There are no ads, please add some


Opstellingen VVV Venlo – Ajax

Om 14:30 gaat Ajax het opnemen tegen de huidige nummer vier van de Eredivisie, VVV Venlo. De Limburgers zullen deze positie met hand en tand proberen te verdedigen en Ajax zal proberen met grote cijfers te winnen want buitenlandse wedstrijden zitten er voorlopig niet meer in en staat op de elfde plaats. Justin Kluivert is nog steeds geblesseerd en wordt vervangen door Vaclav Cerny. Lasse Schöne mag op de bank beginnen en zijn positie wordt door Frenkie de Jong waargenomen.

Opstelling VVV Venlo: Unnerstall; Rutten, Promes, Röseler, Labylle; Post, Seuntjens, :Leemans; Vito van Crooij, Thy, Tissoudali

Opstelling Ajax: André Onana; Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Nick Viergever. Mitchell Dijks; Donny van de Beek, Frenkie de Jong,  Hakim Ziyech; Vaclav Cerny, Kasper Dolberg, Amin Younes

 


Gerelateerde posts

110 reacties

  1. TikkieTakkie

   Dus jij ziet Dijks graag in de basis? Nou dan mag je nu al de app afsluiten! Wöber erin en viergever naar de Linkerkant! Ben het wel met je eens over de keuze Huntelaar boven Dolberg, van mij mag hij vertrekken voor een mooi bedrag rond de 50Mil!

    1. TikkieTakkie

     Bakkie, nog minder goeie spelers? Dat blijft gewoon het zelfde aantal hoor, Dooberg hoort echt niet bij de goede spelers op dit moment. Sierhuis zie ik ze er nog gewoon infloppen hoor in Ajax 1

 1. Charlie2011

  Even serieus. Ga die neres nu een younes behandeling geven. Ben nog steeds boos btw op cerny dat hij als een egoist voor eigen succes ging tegen rosenberg

  1. TikkieTakkie

   Was natuurlijk beter voor iedereen als hij hem af legde, maar hij stond er zelf ook wel goed voor hoor. Als hij er in was gegaan hoorde je niemand klagen!?

   1. De seijs

    Als ja als. Je moet kijken wie er het best voor staat in zo’n situatie. En dat kan /doet Cerny niet. En niet voor het eerst! Hij zal dat eerst moeten leren en anders gewoon niet opstellen. Het is nog steeds een team sport. Eikel van een Cerny!

     1. De seijs

      Die Dolberg maakt meters voor de meters. qua spel en scherpte zoals Huntelaar doet hij niet mee.

     2. Litmanen

      Ik vind Ziyech de man van de wedstrijd tot de rust.

      Hij heeft zijn veters nog niet vast. In elk geval werkt hij als een paard.

      Een dood paard……..

     3. De seijs

      klasse van onze supporters dat ze daar weer zijn en laten horen. Kijk dat zijn nou de echte daar kunnen er hier nog wel een paar een puntje aan zuigen!

 2. dennis78

  had liever ziyech op 10 gezien en vd beek of de jong op links. maar verder een goede opstelling..Succes mannen

  1. Bakkie

   Goede opstelling? Het is dezelfde opstelling als waar we de laatste maand alles al mee verkloot hebben!

 3. Teuntje

  Waarom niet Huntelaar in de basis? Zag men afgelopen donderdag niet dat het beter ging lopen toen hij in de spits stond? Aankopen?
  Snap er echt niets meer van

 4. Jimmy1971

  Juist tegen VVV had je volgens mij wel 1 van de 2 nieuwe verdedigers moeten kunnen opstellen , lijkt mij !
  Slechter dan Dijks kan niemand het doen , toch ?!

 5. Iamsterdam2015

  Dus weer geen KJH!?!?!
  Wordt hij zeker weer ingebracht bin een 2-0 achterstand in de 82e minuut….😕

 6. Vak 120

  Die keizer heeft toch een andere kijk op voetbal als menig van ons…waarom maakt hij het zichzelf toch zo moeilijk!! Ik hoop echt op een goed resultaat!!

 7. Jari10

  Frenkie op positie Schone. Als hij wel de noodzakelijke druk naar voren kan geven is er al veel opgelost. Maar nog belangrijker is gewoon 7x op rij winnen.

  1. Litmanen

   Helemaal eens. Heeft 90 minuten lopen sjokken. Een belediging voor Schone, die op de bank moest zitten. Van mij mogen ze afscheid nemen van hem. Arrogant gedrag, bah.

 8. Widi

  Keizer zei voor de wedstrijd dat hij weinig geslapen heeft de laatste dagen. Die valt nu dus geheid in slaap. Net als ik. 💤💤💤💤

  1. Iamsterdam2015

   Inderdaad. Slaapverwekkend. Je dou denken dat je het palstic gras wilt op eten na donderdag en gaat vlammen….. het enige wat een vuurtje zou kunnen oplaaien is die heerlijke zon……..
   Futloos.

