There are no ads, please add some


Huntelaar voelt voeten ‘wegbranden’ op ku(ns)tgras: ‘Het woord ligt bij de KNVB’

Ajax speelde zondagmiddag zeker geen grootse wedstrijd op bezoek bij VVV-Venlo, maar won dankzij doelpunten van Donny van de Beek en David Neres uiteindelijk toch met 0-2. Invaller Klaas-Jan Huntelaar had geen goed woord over voor het trage kunstgrasveld in De Koel dat tijdens de rust niet eens werd gesproeid. “Je voeten branden weg aan de onderkant. Ik ben er geen voorstander van. De bal loopt niet. Als je een steekpass wilt geven, moet je hem bijna schieten. Het is lastig, maar het heeft weinig zin om er veel over te zeggen. Het woord ligt bij KNVB”, aldus de spits tegenover FoxSport.


Gerelateerde posts

13 reacties

 1. Emilio4Ajax

  Nog één keertje dan…weg met kunstgras uit de eerste en eredivisie…Kunstgras moet licentiegebonden zijn…Kunstgras, dan geen licentie!…❌❌❌❤️🍻😎

  1. Litmanen

   Als je de beelden van VVV-Ajax in de rest van de wereld laat zien maken we ons volkomen belachelijk.

 2. Jimmy1971

  Kunstgras verbieden KNVB , er komt daar geld genoeg binnen om deze clubs te compenseren voor een echt veld !!
  Als ze daarna niet in staat zijn het financieel bij te houden zijn die clubs niet Eredivisie waardig ..

  1. FrankiC

   Huntelaar had gisteren voor de camera en met de schoenen in de hand een uitgelezen mogelijk voor een statement namens de spelers aan de KNVB BOBO’s. Hij had ze kunnen uitnodigen om er zelf 1,5 uur bij 30 graden op rond te hollen en wat oefenslidingen te maken om vervolgens de indrukken te delen.

 3. Linda.ajax

  Het was al vreselijk om naar te kijken. Laat staan om er op te spelen. Hoop dat ze er iets mee doen.

 4. Joep

  In de eredivisie verbieden dat kunstgras. Voor amateurverenigingen is helaas het kunstgras wel een uitkomst.

 5. -buitenkantje rechts-

  Je kan het internationaal, maar ook nationaal toch niet meer verkopen dat je een kunstgrasveld hebt? Gewoon met ingang van het nieuwe seizoen zowel in de eredivisie als in de JL geen kunstgras meer.

 6. Slingertje.

  Clubs en spelers moeten 1 blok vormen en keihard stellen dat ze niet meer op kunstgras spelen. Echte grasvelden of anders wordt er niet gevoetbald.
  Gewoon boycotten die kunstgrasvelden.
  Clubs zijn gewoon te gierig om terreinknechten in dienst te nemen.

 7. EugAjax

  Onvoorstelbaar slecht die mat. Je hebt kunstgras en kunstgras maar dit was helemaal verschrikkelijk. Maar eens met iedereen afschaffenvdie handel in ieder geval profvoetbal. Op zijn minst

Reageren is niet mogelijk.