There are no ads, please add some


Onana wil voorlopig niet meer voor Kameroen uitkomen en zich richten op Ajax

Afgelopen week werd al duidelijk dat André Onana ontbrak in de nationale selectie van Kameroen. Bondscoach Hugo Broos van Kameroen heeft tegenover Actu Cameroun laten weten dat de keeper zelf heeft aangegeven voorlopig niet geselecteerd te willen worden. Hij wil zich volledig richten op zijn spel bij Ajax. “Eerlijk gezegd heb ik mijn twijfels. Ik ben heel erg verrast. Ik denk dat er iets anders aan de hand is,” zo stelde Broos verbaasd.

Vorig jaar bedankte Onana ook al voor het Kameroense elftal. Omdat hij geen basisspeler zou zijn tijdens de Afrika Cup, wilde hij graag bij Ajax blijven. De Kameroense voetbalbond overwoog toen maatregelen te nemen, maar dat gebeurde uiteindelijk niet. Afgelopen zomer zat Onana wel bij de selectie van de Confederations Cup in Rusland. Hij speelde geen wedstrijd. Broos koos voor Fabrice Ondoa als eerste doelman.

Bron: NOS

 

 


Gerelateerde posts

17 reacties

 1. Amoebe

  Indd vreemd….bijna iedereen wil altijd graag voor zijn land uitkomen.

  Zal het zo zijn wat hij zegt of zou er iets anders spelen?

  1. Amoebe

   Het lijkt mij trouwens wel een onwijs gezellige gozer.

   Hij doet mij een beetje denken aan Finidi George

  2. FrankiC

   Vorig jaar speelde er ook wat anders. Toen wilde hij geen risico lopen. Was bang dat Krul zijn plaats (tijdelijk) zou innemen. Nu zie ik geen reden.

 2. Brokamp

  Nou dan hebben we de komende 14 dagen mooi de tijd om te oefenen. Vanaf de vleugels hoge voorzetten voor onze spitsen en Onana die ze dan weg mag plukken of stompen. Zeker 1 doelpunt tegen Rosenborg kwam op zijn conto. Alle voorzetten binnen het 5 meter gebied moeten toch voor de keeper zijn. Werk aan de winkel.

 3. Brokamp

  Huntelaar zou graag voor Nederland uitkomen. Is de spits in vorm en wordt niet eens geselecteerd. Schande schande schande. Ze laten onze toppers gewoon vallen. Van Persie hebben ze toch ook laten 2 jaar laten vallen e

 4. Brokamp

  Huntelaar zou graag voor Nederland uitkomen. Is de spits in vorm en wordt niet eens geselecteerd. Schande schande schande. Ze laten onze toppers gewoon vallen. Van Persie hebben ze toch ook laten 2 jaar laten vallen en mag nu weer opdraven . Nog bedankt Danny Blind dat he jij gedaan en ook nog er voor gezorgd dat Hakim Zyech nu voor Marokko uit komt. Ik hoop toch echt dat ze hem geen functie meer bij Ajax geven. Dan kon ik wel eens een tijdje afhaken.

  1. Marc Overdwars

   Nou Kingkong als Hakim gewoon voor NL koos hadden we minder sores door die verre interlands en Afrika cup gedoe.
   Ben voor Ajax blij Huntelaar niet opgeroepen trouwens, laat die oude baas maar heel

 5. Marc Overdwars

  Heel fijn! Mag officieel niet. Maar als dat lukt fijn. Nu Hakim nog. (1 keer niet oproepen en hij is weer boos)

 6. Koning Haarms Wolfs

  Goed nieuws. Hoeven we hem niet af te staan voor die belachelijke Afrika-cup. Hoor net dat Siem terugkomt, mogelijk Nigel ook, zo kunnen we perfect bouwen aan een stabiel elftal. Mooi voor Keizer, dit.

  1. AFCA my World

   Het middenveld word wel erg vol dan ! 2x de jong erbij, hebben we er 3 op het middenveld ! 🤔 ! ⚽️

 7. Koning Haarms Wolfs

  Goed nieuws. Met Siem en mogelijk Nigel erbij kunnen we mooi bouwen aan een stabiel elftal met veel ervaring en ook met veel jeugd. Mooi voor Keizer, dit.

Reageren is niet mogelijk.