚽️

    1. Widi

     Ik denk dat iedereen wel ziet, inclusief de leiding, dat Veltman geen aanvoerder is. Hij zal ook niet in die rol groeien. Maar ben benieuwd of het opgelost gaat worden. In het gunstigste geval verliest hij zijn basisplaats. Dan is het makkelijk. Als Huntelaar speelt, moet Huntelaar aanvoerder zijn. Hij is nu al de natuurlijke leider.

     1. Cootje Adriaanse

      Helemaal mee eens. Huntelaar heeft in alle opzichten alles wat Veltman NIET heeft om een waardig aanvoerder te zijn. En nu Siem de Jong terug is, lijkt hij mij de tweede optie voor de aanvoerdersband. Daarna eventueel Schöne of Ziyech. Maar Veltman is wel een van de laatste waar ik aan denk. Lees je mee Marcel Keizer???!!

 2. Brokamp

  Nou we gaan ervoor. Ik geloof 5 of 6 keer winnen en je hebt de beker. Simpeler kan eigenlijk niet.

   1. EugAjax

    even compromis Brokamp en Widi, laten we gewoon die 35 wedstrijden pakken hebben we de dubbel en een prachtig seizoen 😄👍

 3. Ab is fan van Johan en Jonk

  Laten we gewoon hopen op mooi en spectaculair voetbal. Zien we wel aan het eind van het seizoen of het een prijs heeft opgeleverd. Vast wel eentje.

Reageren is niet mogelijk.