 9. AFCA my World

  Wat een waardeloze wedstrijd,en daar betaal je voor ! 😡 Kan er nu niet 1 x makkelijk gewonnen worden ! ⚽️

  1. ajaxhoger

   Gewoon alles verkopen ,zelf niks fansoenlijks kopen wat er meteen staat , dan loop je achter de feiten aan .
   Dit speelt al vele jaren dat weet jij ook wel , ik erger mijn eigen dood pffffffff

  2. bs

   DE ANGST REGEERT: verdedigere spelen terug, de rest gaat alleen maar voor eigen “succes” (Younes voorop) of is te slordig en te zelfingenomen (Veltman voorop). De echte teamspelers (Dolberg, Huntelaar) komen er te weinig aan te pas. Het blijft problematisch en verbijsterend.

 10. Geenemotie

  Wanneer gaan we wisselen! Aanvoer naar Dolberg is er niet. Ziyech? Speelt hij ook? Dijks kut en veld waardeloos. Huntelaar snel erbij. Anders wordt het helemaal crisis

 11. Geenemotie

  Wanneer gaan we wisselen! Aanvoer naar Dolberg is er niet. Ziyech? Speelt hij ook? Dijks kut en veld waardeloos. Huntelaar snel erbij. Viergever op links en Wober centraal. Anders wordt het helemaal crisis

 12. fjonkman

  Wat speelt Ajax onthutsend traag en slecht zeg!! Zelfs hij een omschakelmoment vertragen ze zelf en laten ze VVV de mogelijkheid om weer terug te zakken. Er zit totaal geen tempo in bij Ajax en de passing is ronduit dramatisch. Het is wachten op de 1-0 voor VVV…

   1. De seijs

    Ze waren zeker niet goed de eerste helft. Maar voor een mooie en goeie wedstrijd zijn nog steeds 2 partijen nodig. En wat dacht je van het veld. Drama. En ja we zien nu toch ook wel waarom Dolberg eigenlijk wel weg moet. Daar wordt je echt geen kampioen mee. Kijk dat hij al weken uit vorm is ja jammer. Naar kijk eens hoe Huntelaar werkt….. Dat kan Dolberg ook wel als hij uit vorm is. Ik denk dat Dolberg erg overschat wordt door de meeste. En als we kampioen willen worden dit seizoen dan moet hij of veel banken en ritme op doen in jong ajax of verkopen. Nu krijg je de hoofdprijs en volgend seizoen mischien 1/3 van wat hij nu op zou brengen. En weg gaan doet hij toch na dit seizoen.

    1. ajaxhoger

     Dolberg moet je vlug verkopen voor 50 miljoen als dat waar is , hij krijgt ook geen een bal goed natuurlijk , maar ligt het aan dolberg of de rest
     Dat een vraag natuurlijk , het is makkelijk om iemand af te branden , maar is het waar .
     Vorig jaar dacht ik die kut klaassen , nu mis ik hem , hij was echt goed .

     1. De seijs

      Brand Dolberg zeker niet af. Alleen ik vind hem de laatste tijd niet goed. En ik vraag mij ook af of hij dat ook wel zal worden. Hoop het wel voor die jongen natuurlijk. Maar ook als je uit vorm bent of geen bal krijgt dan moet je er keihard voor werken en niet alleen maar hard lopen. Kijk eens naar Hunterlaar die krijgt de zelfde ballen of niet. Maar loopt altijd goed. En daarmee maakt hij zich heel nuttig. Hij blijft gevaarlijk. En scherp. En ook met die instelling win je wedstrijden. En niet alleen Dolberg moet een voorbeeld aan klaas-jan nemen nee het hele team. Dan pas wordt je weer kampioen en worden de tegenstanders weer bang voor ajax.

     2. bs

      Dolberg is een echte topper, op eenzame hoogte ook binnen dit Ajax. Komt niet uit de verf vanwege zijn afhankelijkheid.

     3. De seijs

      Nou dacht het niet , nee ik weet het zeker Dolberg is middelmatig. En daar hoef je geen Einstein voor te zijn. Kijk ik gun die jongen natuurlijk het beste maar hij scoort al 600 min niet voor ajax . Hij loopt verkeerd (kijk naar Hunterlaar ) Hij werkt verkeerd. Kijk als Huntelaar er in komt krijgt hij net zoveel (weinig) ballen als Dolberg. Maar Klaas is een spits Dolberg nog lang niet. Dus zeker geen topper. En hij staat momenteel nog niet eens op de eerste tree. Laat hij eerst maar eens op de bank een wedstrijd of 10 kijken naar Hunterlaar en dan mag hij het weer eens proberen. Denk dan dat hij weet hoe het moet.

  1. ajaxhoger

   Paullus het is geen van alle iets , geen een die uitblinkt,dit kan gewoon weer
   een verlies wetstrijd worden .
   Maar we hebben wel meer als 140 miljoen op de rekening , en we hebben een goeie selectie zei van de sar .
   Dit seizoen word het slechtste ooit neem dat maar aan .

    1. ajaxhoger

     Jammer zat , je moest eens weten hoe klote ik me er onder voel , en met mij heel veel andere , ik heb er mijn seizoenkaart voor opgezegd , ik werd er kei ziek van , daarom snap ik ook niet dat thuis niet een keer de boel op stelte gezet word .

    2. ajaxhoger

     Ik snap ook niet dat ze durven te beweren dat ze de lijn van Johan volgen , dat is namelijk helemaal niet .

 13. stylo1984

  Dijks aanvallend helemaal niks aan, cerny heb je niks aan… te erg om dit aan te moeten zien

  1. ajaxhoger

   eens helemaal niks , en die duitse tuinkabouter is ook twee keer niks , dadelijk komen er weer een paar die hem heel goed vinden , het is een man van momenten , en die zijn er veelste weinig jammer zat.

 14. Vak 120

  Ziyech loopt met zijn ziel onder zijn arm! Waarom kan hij de kar niet trekken….we spelen gvd tegen VVV!!

 15. Ajaxslied

  Die arme Dolberg staat daar maar in de spits zonder buitenspelers. Zou voor Dolberg persoonlijk beter zijn als hij verkocht word van dit Ajax word hij er niet beter op.

 16. f-side64

  wat een waardeloos veld de KNVB moet het vanaf 01-01-’18 echt gaan verbieden de clubs met zo’n veld horen echt niet thuis in de eredivisie.

  1. ajaxhoger

   Alle clubs moeten een brief opstellen dat ze vanaf volgend jaar niet meer op kunstgras voetballen , of tekenen ervoor , dan moeten ze iets , gewoon weigeren om te voetballen , te gek voor woorden dit .
   Het word geoorloofd erg zat .

 17. Vak 120

  Als ik huntelaar was leverde ik mijn contract in!! Voor het geld hoeft hij het toch niet meer te doen…kut keizer!!!

 18. Geenemotie

  Blijft een grof schandaal dat je op zo een veld moet spelen. Figuurlijk speelt VVV met 1 man meer. Het veld is in hun voordeel. Natuurlijk moet Ajax kunnen winnen. Toch kappen met kunstof velden. Desnoods betalen de financieel sterkere clubs mee. Wij hebben geld 😂😂

  1. Ajaxslied

   Er loopt al een verdediger warm dus denk het wel haha. Maar schandalig in 55 min pas 1 goede voorzet en gelijk een goal. Snap niet waarom dit niet meer gebeurt. Kijk naar Feyenoord vandaag de eerste 3 doelpunten allemaal voorzetten van de backs. Volgens mij was dit toch het spelletje van Ajax.

 19. Ajaxslied

  Hahaha Huntelaar is boos die rekende op een voorzet van Younes hahahaha nou Klaas reken er maar niet teveel op

 20. KBouter

  Nu al een conclusie…deze wedstrijd brengen Ziyech én Dolberg hélemaal niets. Volgende week weer op echt gras weer opnieuw proberen.

  Belangrijkste is op dit veld, met deze temperaturen, waarvan het kunstgras nog warmer en droger is dan normaal…dat je de drie punten binnen haalt.

    1. De seijs

     Ja ik denk doe ook een keer wijs. Schijnt hier wel leuk te wezen. Maar daar weet jij alles van toch’ .

 21. Widi

  Nu we gewonnen hebben ga ik het zeggen: VVV moet zich rot schamen voor dit veld! Dit moet echt het laatste seizoen zijn met zulke velden. Als de KNVB hier niets aan doet, neemt de bond de eigen competitie niet serieus.

  1. KBouter

   Widi…je kunt schreeuwen wat je wilt, maar met Smit van Heracles als nieuwe voorzitter van de KNVB zie ik dat zo 123 nog niet zo makkelijk gaan!

   1. Toppertje

    Misschien kunnen de “gras clubs” dreigen om bij de Uefa te vragen of ze kunnen aansluiten bij een andere competitie. Belgie of Schotland bv.

  1. bs

   Dat vind ik wel een mooie suggestie: als de scheidrechters de kunstgrasvelden nou gewoon eens consequent AFKEUREN?! Dan zijn we van die discussie af.

 22. Teuntje

  Drie punten, oprechte blijdschap bij de coaches en goed uitpakkende wissels. Nu de basis omgooien en doorzetten!

 23. Kingkong

  Het enige positieve vandaag zijn de 3punten voor de rest lijkt het of ze nog steeds niks geleerd hebben .

 24. Valentino

  Huntelaar nu gewoon een tijd laten staan. Die brengt gewoon zoveel in het team. Rust onderling, gevaar voor de goal van de tegenstander. Hoort gewoon in de basis met Cerny op links en Neres op rechts.

 25. Geroldkohlen

  gewoon neres en frenkie eens 10 wedstrijden laten staan ,en een echte buitenspeler halen die onze spitsen bedienen! en wöber en orejuela er in zetten, het team moet ververst worden!

 26. AFC AJAX 1900

  KUNSTGRAS…het zou verboden moeten worden!!! KNVB….wanneer treden jullie eens op???

Reageren is niet mogelijk.